Pescuiesc la Peris de prin '90 , de cativa ani numai la boilies .Cunosc la perfectie cele 2 balti , si totusi oricand pot avea parte de surprize , de toate felurile...d-aia e frumos pescuitul . Am fost pe 10-11.09 cu un prieten , 8 lansete grupate , el 3 crapi intre 10-11 kg , eu n-am sarit de 7 kg , la aceleasi bile...Am fost pe 22.09 doar pt cateva ore de relaxare , si...un romanesc de 16.300 !! Restul e noroc...noroc ca domnul Albastroiu are grija de balta , de pescari , si pt o taxa , zic eu , de bun simt , ai sansa unui dril cu un crap adevarat .TOATA STIMA !
din nou o super partida pe acest minunat lac, care nu se dezminte si ofera pesti bataiosi, cel de 12 kg utilizandu-ma serios aproape 30 de minute, o sa revin cu fericire pe acest lac de fiecare data
si captura partidei care a crosetat de 3 ori lansetele care le avem in apa si trebuindu-mi 20 de minute ca sa il scot, din nou multumesc administratiei pentr conditiile si pestii pe care le au
Salut, e nevoie de programare/rezervare in prealabil? sau se merge pe principiul primul venit- primul servit.
Ceva ponturi aveti ? Tip de bile, pelete, distanta, popup...multam anticipat
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg
nu e nevoie sa iti faci programare, dar poti sa vb sa iti tina un anumit loc de pe balta. ca si ponturi foloseste bile de calitate, are substrat malos deci plumbi de 90 gr si forfac lung 20 cm, pescuieste in afara patului de nada, partida in principiu ar trebui sa fie de cel putin 24 h. din punctul meu de vedere cam atat.
Mersi Matei, pe bile tari as merge. De regula am plumb de 90-110 g. Iar partida este clar de min 24 h, ca stii cum e cu echipamentul, iti ore sa il intanzi/strangi, in plus trebuie sa isi faca si nada efectul. Fire intinse
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg