Salut,
De cativa ani de cand am inceput pescuitul C&R la crap si de cand am inceput sa-mi doresc capturi din ce in ce mai mari, am tot auzit de Peris si de fiecare data ma gandeam ca ar fi interesant sa ajung si eu intr-o zi sa pescuiesc acolo. Articolul lui Marian Sandu din AVP din septembrie si "trofeul" lui de 17 Kg, m-au facut sa nu mai stau pe ganduri si am pus mana pe telefon si mi-am rezervat un loc pe balta - asta era acum cateva weekend-uri. Am inceput slab; in prima partida am prins ... un intreg sir de ciortani. De atunci am mai fost de cateva ori, si de fiecare data am incercat sa modific ce am crezut ca am facut gresit in partida precedenta. Rezultatele au inceput sa se vada, concretizandu-se in capturi intre 8 si 12 Kg.
In partida de la care tocmai m-am intors (48h: 26 -28 oct), am avut norocul sa am la capatul celalalt al firului si apoi pe saltea, dupa un run ca de mijlocul verii si un drill de aproape 20 de minute, trofeul mai sus mentionat, care acum reprezinta pentru mine noul record de captura

. Pe langa el am mai avut doua capturi de 10 Kg si una de 12 Kg.
Am nadit si pescuit cu bile tari de 20 si 24 de mm.
Multumesc domnule Albastroiu pentru ospitalitate.
Multumesc Marian pentru articolul din revista.
Fire intinse!