Mozacu,jud. Arges

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

mirceamrc28
Puncte: 0

Re: Mozacu,jud. Arges

Mesaj de mirceamrc28 »

aaaaaaaaaaaaaaa!si la balti e pe pile? :lol:

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

mircea, nu te pune cu marius ca te face prafff!!(e un baiat de nota 10, are si bani si tot ce iti spune este adevarat)daca vrei sa faci reclama la balta e totul ok, dar daca vrei sa vina si pescari de crap trebuie sa faceti ceva sa se poata pescui si noaptea!Nu vad ce va impiedica daca masina este in parcare si aveti si paza pe balta!!va doresc multi pescari pe balta!!

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

cred ca ati deviat de la subiect!nu ma pun cu nimeni si nu vreau sa ma cert cu nimeni!la rugamintea patronului am postat detalii despre aceasta balta,dar vad ca sunt inteles gresit!inca o data va spun:nu eu am facut regulamentul baltii!

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

mirceamrc28 scrie:cred ca ati deviat de la subiect!nu ma pun cu nimeni si nu vreau sa ma cert cu nimeni!la rugamintea patronului am postat detalii despre aceasta balta,dar vad ca sunt inteles gresit!inca o data va spun:nu eu am facut regulamentul baltii!
Stai linistit,esti de-al nostru.Esti prietenul nostru din Mioveni.Cand bagam un pescuit de noapte prin Arges esti invitatul si fratele nostru.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

mirceamrc28 scrie:cred ca ati deviat de la subiect!nu ma pun cu nimeni si nu vreau sa ma cert cu nimeni!la rugamintea patronului am postat detalii despre aceasta balta,dar vad ca sunt inteles gresit!inca o data va spun:nu eu am facut regulamentul baltii!

PRIETENE,si eu tot la rugamintea patronului am facut niste postari,impreuna cu 2 prieteni, la topicul stolnici de pe crap.ro si nu vrei sa stii ce-a iesit...
catch&release

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

sper ca nu se va ajunge la ce se scrie pe crap.ro despre stolnici!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”