Mozacu,jud. Arges

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

mirceamrc28
Puncte: 0

Mozacu,jud. Arges

Mesaj de mirceamrc28 »

incepand de ieri 31 iulie 2011,s-a deschis oficial balta de la Mozacu cu urmatorul regulament:

-taxa de pescuit 50 lei/12h/pescar
-se poate pescui cu maxim 4 undite(lansete si/sau vergi)
-cantitatea de caras retinuta este nelimitata,iar crap se pot retine 2 kg(o bucata intre 1,5 -2 kg)
-optional,pescarii pot opri ce cantitate doresc din speciile crap comun si crap oglinda,doar cu dimensiunea intre 1,5 si 4 kg,contra cost,pretul fiind de 15 lei/kg.
-salaul,cteno,fitofagul de orice dimensiuni,precum si crapul comun si oglinda sub 1,5 kg si mai mare de 4 kg se elibereaza imediat,nevatamati.De asemenea,se elibereaza imediat si crapul comun si oglinda intre 1,5 si 4 kg,pe care pescarul nu intentioneaza sa ii retina.
-accesul pe balta este permis doar intre orele 6 si 19.Nu se pescuieste noaptea.
-accesul la locul de pescuit se face cu masina,iar dupa lasarea bagajelor,masina va fi dusa in parcarea amenajata.La plecare se va merge la masina in prezenta paznicului,dupa ce s-a efectuat controlul pestelui oprit.
-prezenta pe balta si achitarea taxei,implica cunoasterea,acceptarea si respectarea regulamentului.
Fişiere ataşate
DSC06857.JPG
DSC06857.JPG (100.65 KiB) Vizualizat de 2755 ori
DSC06856.JPG
DSC06856.JPG (107.55 KiB) Vizualizat de 2755 ori
DSC06853.JPG
DSC06853.JPG (49.52 KiB) Vizualizat de 2755 ori

Marius Georgescu

Re: Mozacu,jud. Arges

Mesaj de Marius Georgescu »

I-auzi hora!Tata pai daca vine un pescar C&R cu scule de performanta,pregatit cu tot ce-i trebuie unui tatic in ale crapului,om de competitie (si nu sunt putini) ii trebuie sa isi aranjeze si sa nadeasca locul exact cat aveti voi programul.Nu vreau sa fiu amuzant dar dupa ce isi termina preludiu trebuie sa le stranga ca gata cu ziua de pescuit.Pe mine daca m-ar intreba unul ca de ce le strang fara sa le fi aruncat in apa i-as raspunde ca nu am venit sa pescuiesc doar sa nu uit traditia.Altceva nu pot sa-i raspund ca v-ati supara pe mine ce v-ar auzi urechile.Hai sa fim seriosi!Faceti program de noapte ca nu suntem toti hoti si cu banii din taxele nocturne ar ramane si pentru un punct de control ca in Vama aeroportului.Pescarii nocturni aduc banii nu biciclistii de zi-sau poate asta doriti.In concluzie balta este super;peste mult,administratori de treaba.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

in primul rand nu este balta mea si nu fac eu programul si regulamentul,apoi nu te obliga nimeni sa mergi acolo la peste,sunt o gramada de balti in tara.in viitor se va da drumul si la pescuit nocturn,dar pana atunci...nu mai interveniti cu tot felul de propuneri din astea doar de dragul de a face postari pe forum!

Marius Georgescu

mirceamrc28 scrie:in primul rand nu este balta mea si nu fac eu programul si regulamentul,apoi nu te obliga nimeni sa mergi acolo la peste,sunt o gramada de balti in tara.in viitor se va da drumul si la pescuit nocturn,dar pana atunci...nu mai interveniti cu tot felul de propuneri din astea doar de dragul de a face postari pe forum!
Odata ce iti expui un titlu pe un forum trebuie sa stii mai intai ce este si ca inseamna "forum".Probabil va imbracati fumos in haine si pantofi noi si va duceati in sat la "forum".Asta vad eu ca stiti ca este " forum".
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

:lol: :lol: :lol: acum da,pot spune ca esti amuzant!

Marius Georgescu

mirceamrc28 scrie::lol: :lol: :lol: acum da,pot spune ca esti amuzant!
Gata ,esti prietenul meu! :P

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

vezi ca se poate si fara sa ne certam!

Marius Georgescu

mirceamrc28 scrie:vezi ca se poate si fara sa ne certam!
Am pescuit pe Teiu si noaptea.Eu sunt de-al casei. :wink: Am prins 128,5 kg de crap,niciun cteno.Tot eliberat.

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

se poate pescui pe teiu si noaptea?

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

mirceamrc28 scrie:se poate pescui pe teiu si noaptea?
da,dar numai cine vor ei :wink:
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”