Salutare,
Eu sant Vali cu copilul pescar

) , sa traiesti nea Viorel!
Si eu pescuiesc din 2008 pe aceasta balta, cam de 10-12 ori pe an, si va pot spune cateva lucruri:
1) nu a existat partida de pescuit in care sa nu imi fac norma, trebuie doar sa cunosti foarte bine balta, obiceiurile pestilor, unde si cu ce sa dai
2) pesti din Pescarium au invatat programul pescarilor; in week-end simt presiunea si se retrag in zonele linistite si mananca foarte precaut; eu cand prind un week-end prelungit joi si vineri prind toata "norma" pe 4 zile si dupa aceea dau la relaxare, ca oricum nu prea mai mananca
3) la bile, da, intradevar, mai greu... trebuie sa manance pestele foarte bine ca sa simti ca e o partida de pescuit
4) e foarte mult ten, care tulbura foarte mult activitatea crapilor, trebuie sa sti ce peste vrei, cu ce momesti si ce pui linga carlig, ca sa nu ai surprize
In 2013 s-a prins si un crap de aproape 21 kg. Intr-o zona nepescuita... si in timpul saptamanii...
E o balta putin atipica, intradevar, dar la inceputul fiecarui sezon am avut cele mai frumoase si mai "normale" partide. Face parte din frumusetea pescuitului:)
Fire intinse!
Valentin Hagiu