Ionut , dute in timpul saptamanii si stai si peste noapte...e super!
Am avut ocazii cand nu mai erea nimeni pe balta - mai bine de atat nu se poate!

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
CostinCod scrie:Recidiva pe balta Greaca wow! lol ! brrrr ! mai tata lu' codu penal de la Giurgiu !)) mai corectitudinea intruchipata mai conferentiari universitari doctori mai zei ai baltilor, mai frumosilor mai latifundiarilor de balta, mai dezintoxicatilor alcoolic va urez multa sanatate mintala !!!
imi pare rau pentru el, poate ar trebui sa ceara sfaturi de la cei cu experienta deosebita, sa -i atraga si pe cei mari maricei....de 10kg....shimanobig scrie:Valabil si pentru cel citatcarpmaster scrie:DANYT scrie:Incearca si la Peris, multi si-au doborat recordul propriu, Peris 2 e recomandat pentru caoturi mari laculperis.ro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bora stie ce zice![]()
![]()
![]()
Cred ca el va fi primul care se va duce pe Perish...nu de alta dar nu a prins in viata lui ceva mai mare decat 4 hai cu indulgenta 5 kg![]()
![]()
![]()
alex coman scrie:CostinCod scrie:Recidiva pe balta Greaca wow! lol ! brrrr ! mai tata lu' codu penal de la Giurgiu !)) mai corectitudinea intruchipata mai conferentiari universitari doctori mai zei ai baltilor, mai frumosilor mai latifundiarilor de balta, mai dezintoxicatilor alcoolic va urez multa sanatate mintala !!!
Eram pe balta cand ai venit si tu ca omu pe la ora 1 noaptea de parca era mosia ta !! daca eram in locul lui George nu te primeam la ora aianu este frumos
omul te primeste si uite rasplata ta , RUSINE , RUSINE . Pe alte balti astepti la bariera sau te programezi telefonic , tu acum ai coborat cu picioarele pe pamant !! Mai zeu baltilor
![]()
ps; ma cum poti acuza pe cineva ca este alcolic ,cand tu ai venit pe balta cu tatal alcolicilor YETI![]()