Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
DANYT scrie:Consider totusi ca e mai deosebit cand te si chinui sa prinzi un PESTE cu adevarat urias, nu sa ai cate patru pe zi....nu?shimanobig scrie:Nu vreau sa fiu rautacios cu primul meu loc adevarat de pescuit la crap MARE....insa eu cred ca de cand domnul Albastroiu a hotarat sa vanda frumusetile de crapi,nu cred ca mai este o balta etalon ptr capturile foarte dese de peste 10 kg.....in rest o balta de nota 20 ,iar domnul Albastroiu la felDANYT scrie:Incearca si la Peris, multi si-au doborat recordul propriu, Peris 2 e recomandat pentru caoturi mari laculperis.ro
Andrei, fiecare se duce unde se simte mai bine. Eu pe MV2, am fost pus sa urc masina pe deal 20m,andrei22 scrie:
Din pacate pe Moara vlasiei chiar nu mi se pare nici o restrictie atata timp cat respecti regulamentul,am pescuit si noapte anul asta de 4-5 ori si nici o data nu mia cerut nimeni cheile de la masina sau sa las garantie sau numai stiu ce.L-am sunat pe Dl Petcu i-am spus ca pescuiesc numai C&R si nu a fost nici o problema,iar pe tancabesti 1 nu am avut ocazia chiar mi-as dori dar acolo trebuie recomandare de la un pescar cunoscut sau cineva prieten cu Vlad Parfene.
O seara placuta
incearca chiroiu 4 green lake,aproape de bucuresti,crapi salbatici,o bucatica rupta din delta.ai stuf,ceva pontoane,un pic de agatatura,paza e paza ,ca asa trebuie,ce mai...te asteptam.ai sa ramai surprins!cipoc scrie:Buna ziua,
Ma intereseaza daca stie cineva ( fara reclame proprii balti) o balta de pescuit sportiv C & R pe langa Bucuresti (+/- 60 km).Anul asta am tot fost...la Moara Vlasiei care nu pot decat sa zic ca este o balta buna dar m-am cam saturat de acelasi loc si de capturi intre 4-9 kg. As schimba putin atmosfera sau macar sa am o alta rezerva de locatie pentru cat a mai ramas din anul acesta. In afara de MV si Tancabesti nu am fost in alta parte si mi-as dori un salt de captura . Stie cineva o balta " buna" cu exemplare mai mari si accesibila? Nu ma intereseaza sa fie cu conditii gen pensiune( stiu exemple nu vreau sa dau nume) doar sa aibe peste mare si cat de cat populata.Multumesc pentru ajutor. Fir intins.
DANYT scrie:Incearca si la Peris, multi si-au doborat recordul propriu, Peris 2 e recomandat pentru caoturi mari laculperis.ro
Valabil si pentru cel citatcarpmaster scrie:DANYT scrie:Incearca si la Peris, multi si-au doborat recordul propriu, Peris 2 e recomandat pentru caoturi mari laculperis.ro![]()
Dle Sionut,mai "exagereaza" omul dar nici chiar asa!!!!!Sionut scrie:Andrei, fiecare se duce unde se simte mai bine. Eu pe MV2, am fost pus sa urc masina pe deal 20m,andrei22 scrie:
Din pacate pe Moara vlasiei chiar nu mi se pare nici o restrictie atata timp cat respecti regulamentul,am pescuit si noapte anul asta de 4-5 ori si nici o data nu mia cerut nimeni cheile de la masina sau sa las garantie sau numai stiu ce.L-am sunat pe Dl Petcu i-am spus ca pescuiesc numai C&R si nu a fost nici o problema,iar pe tancabesti 1 nu am avut ocazia chiar mi-as dori dar acolo trebuie recomandare de la un pescar cunoscut sau cineva prieten cu Vlad Parfene.
O seara placuta
sa fie cu fata spre lac si trecea cate un paznic la fiecare zece minute prin spate si de pe malul de vis-a-vis ne urmarea cineva non-stop. Nu mai zic ca eram ca la concursul de stationar, in 20 de metrii 4 pescari cu cate 4 lansete. Nu am comentat nimic pentru ca erau regulile baltii si le-am acceptat, dar nu am mai vizitat acea balta. Si acestea sunt restrictii, nu ?
E ultima mea postare pe acest topic, fiecare sa se duca unde crede de cuviinta.
Spor.
Sionut scrie:@Dle Victor,
cu respect, poate asa este acum.Dar cand am fost eu acum vreo 4 ani,
lucrurile sau petrecut intocmai cum am relatat.
Spor !