PLS SFATURI !! UNDE POT PESCUI C & R LANGA BUCURESTI + - 60

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

andrei22
Puncte: 0

Re: PLS SFATURI !! UNDE POT PESCUI C & R LANGA BUCURESTI + -

Mesaj de andrei22 »

Din pacate Andrei asta este realitatea in Romania. Nu exista balti bune,
decat daca sunt foarte bine pazite si au reguli destul de stricte. Asta se intampla si la MV2, si la Tancabesti etc ...
Ultimul exemplu este balta Floarea Popestiului . S-a deschis in primavara si prin luna martie unde pe alte balti nu se prindeau nici ghiborti, s-a facut un concurs de crap de 24 de ore unde castigatorul a avut 400 Kg. Pe aceeasi balta, in septembrie cand crapul trebuia sa manance bine de tot, s-a mai facut un concurs care a fost castigat cu 50 de Kg. Vezi si tu diferenta .[/quote]

Din pacate pe Moara vlasiei chiar nu mi se pare nici o restrictie atata timp cat respecti regulamentul,am pescuit si noapte anul asta de 4-5 ori si nici o data nu mia cerut nimeni cheile de la masina sau sa las garantie sau numai stiu ce.L-am sunat pe Dl Petcu i-am spus ca pescuiesc numai C&R si nu a fost nici o problema,iar pe tancabesti 1 nu am avut ocazia chiar mi-as dori dar acolo trebuie recomandare de la un pescar cunoscut sau cineva prieten cu Vlad Parfene.

O seara placuta
DACIC CARP CLUB

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

DANYT scrie:
shimanobig scrie:
DANYT scrie:Incearca si la Peris, multi si-au doborat recordul propriu, Peris 2 e recomandat pentru caoturi mari laculperis.ro
Nu vreau sa fiu rautacios cu primul meu loc adevarat de pescuit la crap MARE....insa eu cred ca de cand domnul Albastroiu a hotarat sa vanda frumusetile de crapi,nu cred ca mai este o balta etalon ptr capturile foarte dese de peste 10 kg.....in rest o balta de nota 20 ,iar domnul Albastroiu la fel :!:
Consider totusi ca e mai deosebit cand te si chinui sa prinzi un PESTE cu adevarat urias, nu sa ai cate patru pe zi....nu?

daca ar fi ptr placerea mea ....ash vrea si 20 pe zi :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Sionut

Mesaj de Sionut »

andrei22 scrie:

Din pacate pe Moara vlasiei chiar nu mi se pare nici o restrictie atata timp cat respecti regulamentul,am pescuit si noapte anul asta de 4-5 ori si nici o data nu mia cerut nimeni cheile de la masina sau sa las garantie sau numai stiu ce.L-am sunat pe Dl Petcu i-am spus ca pescuiesc numai C&R si nu a fost nici o problema,iar pe tancabesti 1 nu am avut ocazia chiar mi-as dori dar acolo trebuie recomandare de la un pescar cunoscut sau cineva prieten cu Vlad Parfene.

O seara placuta
Andrei, fiecare se duce unde se simte mai bine. Eu pe MV2, am fost pus sa urc masina pe deal 20m,
sa fie cu fata spre lac si trecea cate un paznic la fiecare zece minute prin spate si de pe malul de vis-a-vis ne urmarea cineva non-stop. Nu mai zic ca eram ca la concursul de stationar, in 20 de metrii 4 pescari cu cate 4 lansete. Nu am comentat nimic pentru ca erau regulile baltii si le-am acceptat, dar nu am mai vizitat acea balta. Si acestea sunt restrictii, nu ?
E ultima mea postare pe acest topic, fiecare sa se duca unde crede de cuviinta.
Spor.
CS APS

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

cipoc scrie:Buna ziua,

Ma intereseaza daca stie cineva ( fara reclame proprii balti) o balta de pescuit sportiv C & R pe langa Bucuresti (+/- 60 km).Anul asta am tot fost...la Moara Vlasiei care nu pot decat sa zic ca este o balta buna dar m-am cam saturat de acelasi loc si de capturi intre 4-9 kg. As schimba putin atmosfera sau macar sa am o alta rezerva de locatie pentru cat a mai ramas din anul acesta. In afara de MV si Tancabesti nu am fost in alta parte si mi-as dori un salt de captura . Stie cineva o balta " buna" cu exemplare mai mari si accesibila? Nu ma intereseaza sa fie cu conditii gen pensiune( stiu exemple nu vreau sa dau nume) doar sa aibe peste mare si cat de cat populata.Multumesc pentru ajutor. Fir intins. :mrgreen:
incearca chiroiu 4 green lake,aproape de bucuresti,crapi salbatici,o bucatica rupta din delta.ai stuf,ceva pontoane,un pic de agatatura,paza e paza ,ca asa trebuie,ce mai...te asteptam.ai sa ramai surprins!

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

DANYT scrie:Incearca si la Peris, multi si-au doborat recordul propriu, Peris 2 e recomandat pentru caoturi mari laculperis.ro
:lol: :lol:
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

Recidiva pe balta Greaca wow! lol ! brrrr ! mai tata lu' codu penal de la Giurgiu ! :))) mai corectitudinea intruchipata mai conferentiari universitari doctori mai zei ai baltilor, mai frumosilor mai latifundiarilor de balta, mai dezintoxicatilor alcoolic va urez multa sanatate mintala !!!
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

carpmaster scrie:
:lol: :lol:
Valabil si pentru cel citat :lol: :lol: :lol: :lol:
Bora stie ce zice :lol: :lol: :lol:
Cred ca el va fi primul care se va duce pe Perish...nu de alta dar nu a prins in viata lui ceva mai mare decat 4 hai cu indulgenta 5 kg :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Sionut scrie:
andrei22 scrie:

O seara placuta
Andrei, fiecare se duce unde se simte mai bine. Eu pe MV2, am fost pus sa urc masina pe deal 20m,
sa fie cu fata spre lac si trecea cate un paznic la fiecare zece minute prin spate si de pe malul de vis-a-vis ne urmarea cineva non-stop. Nu mai zic ca eram ca la concursul de stationar, in 20 de metrii 4 pescari cu cate 4 lansete. Nu am comentat nimic pentru ca erau regulile baltii si le-am acceptat, dar nu am mai vizitat acea balta. Si acestea sunt restrictii, nu ?
E ultima mea postare pe acest topic, fiecare sa se duca unde crede de cuviinta.
Spor.
Dle Sionut,mai "exagereaza" omul dar nici chiar asa!!!!! :lol: Poi oricine stie ca pe M.V.2 se parcheaza masinile in spatele pescarilor (pe partea dreapta a drumului) la aproximativ 10 m de pescar!!!!! :wink: distanta(locurile marcate pentru pescuit) intre pescari este de 10 m,deci nu ar fi putut sa fie "in 20 de metrii 4 pescari cu cate 4 lansete"!!!!:wink: Pe balta exista 67 de locuri marcate,dar datorita inflatiei,anul acesta nu s-a intimplat decit de doua ori ca sa fie ocupate locurile de pescuit in proportie de 60%!!!!! :wink: Asa ca ........ :lol:
Victoras Petcu

Sionut

Mesaj de Sionut »

@Dle Victor,
cu respect, poate asa este acum.Dar cand am fost eu acum vreo 4 ani,
lucrurile sau petrecut intocmai cum am relatat.
Spor !
CS APS

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Sionut scrie:@Dle Victor,
cu respect, poate asa este acum.Dar cand am fost eu acum vreo 4 ani,
lucrurile sau petrecut intocmai cum am relatat.
Spor !

Poate acum 4 ani.................,dar de 4 ani balta a devenit pista de concurs si a-au schimbat foarte multe!!!!!! :wink: Cu respect si fire cit se poate de intinse!!!!
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”