Proiect pescuit

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Proiect pescuit

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Daca ai 400.000 euro baga-i la banca si vei avea 16.000 euro/luna fara sa faci nimic.... :wink:
:lol: :lol: :lol: ...cel mai practic si fara utopii... :lol: :lol: :lol:

serios vorbind, ar fi prea frumos ca sa fie adevarat...de ce sa nu vorbim mai bine despre lucruri reale ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

Pescuitul m-a invatat un lucru: sunt oameni care investesc sume enorme in acest hobby, iar altii care ar ar vrea si ei o-data in viata sa prinda un crap over 20 !
Cunosc patroni de balti, nu dau nume, care fac greseli mari in administrarea lor si vor sa scoata investitia in 1-2 ani, un lucru e clar eu traiesc pentru acest hobby! Am pescuit in peste 50 de lacuri si sincer toate au ceva ce nu mi-a placut sau lipsea ceva !!!
Cand am dechis gura fac, dreg, pai fac !
Alte incurajari :lol: :lol: ???
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

andronic cristian

Mesaj de andronic cristian »

Vladut Mateianu scrie:Daca ai 400.000 euro baga-i la banca si vei avea 16.000 euro/luna fara sa faci nimic.... :wink:
Cred ca la dobanda ai gresit cu un ordin de marime. 1600 x 12 luni = 19200 adica 4,8% pe an ceea ce e f bine, dar in general dobanzile in euro sunt la cca 3% pe an adica 1000 euro /luna.
Campion National 2010
Vicecampion National 2013

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vise taica ..........vise .........
Proiectul e perfect intr-o lume ireala unde ingerii te ating pe frunte ............verdeata multa .........portile cerului deschise .............sfantul Petru la poarta ..............Laguna Albastra ...........unde crapalaii zboara ....... :lol: :lol:
nu vor exista paznici ..............braconieri nici atat .........politia te protejeaza .............pescarii nu ascund pestele ... :!: puietul i-l iei gratis ..........curentul nu-l platesti .........chirie nici atat ....... :roll:
bicicleta era galbena ............ :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

Vise taica ..........vise .........
Proiectul e perfect intr-o lume ireala unde ingerii te ating pe frunte ............verdeata multa .........portile cerului deschise .............sfantul Petru la poarta ..............Laguna Albastra ...........unde crapalaii zboara ....... :lol: :lol:
nu vor exista paznici ..............braconieri nici atat .........politia te protejeaza .............pescarii nu ascund pestele ... :!: puietul i-l iei gratis ..........curentul nu-l platesti .........chirie nici atat ....... :roll:
bicicleta era galbena ............ :lol: :lol:

eu cand am pescuit la Darvari anu trecut veneau paznicii " sefu nu vrei un peste am unu de 7 si unu de 13 dai si tu 20 lei ca Oana ne tine nemancati " citez . tot respectu pt D-l Victor Oana ! aveti o balta minunata pacat ca e goala si nu din vina mea !

1. Vise isi fac unii , putini proiecte !
2. Ingerii si Sfantu' Petru nu sunt pescari !
3. Politia e peste tot mai ales acolo unde nici nu ganditi!
4. Pescarii nu ascund pestele daca vor sa mai calce pe balta !!!
5. Puietul nu aduce pecari !
6. Curentul e scump daca ai abonament social !
7. Si bicileta nu era galbena era HONDA CBR de 600 cm3 era rosie si era cam la 25 m de mal, pun pariu ca puteti ghici lacul domnule Oana !
Daca am fost mai acid ca uleiul din motorul ei va rog sa ma scuzati !
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

Va astept pe balta la un caffe late de 3 lei !
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

Bravo pentru initiativa si curaj Costin !
Eu am invatat ca daca iti doresti ceva pe lumea asta, destul de mult ... poti sa ai, asa ca spor la treaba.

Martin

Mesaj de Martin »

CostinCod scrie:Pescuitul m-a invatat un lucru: sunt oameni care investesc sume enorme in acest hobby, iar altii care ar ar vrea si ei o-data in viata sa prinda un crap over 20 !
Cunosc patroni de balti, nu dau nume, care fac greseli mari in administrarea lor si vor sa scoata investitia in 1-2 ani, un lucru e clar eu traiesc pentru acest hobby! Am pescuit in peste 50 de lacuri si sincer toate au ceva ce nu mi-a placut sau lipsea ceva !!!
Cand am dechis gura fac, dreg, pai fac !
Alte incurajari :lol: :lol: ???
Ideea de a stimula tinerii şi copii, mi se pare f bună.
Ai îndruma de mici spre o preocupare cu caracter sportiv, educativ, ecologic, înseamnă un pas sigur a tinerei generaţii, spre civilizaţie .
Apoi, odată iniţiaţi 80% rămân clienţi fideli.

clabuc

Mesaj de clabuc »

nimic nu e imposibil, oricum numai ideea expusa te duce cu gandul atat de departe ...
la asa un proiect eu ma ofer, in limita timpului, sa ajut cu orice e nevoie in regim de voluntariat

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Cei care gandesc profund (cu fundul), nu vor intelege niciodata ca o investitie facuta cu cap si un studiu de piata corespunzator, aduce venituri pe termen mediu si lung mai mari decat banul la soseta (mai ales daca e dupa un concurs de min. 72 h). Succes Costi in demersul tau si daca ai nevoie pot sa te ajut macar cu sfaturi, daca nu si cu proiectul.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”