Vladut Mateianu scrie:Daca ai 400.000 euro baga-i la banca si vei avea 16.000 euro/luna fara sa faci nimic....

serios vorbind, ar fi prea frumos ca sa fie adevarat...de ce sa nu vorbim mai bine despre lucruri reale ???
Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Vladut Mateianu scrie:Daca ai 400.000 euro baga-i la banca si vei avea 16.000 euro/luna fara sa faci nimic....
Cred ca la dobanda ai gresit cu un ordin de marime. 1600 x 12 luni = 19200 adica 4,8% pe an ceea ce e f bine, dar in general dobanzile in euro sunt la cca 3% pe an adica 1000 euro /luna.Vladut Mateianu scrie:Daca ai 400.000 euro baga-i la banca si vei avea 16.000 euro/luna fara sa faci nimic....
Ideea de a stimula tinerii şi copii, mi se pare f bună.CostinCod scrie:Pescuitul m-a invatat un lucru: sunt oameni care investesc sume enorme in acest hobby, iar altii care ar ar vrea si ei o-data in viata sa prinda un crap over 20 !
Cunosc patroni de balti, nu dau nume, care fac greseli mari in administrarea lor si vor sa scoata investitia in 1-2 ani, un lucru e clar eu traiesc pentru acest hobby! Am pescuit in peste 50 de lacuri si sincer toate au ceva ce nu mi-a placut sau lipsea ceva !!!
Cand am dechis gura fac, dreg, pai fac !
Alte incurajari![]()
???