Proiect pescuit

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Proiect pescuit

Mesaj de RazvanG »

doru_croc scrie:Cei care gandesc profund (cu fundul), nu vor intelege niciodata ca o investitie facuta cu cap si un studiu de piata corespunzator, aduce venituri pe termen mediu si lung mai mari decat banul la soseta (mai ales daca e dupa un concurs de min. 72 h). Succes Costi in demersul tau si daca ai nevoie pot sa te ajut macar cu sfaturi, daca nu si cu proiectul.
Nene Doru?
Am auzit ca sti o balta minunata cu ten mare si mult,mergem si noi intr-o expeditie? :wink:
Promit ca nu spun la nimeni :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Saky

Mesaj de Saky »

CostinCod scrie:Gata cu baltile goale , gata cu taxele ridicole , gata cu concursuri de mii de euro, m-am hotarat si ma ambitionez sa imi iau balta !!!
Ce parere avezti voi pescarii ?? cum ar fi o balta de crap C&R de 20 de hectare la 40 km de Bucuresti! peste numai de peste 5 kg, iar pe viitor de peste 10 kg si cel putin 20 de bucati peste 20 KG !!!!!!!! taxa 50 ron 12 ore /80 ron 24 ore / 150 ron 48 ore !!! restaurant 2 mese pe zi 50 ron ! Hotel 30 ron camera pe noapte, magazin de pescuit !
Aces la sosea ! 10 spatii de depozitat echipament cu usa metalica si camere video, Curent 220V in fiecare stand ! 30 de standuri amenajate cu ponton, umbrar, umbrela, salcie si saltea de primire.
Pachete de pescuit pt 1 sapt 500 ron!

3 concursuri pe am GRATUITE !
1 pentru copii sub 18 ani ,
Cupa lacului !
1 la individual !
Liniste pace voie buna si crapi mari si cel mai important accesibil pentru oameni cu un buget mediu!
Astept, idei, provocari, parteneriate, critici !
:)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca ai 500 000 Euro la ciorap dai bataie(exclus pretul baltii) !!!!!

cred ca a innebunit lumea !!!! :roll: :roll:

zenhor

Mesaj de zenhor »

Cei care fac afaceri foarte bune au concesionat lacurile. Din cate stiu, taxele anuale pentru aproximativ 14 ha de luciu de apa erau undeva la 1500 euro/an. Probabil ca mai sunt si cheltuieli adiacente, dar mult mai mici decat costurile achizitionarii unui lac.
Ca proprietar cred ca ai si mai multe taxe de dat si mai multe responsabilitati.

Marile probleme sunt asigurare pazei si impunerea unor reguli care sa multumeasca pescarii si totodata sa-i si atraga. Sa nu uitam ca majoritatea nu sunt atrasi de crapi de +20 kg care trebuie eliberati. Prefera sa de-a 150 RON/12 ore stiind ca pot sa ia totul(chiar daca nu prind nimic) decat sa dea 150 RON/24 ore stiind sa pot prinde 200 Kg dar sa nu ia nimic.

E o mentalitate din epoca de piatra dar astia suntem. Se fura peste si in Franta si in Anglia, n-am inventat noi furtul. Dar de regula romanul e gainar. Pentru un crap de 3 Kg care costa 40 RON in Cora prefera sa se faca de cacat si sa riste sa ajunga chiar la politie.
Sa nu uitam filmarile de la Infopescar pe Tancabesti unde au fost prinsi oameni cu Skoda Octavia, Golf 4 furand peste. Sau filmarile de la Dridu unde pe marginea drumului erau masini de la Octavia si Golf la X5 sau M3 ale celor care venisera sa dea la japca.
(off-topic "Posesor de Cayenne fura stergatoarele altui Cayenne": http://www.youtube.com/watch?v=P-2yboQpW5A )

Sunt cateva ferme piscicole dezafectate, secate si abandonate care pot fi reabilitate. Pot fi gasite pe Google Earth, sau cu o scurta plimbare cu elicopterul. In jurul Bucurestiului(o raza de 60 km) sunt destule lacuri despre care nu se stie mare lucru.
Pe malul Argesului sunt cateva balastiere(abandonate) in care ar merita investit, ar putea fi extinse undeva la 15 ha.

Mai simplu: intereseaza-te cat costa achizitionarea unui lac in Franta, Spania, Italia sau Bulgaria. S-ar putea sa merite mult mai mult investitia acolo. Absorbirea de fonduri europene probabil ca e mult mai facila.
Altfel, primul lucru pe care trebuie sa-l faci daca vrei sa te apuci de afaceri este sa te bagi in politica. Poate esti deja si atunci ai un avantaj :P .

Iti urez succes si cred ca merita investitia dar nu in Romania. Sunt sigur ca in Republica Moldova, Ucraina, etc. sunt lacuri care au crapi capitali dar acolo e mafie mare si nu merita de niciun fel. Macar la noi stii ca ai de-a face doar cu gainari.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Ce sa faci prietene in Bulgaria ca acolo e foame mare, preturile la ei pe balta sunt undeva la 25 de lei de bat si DACA prinzi poti sa iei totul sau sa ii dai drumul dar il iau bulgarasii acasa k e o foamete acolo :oops: :oops: :oops:

Ps : Faza cu cumparatul e buna pe termen lung pentru ca la noi se pot face multe magarii si te poti trezi ca ramai fara concesiune :mrgreen:

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

shimanobig scrie:
doru_croc scrie:Cei care gandesc profund (cu fundul), nu vor intelege niciodata ca o investitie facuta cu cap si un studiu de piata corespunzator, aduce venituri pe termen mediu si lung mai mari decat banul la soseta (mai ales daca e dupa un concurs de min. 72 h). Succes Costi in demersul tau si daca ai nevoie pot sa te ajut macar cu sfaturi, daca nu si cu proiectul.
Nene Doru?
Am auzit ca sti o balta minunata cu ten mare si mult,mergem si noi intr-o expeditie? :wink:
Promit ca nu spun la nimeni :wink:
Te anunt cand incepe meciul si bineinteles ca te invit la distractie.
Nu sunt multi, dar sunt mari de tot.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

zenhor

Mesaj de zenhor »

Uita-te aici: http://www.bergwest.dk/bulgariafishing/index.asp

Cate lacuri exista in Romania unde te poti duce doar cu mulinetele?(sa ti se asigure "Included in the price: Bivvy, chair, bedchair, bivvy table, unhookingmat, landing net, weighsling, sleepingbag, boat, 3 rods, 1 rodpod, food 3 times per day delivered in the swim and transport to the lake from Sofia airport and back when leaving Bulgaria. Se rules for arrival.")

La cate lacuri poti cumpara nada direct de la ei, inclusiv seminte preparate?

Intr-adevar, in Romania sunt destule lacuri bune dar niciunul in care sa regasesti asa ceva.
Nu e o mare filosofie sa copiezi ce vezi la altii, mai ales cand stii ca are succes, dar uite ca nici macar asta nu se intampla la noi.

Pana anul trecut erau cam 4 lacuri renumite in jurul Bucurestiului: Darvari, Tancabesti, Hobaia si Peris. Despre trei dintre ele vad ca se aud lucruri dubioase. Nu ma pot pronunta pentru ca nu am pescuit pe ele.
Totusi s-au ridicat altele: Chiroiu, Lacul 2, Oltenita(unde se prinde cam ca la Moara) si sunt sigur ca vor mai fi si altele.

Nu vreau sa para ca am omis Moara din lacurile vestite din jurul Bucurestiului dar sistemul de-acolo este unul popular, intr-adevar foarte profitabil dar care nu este chiar pe placul oricui.

Roman Eugen

Mesaj de Roman Eugen »

CostinCod scrie:Gata cu baltile goale , gata cu taxele ridicole , gata cu concursuri de mii de euro, m-am hotarat si ma ambitionez sa imi iau balta !!!
Ce parere avezti voi pescarii ?? cum ar fi o balta de crap C&R de 20 de hectare la 40 km de Bucuresti! peste numai de peste 5 kg, iar pe viitor de peste 10 kg si cel putin 20 de bucati peste 20 KG !!!!!!!! taxa 50 ron 12 ore /80 ron 24 ore / 150 ron 48 ore !!! restaurant 2 mese pe zi 50 ron ! Hotel 30 ron camera pe noapte, magazin de pescuit !
Aces la sosea ! 10 spatii de depozitat echipament cu usa metalica si camere video, Curent 220V in fiecare stand ! 30 de standuri amenajate cu ponton, umbrar, umbrela, salcie si saltea de primire.
Pachete de pescuit pt 1 sapt 500 ron!

3 concursuri pe am GRATUITE !
1 pentru copii sub 18 ani ,
Cupa lacului !
1 la individual !
Liniste pace voie buna si crapi mari si cel mai important accesibil pentru oameni cu un buget mediu!
Astept, idei, provocari, parteneriate, critici !
:)
Foarte frumos. lasatzi omul sa spuna ce vrea ca are perfecta dreptate. Catzi dintre voi atzi fost la o "balta consacrata" la o partida shi atzi fost tratatzi exectrabil, pe banii voshtrii ? E jale mare pe baltzile noastre. Taxe uriashe shi te duci sa te caci in lanul de porumb. Sa nu mai vorbim ca dupa 2-3 zile de pescuit nu vezi o trasatura. Vorbim de baltzi din afara... pai afara eshti client = respect, serviabilitate, corectitudine, confort, totul pentru tine pt ca un client multzumit devine fidel ; la noi nimic - peshte nu, respect cu paru' , Doamne fereshte sa ploua, de fidelizare nici vorba. Lasa ca mai vine fraierul ca nu are unde sa se duca. Rushine !
Din partea mea toata sustzinerea de care ai nevoie. Shi cat mai multe baltzi de genul visului tau !

vali s.

Mesaj de vali s. »

Felicitari pentru idee, suna fantastic. Chiar daca ar fi un vis, descris cu ajutorul tastaturii, ne ajuta sa vizualizam in gand idealul nostru. Daca as avea bugetul de care pomenesti as purcede la drum, desi in tara asta, exact cum a scris un forumist mai sus, totul e putred si multi ar sabota din invidie, rautate si ignoranta.
Eu te-as sustine si as face asta venind la pescuit numai la tine. Cat de bine suna sa poti avea o afacere legata de un hobby...

Toate cele bune!
Mr. Fish

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Haideti sa va spun ceva frumos. dar nu din Ro.
E un tip intr-o tara straina care are un magazinas de pescuit. Nu foarte mare, dar e bine echipat. Pe langa el, la vreo 50 km are un lacusor. Clientii care-i calca pragul magazinului de pescuit si cumpara produse de la el ii invita la o partida de pescuit. Am fost si eu client si inca sunt si chiar am fost pe lac. cred ca are vreo 5-6ha dar este de o frumusete si de o curatenie fantastica. Lacul este situat in mijlocul padurii. Are cam tot ce-i trebuie acolo.

Daca cineva in Ro ar avea un lac pe care s-ar pescui chiar si la preturi modice cred ca toti traistarii ar fi acolo. Vezi ex dat de Dan Marinita :wink: Nu avem inca simtul civic in Romania, desi daca te uiti la un smecher de Ro care iese in afara granitelor o sa-l vezi mai mielusel decat un prunc nou nascut. De ce? pt ca-si permite,pt ca are bani si poate scapa de politie si de cazier,pe cand in afara l-ai primit pai nu te mai scapa nici dracu....
Astia suntem noi romanii stim sa dam in cap la orice si oricine doar scapam basma curata ca ne ajuta banu'.
stefan avram

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

Acum ca am facut si studiul de piata sa ii dam drumul la treaba ! :wink:
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”