Bravo Bogdan si Robert,senzationale trofeele !
Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Bai nene,ce aveti d-le cu omul daca vrea sa pescuiasca acolo?Cezar Bibu scrie:Mai boschetarule, dar si topicul cu minunatiile astea de pesti il strici ?![]()
miyagi scrie:Bondane fii om bun. Zi-i si mie te rog cat v-a loat sa va faceti programarea. Tre sa nasca sormea si daca dau o fuga n-as vrea sa pierd asa o ocazie. Anu trecut can` am fost am pescuit pa un canal de langa Paris ca boschetarii.
Da-i si mie sa zicesrobert312 scrie:Da-mi si mie 220...
Cezar Bibu scrie:Mai boschetarule, dar si topicul cu minunatiile astea de pesti il strici ?![]()
Bravo Bogdan si Robert,senzationale trofeele !
Multam de raspuns oricum. Sper ca nu te-am ofensat, c-o simpla gluma?Bogdan Dragan scrie:miyagi scrie:Bondane fii om bun. Zi-i si mie te rog cat v-a loat sa va faceti programarea. Tre sa nasca sormea si daca dau o fuga n-as vrea sa pierd asa o ocazie. Anu trecut can` am fost am pescuit pa un canal de langa Paris ca boschetarii.
Minagi, nu am ce detalii sa-ti dau referitoare la programari...Robert s-a ocupat de lucrurile astea...poate te lumineaza el!
miyagi scrie:Multam de raspuns oricum. Sper ca nu te-am ofensat, c-o simpla gluma?Bogdan Dragan scrie:miyagi scrie:Bondane fii om bun. Zi-i si mie te rog cat v-a loat sa va faceti programarea. Tre sa nasca sormea si daca dau o fuga n-as vrea sa pierd asa o ocazie. Anu trecut can` am fost am pescuit pa un canal de langa Paris ca boschetarii.
Minagi, nu am ce detalii sa-ti dau referitoare la programari...Robert s-a ocupat de lucrurile astea...poate te lumineaza el!