Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
miyagi scrie:.... Acum e o ocazie ca tot trebuie s-o duc pe maicamea si visez de vreo 2 sau 3 ani la Rainbow.
Cat de tare...cea mai buna scrie:miyagi scrie:.... Acum e o ocazie ca tot trebuie s-o duc pe maicamea si visez de vreo 2 sau 3 ani la Rainbow.
Mama ta pescuieste pe Rainbow?
PPT 4. Din cate am inteles eu, de azi se poate cumpara revista.kitz scrie:in loc sa intrebati ce strategie au aplicat baietii,ce nada au folosit,ce impresii au baietii despre rainbow lake,cu ce se poate inadi etc ati stricat tot topicul.pacat
PS eu sunt intradevar interesat de aceste informatii deoarece vreau sa fac o partida,doua,in franta la anul si mi-ati fi de mare ajutor cu informatiile care le cer mai sus.fir intins!
Ulmene ia vezi-ti si tu de treaba ta. Ia-ti-l si pa Bibu si impreuna cu toti ceilalti faceti o baricada de mieji si stati linistiti dreaq in banca voastra baricadata.Razvan Ulmeanu scrie:Bibu asta de se crede miez ESTE miez.
Tu esti un postac ce se baga peste tot ca o pereche de chiloti in kur.
Nu este nevoie sa te cunoasca.....in caz ca nu constientizezi iti spun eu...se vede ce poti din postarile tale sufocante si fara continut.
foarte tare pt cei care au posibilitatea s-o cumpere.unde stau eu ,la chioscuri nu aparesrobert312 scrie:PPT 4. Din cate am inteles eu, de azi se poate cumpara revista.kitz scrie:in loc sa intrebati ce strategie au aplicat baietii,ce nada au folosit,ce impresii au baietii despre rainbow lake,cu ce se poate inadi etc ati stricat tot topicul.pacat
PS eu sunt intradevar interesat de aceste informatii deoarece vreau sa fac o partida,doua,in franta la anul si mi-ati fi de mare ajutor cu informatiile care le cer mai sus.fir intins!
cea mai buna scrie:miyagi scrie:.... Acum e o ocazie ca tot trebuie s-o duc pe maicamea si visez de vreo 2 sau 3 ani la Rainbow.
Mama ta pescuieste pe Rainbow?
lasa chioscul si du-te la un supermarket, sau benzinarie, sau magazin cu articole de pescuit, sau incearca s-o cumperi de aici, de pe crapmaniakitz scrie:foarte tare pt cei care au posibilitatea s-o cumpere.unde stau eu ,la chioscuri nu aparesrobert312 scrie:PPT 4. Din cate am inteles eu, de azi se poate cumpara revista.kitz scrie:in loc sa intrebati ce strategie au aplicat baietii,ce nada au folosit,ce impresii au baietii despre rainbow lake,cu ce se poate inadi etc ati stricat tot topicul.pacat