Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
iulian_i scrie:mult zgomot pt. nimic
eu unul te las pe tine sa ii prinzi pe cei din Bucuresti si imprejurimizfcristian scrie:
Se pare ca voi astia din Vest pana la urma tot la Bucuresti o sa veniti ca sa prindeti peste mare sau puteti merge in Ungaria dar macar o sa aveti puiet de crap![]()
![]()
Ps : Sa il anunte cineva pe ala micu sa isi caute alta balta si sa o lase mai usor cu antrenamentele pentru marea captura![]()
![]()
Tanar, da' ai ceva experienta de viata! Ma faci sa mi-aduc aminte de tinerete, eheee, cum pe la vreo 5-6 anisori mergeam cu bicicleta (Pegas) la Lac d'Orient. Faceam cam 8 luni de la Piatra Neamt, dar merita tot efortul...3 oale de sarmale (moldovenesti, cu foaie de vitza) dadeam gata pe drum, bashca un bax de iaurt comunist indoit cu aracet..JuNioR. scrie:Exact,iar vom bate drumurile Ungariei.,
Zambaccian scrie:Tanar, da' ai ceva experienta de viata! Ma faci sa mi-aduc aminte de tinerete, eheee, cum pe la vreo 5-6 anisori mergeam cu bicicleta (Pegas) la Lac d'Orient. Faceam cam 8 luni de la Piatra Neamt, dar merita tot efortul...3 oale de sarmale (moldovenesti, cu foaie de vitza) dadeam gata pe drum, bashca un bax de iaurt comunist indoit cu aracet..JuNioR. scrie:Exact,iar vom bate drumurile Ungariei.,
Ma urau localnicii, rupeam crapu' de 2 cifre, ii luam la eugenii, nu stiau francezii de d'astea...cum treceam dealu' la Mesnil-Saint Pere si imediat stanga dupa macelaria lui Etienne (cred c-o stii, aia cu firma rosie, acu' are s-un panou verde ca vinde carne Halal) imediat incepeau huiduielile "Braconniere! Je t'en merde!" si toata lumea arunca cu croissant. Pai ce, era rau, aveam de mancare pe drumul de intors si daca ramanea ceva vindeam in piata la Bacau.
Ti pup!