SAKAL LAKES!!!

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Încuiat
robyvan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: SAKAL LAKES!!!

Mesaj de robyvan »

poate va pescui in balta de reproductie...... :lol: :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

ioji arad

Mesaj de ioji arad »

Mie sincer, imi pare rau :( :(
REZISTENTU83

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

mult zgomot pt. nimic

ioji arad

Mesaj de ioji arad »

iulian_i scrie:mult zgomot pt. nimic

Nu inteleg de ce iti obosesti degetele la tastatura atunci :oops: :oops: :oops:
REZISTENTU83

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

zfcristian scrie:
Se pare ca voi astia din Vest pana la urma tot la Bucuresti o sa veniti ca sa prindeti peste mare sau puteti merge in Ungaria dar macar o sa aveti puiet de crap :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ps : Sa il anunte cineva pe ala micu sa isi caute alta balta si sa o lase mai usor cu antrenamentele pentru marea captura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
eu unul te las pe tine sa ii prinzi pe cei din Bucuresti si imprejurimi :lol: :lol:

Afacerile sunt afaceri fiecare face cum considera ca ii mai profitabil ... numa in tigaie sa nu ajunga, aia ar fi cel mai mare pacat :wink:
Roland K.
KRap-Baits RO

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

Mie,chiar ca imi pare foarte rau!

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Pacat de ceea ce ai facut,dar de foarte inteles pentru ceea ce inseamna sa conduci o afacere.Se pare ca vom lua la anul din nou drumul Ungariei si Serbiei sa vedem cum arata un crap din doua cifre.
Succes cu noua afacere Sakale.
Mad carp Team

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

Exact,iar vom bate drumurile Ungariei. :lol: Cred ca eu sunt printre ai mai mari pagubasi,stau cam la 15km de balta lui Sakal,mergeam si pe jos daca trebuia. :lol: Dar,ce sa facem asta este,alegerea lui,fiecare face ce e mai profitabil.

Succes in continuare Sakal,

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

.JuNioR. scrie:Exact,iar vom bate drumurile Ungariei. :lol: ,
Tanar, da' ai ceva experienta de viata! Ma faci sa mi-aduc aminte de tinerete, eheee, cum pe la vreo 5-6 anisori mergeam cu bicicleta (Pegas) la Lac d'Orient. Faceam cam 8 luni de la Piatra Neamt, dar merita tot efortul...3 oale de sarmale (moldovenesti, cu foaie de vitza) dadeam gata pe drum, bashca un bax de iaurt comunist indoit cu aracet.
Ma urau localnicii, rupeam crapu' de 2 cifre, ii luam la eugenii, nu stiau francezii de d'astea...cum treceam dealu' la Mesnil-Saint Pere si imediat stanga dupa macelaria lui Etienne (cred c-o stii, aia cu firma rosie, acu' are s-un panou verde ca vinde carne Halal) imediat incepeau huiduielile "Braconniere! Je t'en merde!" si toata lumea arunca cu croissant. Pai ce, era rau, aveam de mancare pe drumul de intors si daca ramanea ceva vindeam in piata la Bacau.
Ti pup!
Essential fishing tackle: Jura, Bushmills, Glenmorangie

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Zambaccian scrie:
.JuNioR. scrie:Exact,iar vom bate drumurile Ungariei. :lol: ,
Tanar, da' ai ceva experienta de viata! Ma faci sa mi-aduc aminte de tinerete, eheee, cum pe la vreo 5-6 anisori mergeam cu bicicleta (Pegas) la Lac d'Orient. Faceam cam 8 luni de la Piatra Neamt, dar merita tot efortul...3 oale de sarmale (moldovenesti, cu foaie de vitza) dadeam gata pe drum, bashca un bax de iaurt comunist indoit cu aracet.
Ma urau localnicii, rupeam crapu' de 2 cifre, ii luam la eugenii, nu stiau francezii de d'astea...cum treceam dealu' la Mesnil-Saint Pere si imediat stanga dupa macelaria lui Etienne (cred c-o stii, aia cu firma rosie, acu' are s-un panou verde ca vinde carne Halal) imediat incepeau huiduielile "Braconniere! Je t'en merde!" si toata lumea arunca cu croissant. Pai ce, era rau, aveam de mancare pe drumul de intors si daca ramanea ceva vindeam in piata la Bacau.
Ti pup!
:D :D :D
Nepotu' la 10 ani era pe madine, ce sti tu ? Vezi mai bine cu ospatarii tai ca il altoiesc pe Mutu ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Balti de Crap”