Sulimanu 2013

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Osiris
Puncte: 0

Re: Sulimanu 2013

Mesaj de Osiris »

viteazu mihail scrie:probabil ca furati impreuna daca il regreti pe nea marinita ! pentru ce corect era el a fost dat afara de bitman, poate de aia il regreta pescarii ca nu se mai poate lua pestele ca inainte . sa scape si de jachie (sau cum il cheama pe paznicul betiv) si rezolva problema noua administratie.
Bai cacaciosule, cine esti tu sa spui asta despre Dan Marinita, scrie-ti numele corect in primul rand si pt tine este Domnul Dan Marinita, ca nu va trageti de sireturi si sigur ai varsta pe care o are baiatul lui.

Vorbiti asa, sa va aflati in treaba, stie cineva ca Marinita facea zilnic drumul din Otopeni la Sulimanu, pe banii si timpul lui, pleca de la ora 17 si dormea noptile pe acolo departe de familie si prieteni, iar apoi dimineata la ora 5:00 pleca iar la Otopeni, stiti voi cat suflet a pus omul asta pt balta asta si nu numai, hai sa nu vorbim aiurea doar asa sa ne aflam in treaba.
Stiti ca mie (un foarte bun prieten de al lui) mi-a spus ca daca nu iau bonul ma da afara de pe balta, ca nu accepta pescuit fara bon.
Zice-ti o balta care intr-un an si jumatate de la preluare, a avut peste 15 concursuri cu asemenea kg de peste.
Cand pe Sulimanu se prindea peste, pe alte balti celebre admini dadeau din colt in colt.
Asa ca, cine nu stie despre ce este vorba ......"drum bun si cale batuta".

William Joyce

Mesaj de William Joyce »

Dan Marinita a pus balta Sulimanu pe harta pescarilor de crap...

Am facut in primavara o partida foarte frumoasa pe Sulimanu si am ramas impresionat de cum arata balta si de cum se comporta personalul...

Video de la acea partida:

http://www.youtube.com/watch?v=vlFv7gWOEnQ

Da, am fost contralat in masina; si mi s-a parut normal atata timp cat am avut masina in stand...

Sper ca Dan Bitman sa continue investitiile si sa sporeasca securitatea...

Parca incepem sa le dam dreptate baltilor care au reguli super stricte....nu?

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

In primul rand vreau sa multumesc tuturor despre parerile dvs. la cum am administrat aceasta balta indiferent de pozitie adica pro sau critic
In acest moment este clar ca ceva nu este in regula acolo si densitatea pestelui a scazut dramatic.Vinovatii pentru ca sa adus balta in aceasta situatie apreciati voi care sunt.
Regret din tot sufletul ca am chinuit angajatii acestei balti la acea vreme si anume
George,Tudorel ,si binenteles Nea Curcanu,care au stat impreuna cu mine prin frig, ploi, ger,facand paza (chiar si ascunsi) prin diverse locuri. Totul degeaba.Balta a redevenit la ce a fost acum 3 ani
Pacat de peste de bani si de timpul irosit.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

joker_x

Mesaj de joker_x »

interesanta ar fi si parerea domnului Bittman.
Florian Serban

Dragoi Adrian

Mesaj de Dragoi Adrian »

CARP MANIACS TEAM

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dan Marinita scrie:In primul rand vreau sa multumesc tuturor despre parerile dvs. la cum am administrat aceasta balta indiferent de pozitie adica pro sau critic
In acest moment este clar ca ceva nu este in regula acolo si densitatea pestelui a scazut dramatic.Vinovatii pentru ca sa adus balta in aceasta situatie apreciati voi care sunt.
Regret din tot sufletul ca am chinuit angajatii acestei balti la acea vreme si anume
George,Tudorel ,si binenteles Nea Curcanu,care au stat impreuna cu mine prin frig, ploi, ger,facand paza (chiar si ascunsi) prin diverse locuri. Totul degeaba.Balta a redevenit la ce a fost acum 3 ani

Felicitari ptr ce ai realizat la Sulimanu Dane,dar crede-ma ca noua echipa se va descurca de minune...doar ca trebuie indepartete cateva uscaturi de acolo....

Ps Dan Bittman citeste acezt topic, posibil sa avem si un raspuns oficial legat de viitorul acestei balti.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:
Dan Marinita scrie:In primul rand vreau sa multumesc tuturor despre parerile dvs. la cum am administrat aceasta balta indiferent de pozitie adica pro sau critic

Felicitari ptr ce ai realizat la Sulimanu Dane,dar crede-ma ca noua echipa se va descurca de minune...doar ca trebuie indepartete cateva uscaturi de acolo....

Ps Dan Bittman citeste acezt topic, posibil sa avem si un raspuns oficial legat de viitorul acestei balti.
Sigur ca citeste ,asta este un semn ca il intereseaza de noi pescarii
Ma refer la acele persoane care le pomenesti si tu ,cineva trebuie sa se faca ceva.
Nu vorbesc de rau balta ci pe cei care se cred acolo vatafi.
Stai Vladute ca acum a venit la lac cineva care va face armata si in curand va fi sef acolo.
Si eu sper sa se elimine acele uscaturi.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

joker_x

Mesaj de joker_x »

Vladut Mateianu scrie:

intradevar actuala echipa "s-a descurcat si se descurca de minune" cu si fara uscaturi!
Florian Serban

Osiris

Mesaj de Osiris »

joker_x scrie:
Vladut Mateianu scrie:

intradevar actuala echipa "s-a descurcat si se descurca de minune" cu si fara uscaturi!

CLONA

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

Parerea mea.. ca pana nu schimba securitate dupa balta in scurt timp nu o sa mai aiba ce face cu balta..
In al 2-lea rand Nu poate zice nimeni nimic de Marinita si de ce a facut pentru balta sulimanu..
Tot ce a facut acolo a facut cu suflet..
Cand mergeam pe sulimanu la peste cu toate ca ne cunoastem eram controlati in masina in bagaje ceea ce pare sa fie corect, nu conteaza ca suntem prieteni exista un regulament pentru toti pe care Marinita il aplica..
Acum mergi pe sulimanu nu te intreaba nimeni nimic.. Am sunat paza sa vina sa cotroleze ca vreau sa strang sa plec acasa dupa 24 de ore.. Si culea .. Strange linistit.. :( :( adica nimeni nu te intreaba nimic.. Singurul care ma controleaza in bagaje si in masina cand plec este Curcanu... In rest nimeni decat daca e Dan pe balta atunci controleaza..
Totusi felicitari Dan Marinita pentru tot ce ai facut pentru Sulimanu .. nu toata lumea e cu tine dar stii doar ca sunt tot felul de oameni care sunt pro si contra...
Astept cu drag sa promovezi o alta balta asa cum ai facut cu Suliman.. Binenteles daca nu te intorci la sulimanu..
Cine critica pe Marinita inseamna ca este un om nebun si invidios pe acceasta persoana care stie sa vb cu lumea stie ce inseamna peste. Nu administratia care este acum pe Sulimanu care nu stie sa lege douo vorbe.. Imi e dor de discursul tau de la inceputul concursului .. :)
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”