Sulimanu 2013

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Sulimanu 2013

Mesaj de gabi1 »

joker_x scrie:se vede clar ca administratia de la Sulimanu este direct intrersata de ca se intampla....
dar mergem pe premiza "hotul neprins, negustor cinstit". :evil:
Se poate intampla sa existe vre-o conducta secreta/subterana pe fundul lacului, poate pe acolo dispare pestele. :idea: :idea:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

gabi1 scrie:
joker_x scrie:se vede clar ca administratia de la Sulimanu este direct intrersata de ca se intampla....
dar mergem pe premiza "hotul neprins, negustor cinstit". :evil:
Se poate intampla sa existe vre-o conducta secreta/subterana pe fundul lacului, poate pe acolo dispare pestele. :idea: :idea:
Vb si tu cand trebuie sa taci prostule...
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

valiauto68 scrie:
Vladut Mateianu scrie:Pas cu pas se schimba totul...dar din mers, ca este sezon ! :wink: Daca ai informatii concrete despre "manevre" ale paznicilor, astept mesaj privat ! :wink:

Pe bune??? Mai Vladut tu te faci ca nu intelegi ce tot zic oamenii astia? Toti spun ca "s-a pus lupul paznic la oi".

Este evident ca paznicii de pe sulimanu nu fac fata tentatiei si coopereaza cu pescarii care vor cat mai mult peste la sacosa!

Probabil ca intre patron si fostul administrator s-au spus ceva cuvinte grele si de aceea nu se mai revine la vechea formula, din cate se parea era o formula de succes pentru balta si pescarii de c&r!

Chiar vrei sa ne transformam noi in politisti neplatiti sa le organizam flagrant paznicilor? De ce nu faci tu asta? Cat de curand nu o sa mai ai balta sa faci concurs
Daca erau 100 de paznici mai intelegeam sa tot intrebi care sant aia de fura!
Dar sant 3 paznici! Tu ce mai vrei sa stii?

Imi pare rau ca desi domnul Dan Bittman citeste topicul inca mai crede in echipa lui si nu in vorbele pescarilor! Dar probabil ca inca nu are altii mai buni!
Pui problema gresit. Pe mine nu ma intereseaza concursurile (am si anuntat la alt topic ca cu Cupa iernii am incetat sa mai organizez concursuri) ci faptul ca o balta ca Sulimanu, in care s-a investit si mult suflet si multi bani, poate "muri" din cauza unor hoti...(indiferent daca sunt paznici sau pescari).
De la anul o sa am balta mea si crede-ma ca mie chiar imi pasa cand observ lucruri urate....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Vladut Mateianu scrie:
valiauto68 scrie:
Vladut Mateianu scrie:Pas cu pas se schimba totul...dar din mers, ca este sezon ! :wink: Daca ai informatii concrete despre "manevre" ale paznicilor, astept mesaj privat ! :wink:

Pe bune??? Mai Vladut tu te faci ca nu intelegi ce tot zic oamenii astia? Toti spun ca "s-a pus lupul paznic la oi".

Este evident ca paznicii de pe sulimanu nu fac fata tentatiei si coopereaza cu pescarii care vor cat mai mult peste la sacosa!

Probabil ca intre patron si fostul administrator s-au spus ceva cuvinte grele si de aceea nu se mai revine la vechea formula, din cate se parea era o formula de succes pentru balta si pescarii de c&r!

Chiar vrei sa ne transformam noi in politisti neplatiti sa le organizam flagrant paznicilor? De ce nu faci tu asta? Cat de curand nu o sa mai ai balta sa faci concurs
Daca erau 100 de paznici mai intelegeam sa tot intrebi care sant aia de fura!
Dar sant 3 paznici! Tu ce mai vrei sa stii?

Imi pare rau ca desi domnul Dan Bittman citeste topicul inca mai crede in echipa lui si nu in vorbele pescarilor! Dar probabil ca inca nu are altii mai buni!
Pui problema gresit. Pe mine nu ma intereseaza concursurile (am si anuntat la alt topic ca cu Cupa iernii am incetat sa mai organizez concursuri) ci faptul ca o balta ca Sulimanu, in care s-a investit si mult suflet si multi bani, poate "muri" din cauza unor hoti...(indiferent daca sunt paznici sau pescari).
De la anul o sa am balta mea si crede-ma ca mie chiar imi pasa cand observ lucruri urate....

Poti detalia putin te rog despre ce proiect este vorba?
Eu chiar cred ca daca vei administra o balta o vei face foarte bine iar normele de securitate vor fi maxime.
Critic echilibrat

Vladut Mateianu
CS SENZOR

osc1or scrie:

Poti detalia putin te rog despre ce proiect este vorba?
Eu chiar cred ca daca vei administra o balta o vei face foarte bine iar normele de securitate vor fi maxime.
Multumesc ptr aprecieri. Din pacate momentan nu pot sa dau numele baltii, inca nu am finalizat discutiile.....
Dar te asigur ca nu am sa dezamagesc ! :wink:
CS SENZOR

William Joyce

Mesaj de William Joyce »

Vladut trece-ma pe lista ca vreau abonament...incep sa strang bani in iarna asta :))

Sunt sigur ca vei naste un proiect foarte frumos...iti tin pumnii..

CristianBadislav

Macar un numar de locuri pe balta :) cati pescari asa in mare sa ne dai putine detalii :) acum stii ca suntem si noi curiosi.. :)
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

:D
Multumesc , voi reveni cu detalii in iarna... dar crede-ma ca stiu exact ce-mi doresc ! :D De 20 de ani bat baltile din tara si de afara, ce-mi place mie sigur va va place si voua...
CS SENZOR

CristianBadislav

Vladut Mateianu scrie::D
Multumesc , voi reveni cu detalii in iarna... dar crede-ma ca stiu exact ce-mi doresc ! :D De 20 de ani bat baltile din tara si de afara, ce-mi place mie sigur va va place si voua...
Pai atunci, succes maxim.. :mrgreen: :mrgreen: :) :)

Dumitrache

Mesaj de Dumitrache »

O sA se pescuiasca numai cr?nu cred ca ar fi o idee buna :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”