Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
osc1or scrie: parerea mea este ca 8t de peste este destul de putin daca se doreste repopularea baltii pana la nivelul din 2012...
.
stie doar ca balta a sustinut si 20 t... si eu la felVladut Mateianu scrie:osc1or scrie: parerea mea este ca 8t de peste este destul de putin daca se doreste repopularea baltii pana la nivelul din 2012...
.![]()
ai idee cate ha are balta si care este densitatea maxima admisa de peste la ha, in functie de gradul de oxigenare al apei ?
Asa afirma si Victor Surdu candva, ca Partidul National Agrar l-a facut senator si milionar...sebastian_andone scrie:stie doar ca balta a sustinut si 20 t... si eu la felVladut Mateianu scrie:osc1or scrie: parerea mea este ca 8t de peste este destul de putin daca se doreste repopularea baltii pana la nivelul din 2012...
.![]()
ai idee cate ha are balta si care este densitatea maxima admisa de peste la ha, in functie de gradul de oxigenare al apei ?
habar nu am cate hectare are balta, nici care este densitatea maxima admisa dar se vorbeau de 20t la un moment dat..Vladut Mateianu scrie:osc1or scrie: parerea mea este ca 8t de peste este destul de putin daca se doreste repopularea baltii pana la nivelul din 2012...
.![]()
Tot e bine ca nu ai incaruntit doar din cauza aerului de la rafinariegabi1 scrie: Asa afirma si Victor Surdu candva, ca Partidul National Agrar l-a facut senator si milionar...
Mai dureaza ani buni pana sa incaruntesc, pana atunci ma ambitionez sa nu-mi las cioc.sebastian_andone scrie:Tot e bine ca nu ai incaruntit doar din cauza aerului de la rafinariegabi1 scrie: Asa afirma si Victor Surdu candva, ca Partidul National Agrar l-a facut senator si milionar...вы понимаете
vorbim de cifre reale, nu cat anunta patronii ca au in balta....intelegi ?sebastian_andone scrie: stie doar ca balta a sustinut si 20 t... si eu la fel