Super Balta de Crap BULZESTI-DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Încuiat
fox_1
Puncte: 0

Re: Super Balta de Crap BULZESTI-DOLJ

Mesaj de fox_1 »

25 kg?
Bogdan Vulpan

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

la primu` pescuit la bulzesti nu mai dau la crap

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

26.820KG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si a fost prins la BILAAAAAAAAAA de 18 cu un ac de 6
CS Oltenia Fishing

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Si este in balta!!!!!!!!! A fost un super dril.
Fişiere ataşate
somn eliberare.jpg
somn eliberare.jpg (104.53 KiB) Vizualizat de 1393 ori
CS Oltenia Fishing

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

M-am scufundat in balta de la Bulzesti,am ajuns intr-o discoteca subacvatica,si ce sa vezi?Minune!Acolo erau toti crapii stransi-mare chef nu gluma!Asa ca aveti si explicatia de ce nu mai prindeti crapi la fel cum se prindea nu demult.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

Marius Georgescu scrie:M-am scufundat in balta de la Bulzesti,am ajuns intr-o discoteca subacvatica,si ce sa vezi?Minune!Acolo erau toti crapii stransi-mare chef nu gluma!Asa ca aveti si explicatia de ce nu mai prindeti crapi la fel cum se prindea nu demult.
Ereau toti 7?
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Vanghelieeeeeeeeeee, in sfarsit am inteles, tu Ripostezi fata de limba romana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CS Oltenia Fishing

codrut floricel

ScorleanuAlin scrie:Vanghelieeeeeeeeeee, in sfarsit am inteles, tu Ripostezi fata de limba romana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu ma, ripostez impotriva ta ca esti HOT, FURI IN CONCURSURI , HOTULE!!!!
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Da, da!!!!!!!!!!!!!!!! Am furat cateva premii la concursurile de gramatica....de aceea, raman uimit, sa vad, cat de multi il idolatrizeaza pe Vangelie :lol: :lol: :lol:.

Iti spun o ghicitoare, iar daca stii rapunsul iti fac un Dex cadou:

''Vanghelie de Oltenia'' intra in bar si gaseste niste chei pe masa. Ii place un breloc si smechereste, il introduce in buzunarul drept de la pantaloni crezandu-se David Seth Kotkin. Din pacate pt el, a doua zi, unii dintre oamenii cu caracter de la acea masa, ii relateaza proprietarului brelocului ca de fapt numarul de iluzionism a fost foarte prost reprezentat iar brelocul lui fusese furat.
Intrebarile sunt - Ce a facut proprietarul brelocului si cat de penibil a fost gestul lui ''Vanghelie de Oltenia''?

Daca te descurci, urmatoarea ghicitoare se va numi ''Carul din Stele'' si ea face referire tot la ''Vanghelie de Oltenia'' care a prezentat modalitatea optima despre cum sa-ti injuri si sa-ti barfesti colegii in fata a 10 persoane, iar a doua zi sa-i poti privi in ochi.
Intrebarea va fi o surpriza, iar premiul va fi conjugarea verbului ''a fi'' la toate timpurile. :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca totusi vei gasi raspunsurile corecte, te vei califica pt urmatoarele 2 ghicitori, avand sanse uriase de a castiga premiul cel mare. Multa bafta. :lol: :lol: :lol:
CS Oltenia Fishing

codrut floricel

incerci si tu sa pari interesant.....macar sa-ti iese pe forumuri
baga mare!!! adrieneee :lol: :lol: :lol:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Balti de Crap”