Unique Carp Team pe Nagykallo Ungaria

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
razvan.cuc
Puncte: 0

Re: Unique Carp Team pe Nagykallo Ungaria

Mesaj de razvan.cuc »

In perioada 12.08 - 16.08.2011 am avut parte de o partida foarte frumoasa la Nagykallo.Am fost mai multi prieteni si am avut rezervate 5 standuri ( de la 13 la 9).Noi doi am pescuit pe standul 9,un stand foarte ok din punctul meu de vedere,cu o mare intindere de apa in fata si cu adancimi intre 1.5m si 3 m.Am avut mari sperante si asteptari de la acest loc de pescuit.De cum am ajuns am constatat ca majoritatea pestilor erau pe standul 7 si 6,la deversor,deoarece am ajuns mai devreme si am facut o tura de lac si ne-am oprit putin la o poveste pe standul 7,cu un prieten care pescuia acolo.Am prins totusi destul de bine,pestii nu au fost foarte mari…cel mai mare a avut 13,800 kg.Majoritatea au fost peste 10 kg,cu exceptia a 5-6 pesti care cred ca au fost pana in 5 kg.Toata balta (ma refer la standurile 7,9,10,11,12,13) a avut o repriza de cateva ore in care au intrat numai pesti pana in 5 kg. Pe urma au inceput din nou sa manance pestii mai mari.Ca si nada am folosit bilele Skorpyo,precum si un alt tip de bile care acum este in teste,Ravaggio,un mix teribil cu o puternica aroma de ciocolata.Pestele a raspuns bine pe ambele tipuri,fara sa constatam o diferenta majora in cadenta trasaturilor. Una peste alta,a fost o partida foarte frumoasa,cu driluri frumoase si pesti bataiosi.O sa mai facem o partida in octombrie…sper sa luam atunci recordul baltii care am inteles ca ar fi de 27,5 kg.
Atasez in continuare cateva poze din aceasta partida si speram ca si colegii de standuri sa posteze cateva fotografii cu capturile lor:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Armando

Mesaj de Armando »

o intrebare pentru cine a fost pe acest lac : care ar fi perioadele cele mai bune ?
si pana la urma care ar fi locurile cele mai bune de pe balta ?

Multumesc

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

Armando scrie:o intrebare pentru cine a fost pe acest lac : care ar fi perioadele cele mai bune ?

Multumesc

Dupa parerea mea cea mai buna perioada este in luna mai dar de prins se prinde mai tot timpul.
Cele mai bune locuri sunt 0, 14, 6, 7, 9 si 1 dar nu neaparat in ordinea asta, mai poti opta pentru 11 sau 13. Oricum 0 si 14 sunt ocupate pentru tot anul inca de la inceputul lunii noiembrie 2011.
Clubul Sportiv Green Lake

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

crysstyan2002 scrie:
Armando scrie:o intrebare pentru cine a fost pe acest lac : care ar fi perioadele cele mai bune ?

Multumesc

Dupa parerea mea cea mai buna perioada este in luna mai dar de prins se prinde mai tot timpul.
Cele mai bune locuri sunt 0, 14, 6, 7, 9 si 1 dar nu neaparat in ordinea asta, mai poti opta pentru 11 sau 13. Oricum 0 si 14 sunt ocupate pentru tot anul inca de la inceputul lunii noiembrie 2011.
Pentru jumatatea lunii septembrie ce ai alege intre 1, 6 , 7? Locurile 0,14,9 sunt ocupate toata luna septembrie si octombrie. Multumesc
WLC Carp Club

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Andrei G scrie:
crysstyan2002 scrie:

Multumesc

Pentru jumatatea lunii septembrie ce ai alege intre 1, 6 , 7? Locurile 0,14,9 sunt ocupate toata luna septembrie si octombrie. Multumesc
6 sau 7, in luna mai am rezervat locul 7 pentru o saptamana, daca alegi 7 iti dau toate detaliile cand ma intorc de acolo. Locurile 0 si 14 sunt foarte greu de rezervat daca nu stii maghiara, in primele doua zile se pot face numai rezervari telefonice si numai in limba maghiara iar aceste locuri se ocupa primele. Daca vrei un clasament personal al standurilor eu zic asa: 14-0-9-7-6. Daca nu ma insel in 2011 standul 9 a adus cel mai mare numar de pesti +15kg. :mrgreen:

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

alege 7...clar, si restul detaliilor ti le de Cristi sau eu...... :wink:
Cristi....poate bem o bere, eu sunt pe 9 intre 16-20 mai ....
slowly we rot- by Obituary

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

robyvan scrie:alege 7...clar, si restul detaliilor ti le de Cristi sau eu...... :wink:
Cristi....poate bem o bere, eu sunt pe 9 intre 16-20 mai ....
Din pacate eu sosesc pe balta in perioada 21-27 mai.....daca mai sunt si altii de pe la noi care sosesc pe balta in perioada asta ii rog sa posteze aici data si standul...poate ne cunoastem si facem schimb de impresii, idei si alte lucruri... :mrgreen: :mrgreen:
Niste detalii despre standul 7 imi poti da mie daca ai pescuit pe el, eu anul trecut am fost pe 11.

stoias

Mesaj de stoias »

eu o sa fiu prezent in 27-31.05...mai merge cineva in perioada aceasta?
SI NU MAI COMPLICA TOT CE E SIMPLU.....SEMNAT :TIMPUL

CatalinLadescu

1Q

Mesaj de CatalinLadescu »

QWEREWQWE45T6Y=-P0O987TRE3W2Q1
Nume utilizator schimbat din Dudebune

CatalinLadescu

Re: 1Q

Mesaj de CatalinLadescu »

[quote="DudeBune"]QWEREWQWE45T6Y=-P0O987TRE3W2Q1[/quote