Atasez in continuare cateva poze din aceasta partida si speram ca si colegii de standuri sa posteze cateva fotografii cu capturile lor:

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Armando scrie:o intrebare pentru cine a fost pe acest lac : care ar fi perioadele cele mai bune ?
si pana la urma care ar fi locurile cele mai bune de pe balta ?
Multumesc
Pentru jumatatea lunii septembrie ce ai alege intre 1, 6 , 7? Locurile 0,14,9 sunt ocupate toata luna septembrie si octombrie. Multumesccrysstyan2002 scrie:Armando scrie:o intrebare pentru cine a fost pe acest lac : care ar fi perioadele cele mai bune ?
Multumesc
Dupa parerea mea cea mai buna perioada este in luna mai dar de prins se prinde mai tot timpul.
Cele mai bune locuri sunt 0, 14, 6, 7, 9 si 1 dar nu neaparat in ordinea asta, mai poti opta pentru 11 sau 13. Oricum 0 si 14 sunt ocupate pentru tot anul inca de la inceputul lunii noiembrie 2011.
6 sau 7, in luna mai am rezervat locul 7 pentru o saptamana, daca alegi 7 iti dau toate detaliile cand ma intorc de acolo. Locurile 0 si 14 sunt foarte greu de rezervat daca nu stii maghiara, in primele doua zile se pot face numai rezervari telefonice si numai in limba maghiara iar aceste locuri se ocupa primele. Daca vrei un clasament personal al standurilor eu zic asa: 14-0-9-7-6. Daca nu ma insel in 2011 standul 9 a adus cel mai mare numar de pesti +15kg.Andrei G scrie:Pentru jumatatea lunii septembrie ce ai alege intre 1, 6 , 7? Locurile 0,14,9 sunt ocupate toata luna septembrie si octombrie. Multumesccrysstyan2002 scrie:Armando scrie:o intrebare pentru cine a fost pe acest lac : care ar fi perioadele cele mai bune ?
Multumesc
Dupa parerea mea cea mai buna perioada este in luna mai dar de prins se prinde mai tot timpul.
Cele mai bune locuri sunt 0, 14, 6, 7, 9 si 1 dar nu neaparat in ordinea asta, mai poti opta pentru 11 sau 13. Oricum 0 si 14 sunt ocupate pentru tot anul inca de la inceputul lunii noiembrie 2011.
Din pacate eu sosesc pe balta in perioada 21-27 mai.....daca mai sunt si altii de pe la noi care sosesc pe balta in perioada asta ii rog sa posteze aici data si standul...poate ne cunoastem si facem schimb de impresii, idei si alte lucruri...robyvan scrie:alege 7...clar, si restul detaliilor ti le de Cristi sau eu......![]()
Cristi....poate bem o bere, eu sunt pe 9 intre 16-20 mai ....