robyvan scrie:alege 7...clar, si restul detaliilor ti le de Cristi sau eu......
Cristi....poate bem o bere, eu sunt pe 9 intre 16-20 mai ....
Din pacate eu sosesc pe balta in perioada 21-27 mai.....daca mai sunt si altii de pe la noi care sosesc pe balta in perioada asta ii rog sa posteze aici data si standul...poate ne cunoastem si facem schimb de impresii, idei si alte lucruri...
Niste detalii despre standul 7 imi poti da mie daca ai pescuit pe el, eu anul trecut am fost pe 11.
deci anul acesta mergi pe 7 in perioada 21-27 mai?
SI NU MAI COMPLICA TOT CE E SIMPLU.....SEMNAT :TIMPUL
robyvan scrie:alege 7...clar, si restul detaliilor ti le de Cristi sau eu......
Cristi....poate bem o bere, eu sunt pe 9 intre 16-20 mai ....
Din pacate eu sosesc pe balta in perioada 21-27 mai.....daca mai sunt si altii de pe la noi care sosesc pe balta in perioada asta ii rog sa posteze aici data si standul...poate ne cunoastem si facem schimb de impresii, idei si alte lucruri...
Niste detalii despre standul 7 imi poti da mie daca ai pescuit pe el, eu anul trecut am fost pe 11.
deci anul acesta mergi pe 7 in perioada 21-27 mai?
Si noi vom fi acolo din 15 aprilie,pe standul 14 si pe 0...se anunta o partida de vis! Abia asteptam!Cu partida asta ne deschidem sezonul!Vine cineva in aprilie?
Cobre carbon/Bastoane de nadit din fibra carbon SuperVeloce Killer Design
mircea.rusu scrie:Si noi vom fi acolo din 15 aprilie,pe standul 14 si pe 0...se anunta o partida de vis! Abia asteptam!Cu partida asta ne deschidem sezonul!Vine cineva in aprilie?
Mircea, in 18-22 aprilie suntem si noi(vio, gabi, nutu si ovi) pe standurile 2 si 3. Abia astept sa ne intalnim.
Tel. 0745232350 - Vio.
Vreau si eu nr. tau de telefon.
viorel doloc scrie:Mircea, in 18-22 aprilie suntem si noi(vio, gabi, nutu si ovi) pe standurile 2 si 3. Abia astept sa ne intalnim.
Tel. 0745232350 - Vio.
Vreau si eu nr. tau de telefon.
0756.260.865 -Mircea.
Cobre carbon/Bastoane de nadit din fibra carbon SuperVeloce Killer Design