Consider ca este important ...

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

Doru Ionica
Puncte: 0

Mesaj de Doru Ionica »

Nu cred ca Oana are ceva cu Floreata,ca la concursul asta abia daca s-a dezlipit de cortul lui (ce zic eu....din cortul lui) mai degraba cred ca simte BATRANUL vaca de muls care este Floreata.Atentie APCR ! Asta este adevaratul pericol...nu alinturile : Chichirez Socherez Perez Socarez etc.BUNICII stiu mai bine ce le trebuie nepoteilor.!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Dan scrie:
Val Pangica jr scrie:@toni

nu te astepta sa-ti raspunda Cotelici aici - ca si-o ia rau de tot . E corect ce spui tu , dar asta este - se merge pe principiul ca tot ti-a dat ceva - de parca da de la el !!
Iar te bagi singur in seama?
Mai Dane chiar nu ti-e rusine ? Da-i un raspuns omului asta ca a muncit de banii aia !

toni

Mesaj de toni »

multumesc val...
dar ai perfecta dreptate... dan a raspuns pe crap.ro , pt ca este mult mai putin frecventat de pescarii de competitie, si probabil s-a gandit ca e mai sigur asa :D :D :D ...

iar in ce priveste raspunsurile, mi-a raspuns tot ce aveam nevoie sa aud ....
asta nu inseamna ca mi-a placut, sau ca m-a convins in vreun fel ca nu a facut o magarie, si inca una "pe sestache"....

orice barbat adevarat, spunea clar si raspicat, sa auda toata lumea :

"Bai Baieti, uite astea sunt noile conditii, aste sunt noile premii, ne cerem scuze, hai sa nu ne impiedicam de toate astea si sa facem un concurs frumos. Fir Intins la toata lumea"

si nimeni nu ar fi avut absolut nimic de zis .....

pe cand asa, cand faci surprize oamenilor ce descopera ca generalul a fost numai 25 mio, si imparteala noua a premiilor cel putin ciudata, e normal sa te astepti la reactii nu ?

asta ca sa nu mai zic ca unii concurenti tre sa multumeasca lui dumnezeu pt norocul lor la extragere, pt ca au avut un partener foarte bun, si sa zica merci ca prin milostivenia mariei sale cotelici au avut si ei parte de o tar' de glorie pe munca si cheltuiala lor....

bai dane, nu ti-e rusine asa un pic?
ce mah, imi dai tu sa mananc, sau m-ai luat de la coltul strazii?
auzi la el, sa zic mersi.....

pe banii si pe munca noastra, tre sa zicem mersi ca ne-a dat si atata.....

cred ca ai cam ramas in era veche, dane ....
cum stai cu dosaru ? :D :D :D

chiar sunt curios daca mai vine cineva la anu.....

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Val Pangica jr scrie:
Dan scrie:
Val Pangica jr scrie:@toni

nu te astepta sa-ti raspunda Cotelici aici - ca si-o ia rau de tot . E corect ce spui tu , dar asta este - se merge pe principiul ca tot ti-a dat ceva - de parca da de la el !!
Iar te bagi singur in seama?
Mai Dane chiar nu ti-e rusine ? Da-i un raspuns omului asta ca a muncit de banii aia !
@val
Omu' si-a primit raspunsul.La fel ca el au muncit si ceilalti 10 premiati.Explicatiile le primise de fapt chiar de la premiere, dar vad ca-i place scandalul.
@ toni
In afara de tine, dintre cei care au concurat, nu mai comenteaza nimeni.Observ ca deja ai trecut la jigniri.Abia astept ne intalnim fata-n fata ca sa vad ce barbat "adevarat" esti tu.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

:oops: :oops: :oops:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

toni

Mesaj de toni »

omu si-a primit raspunsul, dar asta nu inseamna ca tre sa fie multumit cu el....doar ca sa fii tu linistit....

si mai spun inca o data : nu e nici comunism nici egalitarism pe aici !!!
dupa tine daca cineva e nemultumit , iar majoritatea e ok inseamna ca totul e in regula...
uite eu din postura minoritatii spun ca nu e.... ce treaba ai tu sa-i dai exemplu pe altii ? tu discuti cu mine acum.....

mi se pare absolut normal ca eu sa fiu cel mai nemultumit, atat timp cat premiul nostru a fost redus cel mai mult, si in valoare absoluta (60 mio), si ca procentaj (43%) printr-o decizie arbitrara si total neconforma cu cele anuntate initial. mai pe romaneste pt ca asa a vrut muschii vostrii.

daca ma duc putin la extrem, teoretic puteati sa nu ne dati nimic peste 18 mio si cu asta basta, nu?

trebuia sa tacem din gura.....

explicatiile primite la premiere nu erau detaliate de loc. miai zis ca esti suparat ca nu au iesit lucrurile cum trebuie, ca sunt numai 41 de echipe, si ca pt noi nu sunt decat 80 de mio.

am zis,pana mea acu ce sa fcem, asta pana am aflat imparteala completa....

sa stii ca si jignirile subtile sunt tot jigniri ... alea cu multumirile, de parca mi-ar fi facut cineva cadou ceva la concursul asta, au jignit mult mai mult decat tot ce ti-am spus eu....

iar cu intalnirea pe garla, vezi ca ai un istoric trist rau la capitolul asta ...

ne vedem si pe garla, nici o problema, de abia astept......

eu am curajul sa spun ce am de spus si acum, si cand ma voi intalni personal cu tine....

nu tiam spus prea multe la premiere din respect pentru Dl.Oana,a carui balta a fost realmente la inaltime, si care nu avea nici o treaba cu incidentul in cauza, si ai carui oaspeti eram amandoi in acel moment, unul ca organizator si unul ca si concurent.

daca tu tot nu intelegi ca e gresit cum ai procedat tu, esti complet irecuperabil .....

fac ceva pe ei de bani si de produse .... mi-ai stricat toata bucuria ....

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Da-i banii omului si terminati odata cu tampeniile astea...Are si el socotelile lui :lol: :lol: :lol: ...IRECUPERABILULE!!!!

toni

Mesaj de toni »

nu vreau nici ban, ioane...

chiar nu de asta am deschis discutia....si nici nu i-am cerut in vreunul din mesaje.

precum i-am zis si lui dan, nici pe mine nici pe victor nu ne fac 30 mio de caciula ... si daca se proceda cum trebuie discutia asta nu avea loc de nici o culoare ...

ea are loc pt ca acest concurs a fost un eveniment public, eu am ceva de spus, si o fac tot public......

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Toni

Se pare ca te simti foarte nedreptatit, dar vad ca nu iei deloc in considerare un lucru, zic eu, logic. Ar trebui sa te gandesti bine de tot de ce s-a impartit concursul asta pe 3 sectoare si poate atunci iti vei da seama ca n-ai facut cu mult mai mult decat castigatorii de pe sectoarele celelalte...ai avut un loc mai bun la momentul respectiv si poate ti-a fost mai usor cu atata peste in fata, vis a vis de cei care s-au chinuit in fel si chip sa-l aduca la ei. Dealtfel, sa sti ca eu i-am propus liu Dan inainte de concurs sa diminueze cel mai mult premiul pentru cea mai mare cantitate de peste (nu stiam ca tu vei castiga), dar motivele sunt cele spuse mai sus. Chiar nu inteleg de ce Dan Cotelici da acel clasament general, care nu-si are rostul in cazul de fata. Au fost 3 sectoare care au incercat sa egalizeze cat de cat sansele concurentilor, n-a fost deloc ca anul trcut cand echipa mea a castigat cu un aport de 80% (zic eu) adus de locul foarte bun pe care ni l-au harazit sortii...nu vreau decat sa te gandesti bine de tot ca si concurent, nu doar ca si castigator si poate ai sa-ti schimbi putin parerea, ce zici ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

toni

Mesaj de toni »

@ Dl Cornel Serb"U" :D

Nea Cornel, respecte multe pt matale, precum bine stii....

Dar,

Eu am spus intr-un post ca stiam foarte bine de ce s-a facut imparteala cu pricina, era destul de usor de dedus , dar am vrut sa fie spusa de de dan ... ai perfecta dreptate, ca intamplator noi am fost cel mai afectati de reducerea premiilor, si normal ca atunci cand ai facut sugestia de reducere mai substantiala nu stiai cine va fi si de altfel nu avea importanta.

nu inteleg de ce repeti ideea lui dan cu locul bun ???

locul bun face parte din joc, nu? locul este intradevar exceptional dar nu era obligatoriu sa gasim smecherezu :D :D :D puteam sa dam altfel, am fi prins ceva peste, poate chiar luam sectorul si atat....

si nu fac galagie pt ca sunt eu mai cu mot, sau mai al dracului etc....

si in nici un caz sa mi se dea bani sau alte prostii ......

ci pt ca nu s-au respectat niste conditii anuntate initial, si nici macar in ceasul al 12-lea nu s-a anuntat tare si raspicat etc etc... am mai scris asta de vreo 3 ori :D :D :D

iar faptul ca noua imparteala, oricat de democratica si buna ar fi ea in general a fost facuta arbitrar, si nu a fost anuntata nu mi s-a parut deloc corect.

cum era daca inainte de tragere, eu si victor ne hotaram ca pt noi taxa e de 12 milioane, ca noua ni se pare mai corect asa pt ca vremea o sa fie rea si o sa ploua? sa ne luam whisky sa ne incalzim de banii aia (ma rog si sa onoram anumite pariuri :D :D :D ) ?

acceptati chestia asta ? nu, normal, dar de ce nu ? pt ca taxa ferm stabilita era de 18.
asta e inputu'... dupa parerea mea asa ar trebui sa fie si cu outputu' :D

astea sunt chestii care n-au legatura cu locul, partenerul bun, bilele reusite, multumiri nu's pe unde etc etc etc ... sunt chestii foarte practice....

inca o data respectele mele , nea cornel, dar pemiteti-mi sa nu fiu de acord chiar in toate cele .....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”