@ Dl Cornel Serb"U"
Nea Cornel, respecte multe pt matale, precum bine stii....
Dar,
Eu am spus intr-un post ca stiam foarte bine de ce s-a facut imparteala cu pricina, era destul de usor de dedus , dar am vrut sa fie spusa de de dan ... ai perfecta dreptate, ca intamplator noi am fost cel mai afectati de reducerea premiilor, si normal ca atunci cand ai facut sugestia de reducere mai substantiala nu stiai cine va fi si de altfel nu avea importanta.
nu inteleg de ce repeti ideea lui dan cu locul bun ???
locul bun face parte din joc, nu? locul este intradevar exceptional dar nu era obligatoriu sa gasim smecherezu

puteam sa dam altfel, am fi prins ceva peste, poate chiar luam sectorul si atat....
si nu fac galagie pt ca sunt eu mai cu mot, sau mai al dracului etc....
si in nici un caz sa mi se dea bani sau alte prostii ......
ci pt ca nu s-au respectat niste conditii anuntate initial, si nici macar in ceasul al 12-lea nu s-a anuntat tare si raspicat etc etc... am mai scris asta de vreo 3 ori
iar faptul ca noua imparteala, oricat de democratica si buna ar fi ea in general a fost facuta arbitrar, si nu a fost anuntata nu mi s-a parut deloc corect.
cum era daca inainte de tragere, eu si victor ne hotaram ca pt noi taxa e de 12 milioane, ca noua ni se pare mai corect asa pt ca vremea o sa fie rea si o sa ploua? sa ne luam whisky sa ne incalzim de banii aia (ma rog si sa onoram anumite pariuri

) ?
acceptati chestia asta ? nu, normal, dar de ce nu ? pt ca taxa ferm stabilita era de 18.
asta e inputu'... dupa parerea mea asa ar trebui sa fie si cu outputu'
astea sunt chestii care n-au legatura cu locul, partenerul bun, bilele reusite, multumiri nu's pe unde etc etc etc ... sunt chestii foarte practice....
inca o data respectele mele , nea cornel, dar pemiteti-mi sa nu fiu de acord chiar in toate cele .....