Am luat-o !sorin scrie:Si eu tot serios am postat. Scuze si din partea mea.Val Pangica jr scrie:![]()
![]()
![]()
Tu de fapt vroiai sa incingi caterinca si eu te-am luat in serios
![]()
Ok , scuze ca am postat serios .
PS: ai luat-o frate

Moderator: viorel dulamita
Am luat-o !sorin scrie:Si eu tot serios am postat. Scuze si din partea mea.Val Pangica jr scrie:![]()
![]()
![]()
Tu de fapt vroiai sa incingi caterinca si eu te-am luat in serios
![]()
Ok , scuze ca am postat serios .
PS: ai luat-o frate
poate sa scriu ceva pe ea. nu de alta, dar nici nu ma cac la concursuri. n-am timpcornelserbu scrie:halal dezvaluire, mai ziaristule...mai sti si alta, ca asta a fost extraordinara..deja urla ziarele de scandal. Eu stiu ce-a facut Sorin, ca eram langa el... vreti sa stiti si voi??? ei bine, am sa va spun...si-a lut hartia igienica si s-a dus undeva![]()
![]()
Da' ce, nu e voie de intrat în apă? În regulamentul de la Boiliesmania scrie "Intrarea in apa este permisa in doua cazuri : la scoaterea pestelui cu minciogul si la depozitarea pestelui in sac ." Nu specifică adâncimea.Vladut Mateianu scrie:@ziaristu si tatae
Cred ca stiu la ce va referiti !Intr-adevar Sorin trebuia batut , descalificat , depunctat si sculele confiscate ptr ca a intrat in apa inot in timpul concursului in lupta sa cu un somn imens !
Altceva mai interesant domnule ziarist mai ai ?![]()