Moderator: viorel dulamita
Cornel, Toni nu s-a referit la o confuzie de nume. Pur si simplu nu crede ca Victor Serbu ar avea vreun parti pris cu asociatia Pelicanul.cornelserbu scrie:@ toni
Eterna confuzie de nume de care spui si care ma cam priveste, ar fi cazul sa n-o mai iei in considrare, cel putin aici pe net unde s-au facut precizari si unde la postarile mele scrie clar din ce asociatie fac parte. Doar redactorii revistei ALP n-au aflat inca de existenta a doua persoane cu totul diferite, dar care au acelasi nume "SERBU" si-n afara de faptul ca ne incurca prenumele, ne mai incurca si partenerii...si asa mai departe. Poate le spune Sorin ca redactor sef, ca exista un Victor Serbu si un Cornel Serbu, care nu au nici un grad de rudenie, dar care amandoi sunt pescari de crap![]()
![]()
Pai am mers la alea clasice fratioare , nimic mai mult ( Darvari . Hobaia , Tincabesti )sorin scrie:Poate traim in lumi paralele. Oricum, toate concursurile la care mergi tu sunt tari. No offence
Val, te-a luat valul. Nu cred ca shtii in ce categorie postezi. Te ajut, ca vad ca esti sensibilVal Pangica jr scrie:Pai am mers la alea clasice fratioare , nimic mai mult ( Darvari . Hobaia , Tincabesti )sorin scrie:Poate traim in lumi paralele. Oricum, toate concursurile la care mergi tu sunt tari. No offence
Lasind la o parte ironia ta fina de baiat destept , ce nu ti-a placut la ele , sau ce ai vrea sa se organizeze ? Ai prins prea bine ? Tii minte concurs adevarat la Cupa Uzlina unde ne-am bagat degetele in git si vodca in cap 5 zile pe 10 x 10 m taiati in stuf , pentru 1 crap de 1,5 kg ? Eram pe marele M , in rezervatie , Delta Dunarii , patria crapului !![]()
Sau te referi la Bugeac - concurs cu 3 echipe - succes de audienta !?![]()
Fii mai explicit ca poate vorbim despre lucrurile paralele si nu inteleg eu , plus ca dam impresia ca ne certam .
Si eu tot serios am postat. Scuze si din partea mea.Val Pangica jr scrie:![]()
![]()
![]()
Tu de fapt vroiai sa incingi caterinca si eu te-am luat in serios
![]()
Ok , scuze ca am postat serios .