INCEPE FURTUNA !!!!!!!!!!!!

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

ionutz

Mesaj de ionutz »

A schimbat stilul ( carmo ) ziaristul :D !

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

@ toni

Eterna confuzie de nume de care spui si care ma cam priveste, ar fi cazul sa n-o mai iei in considrare, cel putin aici pe net unde s-au facut precizari si unde la postarile mele scrie clar din ce asociatie fac parte. Doar redactorii revistei ALP n-au aflat inca de existenta a doua persoane cu totul diferite, dar care au acelasi nume "SERBU" si-n afara de faptul ca ne incurca prenumele, ne mai incurca si partenerii...si asa mai departe. Poate le spune Sorin ca redactor sef, ca exista un Victor Serbu si un Cornel Serbu, care nu au nici un grad de rudenie, dar care amandoi sunt pescari de crap :!: :!: :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

sorin

Mesaj de sorin »

cornelserbu scrie:@ toni

Eterna confuzie de nume de care spui si care ma cam priveste, ar fi cazul sa n-o mai iei in considrare, cel putin aici pe net unde s-au facut precizari si unde la postarile mele scrie clar din ce asociatie fac parte. Doar redactorii revistei ALP n-au aflat inca de existenta a doua persoane cu totul diferite, dar care au acelasi nume "SERBU" si-n afara de faptul ca ne incurca prenumele, ne mai incurca si partenerii...si asa mai departe. Poate le spune Sorin ca redactor sef, ca exista un Victor Serbu si un Cornel Serbu, care nu au nici un grad de rudenie, dar care amandoi sunt pescari de crap :!: :!: :!:
Cornel, Toni nu s-a referit la o confuzie de nume. Pur si simplu nu crede ca Victor Serbu ar avea vreun parti pris cu asociatia Pelicanul.
Despre confuzia din ultimul AlP, Andy a copiat clasamentul p4E cine stie de pe ce sait obscur. Drept pedeapsa l-am trimis la 2 concursuri de crap, unde ati fost si voi prezenti, ca sa va identifice si sa nu mai repete greseala. Acum pe bune, cine v-a pus sa iesiti in clasament unul dupa altul?
Sorin Dragoi

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Sorin

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

sorin scrie:Poate traim in lumi paralele. Oricum, toate concursurile la care mergi tu sunt tari. No offence :)
Pai am mers la alea clasice fratioare , nimic mai mult ( Darvari . Hobaia , Tincabesti )
Lasind la o parte ironia ta fina de baiat destept , ce nu ti-a placut la ele , sau ce ai vrea sa se organizeze ? Ai prins prea bine ? Tii minte concurs adevarat la Cupa Uzlina unde ne-am bagat degetele in git si vodca in cap 5 zile pe 10 x 10 m taiati in stuf , pentru 1 crap de 1,5 kg ? Eram pe marele M , in rezervatie , Delta Dunarii , patria crapului ! :lol:
Sau te referi la Bugeac - concurs cu 3 echipe - succes de audienta !? :lol:
Fii mai explicit ca poate vorbim despre lucrurile paralele si nu inteleg eu , plus ca dam impresia ca ne certam .

sorin

Mesaj de sorin »

Val Pangica jr scrie:
sorin scrie:Poate traim in lumi paralele. Oricum, toate concursurile la care mergi tu sunt tari. No offence :)
Pai am mers la alea clasice fratioare , nimic mai mult ( Darvari . Hobaia , Tincabesti )
Lasind la o parte ironia ta fina de baiat destept , ce nu ti-a placut la ele , sau ce ai vrea sa se organizeze ? Ai prins prea bine ? Tii minte concurs adevarat la Cupa Uzlina unde ne-am bagat degetele in git si vodca in cap 5 zile pe 10 x 10 m taiati in stuf , pentru 1 crap de 1,5 kg ? Eram pe marele M , in rezervatie , Delta Dunarii , patria crapului ! :lol:
Sau te referi la Bugeac - concurs cu 3 echipe - succes de audienta !? :lol:
Fii mai explicit ca poate vorbim despre lucrurile paralele si nu inteleg eu , plus ca dam impresia ca ne certam .
Val, te-a luat valul. Nu cred ca shtii in ce categorie postezi. Te ajut, ca vad ca esti sensibil :) "Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))
"
Sorin Dragoi

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

:lol: :lol: :lol: :lol: Tu de fapt vroiai sa incingi caterinca si eu te-am luat in serios :lol: :lol: Ok , scuze ca am postat serios .

sorin

Mesaj de sorin »

Val Pangica jr scrie::lol: :lol: :lol: :lol: Tu de fapt vroiai sa incingi caterinca si eu te-am luat in serios :lol: :lol: Ok , scuze ca am postat serios .
Si eu tot serios am postat. Scuze si din partea mea.
PS: ai luat-o frate :)
Ultima oară modificat Mie Oct 25, 2006 23:06 de către sorin, modificat de 2 ori în total.
Sorin Dragoi

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@ziaristule,
ti-ai si gasit cind sa postezi, ca miine incepe un concurs la Dirvari si multi din cei enumerati de tine au alte probleme, mai serioase, cum ar fi,de exemplu, sa prinda peste.. :)
Cit despre grupurile astea de interese de care pomenesti, asa e , or exista, insa vezi ca la punctul 3 situatia e mai diluata, in sensul ca eu unul nu mai sunt la P4e, Dobrescu,probabil Razvan, nu cred, iar echipele alea din Ploiesti,sunt cam putine, si nici nu cred ca le-ai putea categorisi undeva...
Oricum ,asteptam dezvaluirile alea incendiare ! Si poate intre timp, te si identificam... :evil:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ionutz scrie:A schimbat stilul ( carmo ) ziaristul :D !
felicitari pt. perspicacitate !! :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”