Moderator: viorel dulamita
Ca unul care (recunosc) am inceput activitatea de "forumist" pe alte situri, icerc sa iti explic eu ce inseamna a promova pe acest site. In momentul in care intelegi ca pestele este un partener si ca din fiecare intalnire pescar/ captura partile combatante invata fiecare ceva; ca scopul acestui sport nu este de a duce pestele acasa unde eventual sa ii faci o poza in bucatarie; cand te plictisesti de postari de genul "sunt nou, nu am experienta, ajutati-ma sa gasesc o balta cu mult peste, cu taxa mica, unde sa pot retine tot pestele, unde este admisa bomba si pescuitul la japca, cu maluri asfaltate si bere gratis din partea administratorului"the fishman scrie:Domnule Vlad, am si eu o intrebare la dumneavoastra; poate exista si un posibil raspuns: ce intelegeti dumneavoastra prin a promova pe acest sait?
Si de ce sunteti asa de rai in unele raspunsuri.Nu toti pescuiesc la nivelul dumneavostra si a colegilor dumneavoastra...............
Am observat ca sunteti o mina de oameni pe acest forum care va tot laudati unul pe altul si glumiti intre voi dar dati si o sansa si altor oameni care nu fac parte din cercul vostru sa invete mai bine sau mai prost tainele pescuitului.
As aduga la cele spuse de tine ca nu numai ca nu avem nici o apasare dar nici nu ne apucam sa-i blamam pe cei care au si un Mercedes.Val Pangica jr scrie: Cit priveste lipsa de bani - si eu vreau sa am Mercedes si nu am inca ! Dar nu am o apasare din cauza asta .