Observatie !

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

Vizitator

Observatie !

Mesaj de Vizitator »

Domnilor, nu ma pot abtine sa nu comentez un lucru care ma deranjeaza peste masura ! Unul dintre excrocii care vand (de fapt fact bisnita) cu produse de crap pe siteul crap.ro(scuze pentru pomenirea numelui siteului), m-a intepat cu o suma de bani. Facand publica aceasta patanie a mea si avertizandu-i si pe altii, nu am facut decat sa fiu subiect de misto pentru unii dintre cei care posteaza acolo. Probabil ca nivelul intelectual al celor care posteaza acolo lasa mult de dorit, se vede clar ca sunt multi care scriu doar din povesti si de plictiseala.
De aceea am facut aceasta postare, pentru ai asigura de toata simpatia mea pe cei care posteaza aici si in special pe administratorul care a reusit sa adune atatea capacitati ale carpfishingului romanesc la un loc.
Felicitari, tineti-o tot asa !

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

chirica,
daca esti atat de revoltat impotriva speculei si a speculantilor, de ce cumperi de la bisnitari?
pt ca e mai ieftin? asta e viata, cateodata, cand umbli dupa mocaciuni, o mai iei si in gura...
The One Team

the fishman

Mesaj de the fishman »

chirica
Proaspat

Data inscrierii: 17/11/2006

MesajTrimis: Mie 11 22, 2006 9:47 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
@Marian
Multumesc pentru sfat, eu chiar in politie lucrez ! Si crede-ma, nu am ce sa fac, nu pot sa demonstrez nimic !
Doar garda financiara poate interveni , dar trebuie facuta o sesizare si ar fi mai multi carora le-as face rau. Si nu asta este intentia mea, nu vreau sa bag pe nimeni la puscarie pentru o mica bisnita....

pai cum sa nu fiti domnul meu subiect de misto...cind dumneavoastra lucrati in POLITIE.......unde s-a mai vazut POLITIST tras in teapa???
""NU MARI DA RARI""

EX-UL
pescar de competitie

Re: Observatie !

Mesaj de EX-UL »

chirica scrie:Domnilor, nu ma pot abtine sa nu comentez un lucru care ma deranjeaza peste masura ! Unul dintre excrocii care vand (de fapt fact bisnita) cu produse de crap pe siteul crap.ro(scuze pentru pomenirea numelui siteului), m-a intepat cu o suma de bani. Facand publica aceasta patanie a mea si avertizandu-i si pe altii, nu am facut decat sa fiu subiect de misto pentru unii dintre cei care posteaza acolo. Probabil ca nivelul intelectual al celor care posteaza acolo lasa mult de dorit, se vede clar ca sunt multi care scriu doar din povesti si de plictiseala.
De aceea am facut aceasta postare, pentru ai asigura de toata simpatia mea pe cei care posteaza aici si in special pe administratorul care a reusit sa adune atatea capacitati ale carpfishingului romanesc la un loc.
Felicitari, tineti-o tot asa !
Stii ca e vorba romaneasca - daca te bagi in troaca te maninca porcii ! Ce dracu ai cautat pe crap.ro ? :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@chirica
Vorba lui Val, cine te-a pus sa te bagi cu ei in seama. Vezi ca mai scrie cineva de pe acest site si pe acolo ? NU, ne-am lamurit si noi de nivelul de discutii de acolo....iar cand rasare cate unul mai de soi, simte singur nevoia sa vina aici, adica sa promoveze ! :D

In alta ordine de idei, multumim ptr laude, suntem 2 administratori, dar nu este meritul nostru ca avem elita carpfishingului romanesc. Meritul principal l-a avut fostul admin., Val Pangica care a reusit sa salecteze pescarii de maimutoi ! :D
Stii vorba aia : bunii cu bunii, prostii cu prostii .....sau cine se aseamana se aduna ! :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@val & vladut
Aveti si voi dreptate, dar sunt si oameni de calitate pe crap.ro. Asa e, sunt putini, dar nu sunt numai prosti si inculti gen Ticu Sorin.
Fiind relativ nou pe siteurile de pescuit nu aveam de unde sa stiu ca domnul Pangica este artizanul acestui site . Felicitari.

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

val@vladut

ati fost cam rai acum :wink:

the fishman

Mesaj de the fishman »

Domnule Vlad, am si eu o intrebare la dumneavoastra; poate exista si un posibil raspuns: ce intelegeti dumneavoastra prin a promova pe acest sait?
Si de ce sunteti asa de rai in unele raspunsuri.Nu toti pescuiesc la nivelul dumneavostra si a colegilor dumneavoastra.Cel mai important lucru este ca unii o fak din placere ceea ce nu inseamna ca trebuie sa adopte tot ce este de ultima ora pe piata?Marketingul trebuie sa faca si el treaba si sa aduca bani in companie, motiv pentru care va inteleg unele raspunsuri.
Am observat ca sunteti o mina de oameni pe acest forum care va tot laudati unul pe altul si glumiti intre voi dar dati si o sansa si altor oameni care nu fac parte din cercul vostru sa invete mai bine sau mai prost tainele pescuitului.
""NU MARI DA RARI""

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Dani Hentiu scrie:val@vladut

ati fost cam rai acum :wink:
Inca nu am fost rai ! Situl asta s-a infiintat ca o alternativa la ceva existent www.crap.ro - site de looseri ! Si spun LOOSERI cu voce tare !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

the fishman scrie: Am observat ca sunteti o mina de oameni pe acest forum care va tot laudati unul pe altul si glumiti intre voi dar dati si o sansa si altor oameni care nu fac parte din cercul vostru sa invete mai bine sau mai prost tainele pescuitului.
Draga prietene astia de se lauda unul pe altul au si pe ce se baza . Sunt clasamente , etc care atesta performantele . In schimb suntem un grup de oameni care nu accepta ranchiuna si atitudinea de particulari . Pescuitul crapului cu metode moderne este scump si oricine spune altfel e "particular" - adica prinde crap ocazional si din noroc . Nu inteleg ce doare asa tare faptul ca pentru a prinde mereu si constant este nevoie de scule bune si nada scumpa ? Ai gasit vreodata solutia sa scoti 1 crap la 30 minute ? Crezi ca e simplu daca nu te ajuta organizarea si sculele ?
Asta e un adevar si cine incearca sa-l dea dupa tufis nu are sorti de izbinda pe aici . Parerea mea - poate Vladut zice altfel !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”