Moderator: viorel dulamita
Stii ca e vorba romaneasca - daca te bagi in troaca te maninca porcii ! Ce dracu ai cautat pe crap.ro ?chirica scrie:Domnilor, nu ma pot abtine sa nu comentez un lucru care ma deranjeaza peste masura ! Unul dintre excrocii care vand (de fapt fact bisnita) cu produse de crap pe siteul crap.ro(scuze pentru pomenirea numelui siteului), m-a intepat cu o suma de bani. Facand publica aceasta patanie a mea si avertizandu-i si pe altii, nu am facut decat sa fiu subiect de misto pentru unii dintre cei care posteaza acolo. Probabil ca nivelul intelectual al celor care posteaza acolo lasa mult de dorit, se vede clar ca sunt multi care scriu doar din povesti si de plictiseala.
De aceea am facut aceasta postare, pentru ai asigura de toata simpatia mea pe cei care posteaza aici si in special pe administratorul care a reusit sa adune atatea capacitati ale carpfishingului romanesc la un loc.
Felicitari, tineti-o tot asa !
Inca nu am fost rai ! Situl asta s-a infiintat ca o alternativa la ceva existent www.crap.ro - site de looseri ! Si spun LOOSERI cu voce tare !Dani Hentiu scrie:val@vladut
ati fost cam rai acum
Draga prietene astia de se lauda unul pe altul au si pe ce se baza . Sunt clasamente , etc care atesta performantele . In schimb suntem un grup de oameni care nu accepta ranchiuna si atitudinea de particulari . Pescuitul crapului cu metode moderne este scump si oricine spune altfel e "particular" - adica prinde crap ocazional si din noroc . Nu inteleg ce doare asa tare faptul ca pentru a prinde mereu si constant este nevoie de scule bune si nada scumpa ? Ai gasit vreodata solutia sa scoti 1 crap la 30 minute ? Crezi ca e simplu daca nu te ajuta organizarea si sculele ?the fishman scrie: Am observat ca sunteti o mina de oameni pe acest forum care va tot laudati unul pe altul si glumiti intre voi dar dati si o sansa si altor oameni care nu fac parte din cercul vostru sa invete mai bine sau mai prost tainele pescuitului.