andrei vladeanu scrie:cornelserbu scrie: cat priveste anularea cm-ului, pana n-ai sa expui dedesubturile acestei anulari, lumea te va acuza si nu fara motiv odata ce toti stiu ca popescu a anulat cm-ul, iar tu ai fost unul din apropiatii (sfatuitorii) lui
potrivit carei logici sau judecati un om e considerat vinovat pana nu-si demonstreaza el nevinovatia?!?
nu cumva lucrurile ar trebui sa stea taman pe dos, adica sa expui d-ta sau alti inchizitori si sa demonstrezi in ce a constat concret aportul meu la anularea acestui CM?!?
cu dovezi, fapte si documente?!?
sau simplul fapt ca ma consideri sfatuitorul (de unde, pana unde?!? pe popescu nu-l poate sfatui sau conseia absolut nimeni, de asta si-au dat seama f. multi oameni care s-au aflat in preajma-i) ma dovedeste ca vinovat?!?
mai andrei, aici nu suntem la judecata, in fata instantei...imi pare rau , dar n-ai inteles ce am vrut sa spun.
oamenii sunt liberi sa gandeasca ce vor, fara sa demonstreze nimic...ceea ce te sfatuiam eu sa faci era spre binele tau, dar era doar un sfat pe care nu te obliga nimeni sa-l urmezi si cu atat mai putin sa-ti sara tandara.
in concluzie, vad ca de cate ori te enervezi ma iei cu "d-ta" stiind ca nu-mi place

si trebuie sa accepti ca fiecare poate gandi ce vrea fara fapte si documente
p.s. ce intelegi prin inchizitori ???