ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: PS Institutia de care vorbesti a fost coorganizatoare la ultimele CN-uri facute la Corbu, o reusita totala dpmdv, poate cele mai corecte CN-uri de pana acum... :wink:
pe vremea in care tu (in tricoul Senzor) stiai cum arata o medalie de aur nationala ( O TEMPORA...) ai castigat vreo 4 CN-uri (2005, 2006, 2007 si 2008)

alea erau incorecte?
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D
prefer sa nu raspund la aceasta intrebare, altul este subiectul acestui topic.... :wink:

ps sa inteleg ca te-ai lepadat de satana de alba ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Vladut Mateianu scrie:
Dragos Sinca scrie:Eu nu prea inteleg cum toata lumea se rezuma la a striga ca Popescu e cancerul.

Dar "institutia capusa" din cauza careia pescuitul competitional din Romania nu progreseaza, ba din contra, suntem din ce in ce mai slab organizati, nu o vede nimeni?

Acum pericolul Popescu s-a mai indepartat, dar noi ramanem in aceeasi situatie...
Institutia de care vorbesti va preda neconditionat partea de pescuit competitional noii structuri care se va crea sub aripa lui Florin Carstocea. Actiunea a fost demarata, este vorba doar de timp....

PS Institutia de care vorbesti a fost coorganizatoare la ultimele CN-uri facute la Corbu, o reusita totala dpmdv, poate cele mai corecte CN-uri de pana acum... :wink:
Coorganizatoare....adica ce a facut concret? :wink: Hai sa ne gandim la ce a facut concret, nu la ce va face si cum va preda neconditionat. Mai curge multa apa pe Dunare pana atunci...

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:ps sa inteleg ca te-ai lepadat de satana de alba ? :D
de ce? ma primesti si pe mine "sub aripa"? :wink:
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

dpmdv mereu este nevoie de tine si de experienta ta in conducerea pescuitului de competitie din romania... :wink:
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:dpmdv mereu este nevoie de tine si de experienta ta in conducerea pescuitului de competitie din romania... :wink:
esti baiat... :)
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Dragos Sinca scrie:
Coorganizatoare....adica ce a facut concret? :wink: Hai sa ne gandim la ce a facut concret, nu la ce va face si cum va preda neconditionat. Mai curge multa apa pe Dunare pana atunci...
A organizat. Cei care au fost pe balta cred ca stiu mai bine.... :wink:
CS SENZOR

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Vladut Mateianu scrie: A organizat.
:shock:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cam uitam de unde am plecat . Ultimele 20 pagini puneau o singura intrebare . Daca Tatae avea dreptul moral , chiar daca nu era de acord cu asa zisele sfaturi si consiliere facute catre Popescu , sau ce considera el ca am facut noi , sa ne injure si sa ne jigneasca public la modul cum a facut-o !
Si de ce tocmai el ? Ca sa ii raspund si lui Cornel Serbu .
Restul e pentru la iarna ....

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: cat priveste anularea cm-ului, pana n-ai sa expui dedesubturile acestei anulari, lumea te va acuza si nu fara motiv odata ce toti stiu ca popescu a anulat cm-ul, iar tu ai fost unul din apropiatii (sfatuitorii) lui
potrivit carei logici sau judecati un om e considerat vinovat pana nu-si demonstreaza el nevinovatia?!?

nu cumva lucrurile ar trebui sa stea taman pe dos, adica sa expui d-ta sau alti inchizitori si sa demonstrezi in ce a constat concret aportul meu la anularea acestui CM?!?

cu dovezi, fapte si documente?!?

sau simplul fapt ca ma consideri sfatuitorul (de unde, pana unde?!? pe popescu nu-l poate sfatui sau conseia absolut nimeni, de asta si-au dat seama f. multi oameni care s-au aflat in preajma-i) ma dovedeste ca vinovat?!?
mai andrei, aici nu suntem la judecata, in fata instantei...imi pare rau , dar n-ai inteles ce am vrut sa spun.
oamenii sunt liberi sa gandeasca ce vor, fara sa demonstreze nimic...ceea ce te sfatuiam eu sa faci era spre binele tau, dar era doar un sfat pe care nu te obliga nimeni sa-l urmezi si cu atat mai putin sa-ti sara tandara.
in concluzie, vad ca de cate ori te enervezi ma iei cu "d-ta" stiind ca nu-mi place :) si trebuie sa accepti ca fiecare poate gandi ce vrea fara fapte si documente :wink:
p.s. ce intelegi prin inchizitori ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”