E nici chiar asa ! Tu nu complotai ....stiai , dar jucai la doua capate ...uite ce iti pun ...acu la indemina ... un mail in care te criticam si atunci ..Cristi Y scrie:sa fie bine sa nu fie rauVal scrie:..vorbeam cu Andrei pe Facebook la prima ora si datorita fusului orar de 2 ore minus , vorbeam si cu tine , uneori in ecran de 3 pe Facebook . Ne consultam , aveam grija la nuantze , doar sa iasa bine si sa treaca peste FIPS ....![]()
![]()
![]()
![]()
intentia-i buna , parca s-ar lega![]()
![]()
![]()
![]()
stai ca pana la urma voi ca doi binevoitori v-ati zbatut sa iasa totul bine si de fapt cine-i adevaratul vinovat ??? eu care din umbra complotam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cam unsuroasa actiunea![]()
![]()
![]()
![]()
pune postarile alea si lasa pe altii sa traga concluzii
Tatae ... nu era cazul sa ma suni ... este pacat ca nu sustii un prieten cind se simte incercat ... si asta cu pescuitul e un cacat .. Pacat ca nu repeti vorbele frumoase pe care mi le spui la telefon si in public ... ca ma simt ca un prost ..lumea imi spune Valule e OK ...dar public imi iau sarut de la toti . Poate gresesc si eu ... dar vizuina nu e o solutie ...
Eu am reusit sa il opresc pa Popescu sa mai scrie ...fara sa iti spun si fara sa ma laud ... din 2 vorbe ! ERAI PRIETENUL MEU !
imagine am si eu si tu .... si eu m-am folosit de a mea cind trebuia si cind trebuia cu Popescu . Am crezut ca iti aperi prietenul , oricind si oricum ...... poate a trecut vremea si ai uitat . Eu m-am ocupat de Popescu si vezi bine ca nu mai scrie .
Uneori ne suparam aiurea , dar de data asta ai dat-o de gard grav vizavi de mine . Poate ai o pasiune sa ma vezi facut de cacat de unii si altii …. Dar asta ma doare si cred ca am sa trec greu peste chestia asta …