ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:..vorbeam cu Andrei pe Facebook la prima ora si datorita fusului orar de 2 ore minus , vorbeam si cu tine , uneori in ecran de 3 pe Facebook . Ne consultam , aveam grija la nuantze , doar sa iasa bine si sa treaca peste FIPS ....
sa fie bine sa nu fie rau :lol: :lol: :lol: :lol:

intentia-i buna , parca s-ar lega :lol: :lol: :lol: :lol:

stai ca pana la urma voi ca doi binevoitori v-ati zbatut sa iasa totul bine si de fapt cine-i adevaratul vinovat ??? eu care din umbra complotam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cam unsuroasa actiunea :lol: :lol: :lol: :lol:

pune postarile alea si lasa pe altii sa traga concluzii :wink:
E nici chiar asa ! Tu nu complotai ....stiai , dar jucai la doua capate ...uite ce iti pun ...acu la indemina ... un mail in care te criticam si atunci ..

Tatae ... nu era cazul sa ma suni ... este pacat ca nu sustii un prieten cind se simte incercat ... si asta cu pescuitul e un cacat .. Pacat ca nu repeti vorbele frumoase pe care mi le spui la telefon si in public ... ca ma simt ca un prost ..lumea imi spune Valule e OK ...dar public imi iau sarut de la toti . Poate gresesc si eu ... dar vizuina nu e o solutie ...
Eu am reusit sa il opresc pa Popescu sa mai scrie ...fara sa iti spun si fara sa ma laud ... din 2 vorbe ! ERAI PRIETENUL MEU !
imagine am si eu si tu .... si eu m-am folosit de a mea cind trebuia si cind trebuia cu Popescu . Am crezut ca iti aperi prietenul , oricind si oricum ...... poate a trecut vremea si ai uitat . Eu m-am ocupat de Popescu si vezi bine ca nu mai scrie .
Uneori ne suparam aiurea , dar de data asta ai dat-o de gard grav vizavi de mine . Poate ai o pasiune sa ma vezi facut de cacat de unii si altii …. Dar asta ma doare si cred ca am sa trec greu peste chestia asta …
Ultima oară modificat Joi Iul 31, 2014 18:51 de către Val, modificat 1 dată în total.

bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de bogdan5 »

Valerica, intrebarea era adresata exclusiv lui Andrei, pe tine te-am omis intentionat(nu am vrut sa-ti stric sejurul). :wink:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

a incercat popescu dimineata un fitil dar prost cum e a aruncat cu data mincinoase

acum o incerci tu , post-meridian , vezi doamne mai strategic si mai conspirativ :lol: :lol: :lol: :lol:

nu se leaga !!!!

lumea ma cunoste sa cum sunt , neprieten cu limba romana cum spune vladeanu , mitocam si lipsit de caracter dar in afara de voi doi si un alt federal de la rapitori nu imi reproseaza nimeni nimic

nu acelasi lucru se poate spune despre voi dragi fauritori de bine
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:Valerica, intrebarea era adresata exclusiv lui Andrei, pe tine te-am omis intentionat(nu am vrut sa-ti stric sejurul). :wink:
Atunci e OK . Ma bucur ca ii vorbesti la persoana a 3-a ( v-a delegat ) . Asta e o minima bruma de respect .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:mai, andrei, treaba mea nu mai e in filmul asta si sa-ti spun drept, nici a ta, dar tu te ti cu dintii...
asta e problema ta...
si a ta, stai linistit, dar ce greu e cu retragerea :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: lumea ma cunoste sa cum sunt , neprieten cu limba romana cum spune vladeanu , mitocam si lipsit de caracter dar in afara de voi doi si un alt federal de la rapitori nu imi reproseaza nimeni nimic
pai ai facut si multe lucruri in ultimii 6 ani...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:mai, andrei, treaba mea nu mai e in filmul asta si sa-ti spun drept, nici a ta, dar tu te ti cu dintii...
asta e problema ta...
si a ta, stai linistit, dar ce greu e cu retragerea :D

a mea? a fost vreodata problema mea cand te retragi tu?

hai sa ne vedem fiecare de ale lui...
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Atunci e OK . Ma bucur ca ii vorbesti la persoana a 3-a ( v-a delegat ) . Asta e o minima bruma de respect .
Sunt magulit, "va multumesc"! obervati ca nu am interventii monosilabice...M-am pocait. :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:
Sunt magulit, "va multumesc"! obervati ca nu am interventii monosilabice...M-am pocait. :D
E bine ca macar limba romana o stapiniti ...Va urez numai bine .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Tatae ... nu era cazul sa ma suni ... este pacat ca nu sustii un prieten cind se simte incercat ... si asta cu pescuitul e un cacat .. Pacat ca nu repeti vorbele frumoase pe care mi le spui la telefon si in public ... ca ma simt ca un prost ..lumea imi spune Valule e OK ...dar public imi iau sarut de la toti . Poate gresesc si eu ... dar vizuina nu e o solutie ...
Eu am reusit sa il opresc pa Popescu sa mai scrie ...fara sa iti spun si fara sa ma laud ... din 2 vorbe ! ERAI PRIETENUL MEU !
imagine am si eu si tu .... si eu m-am folosit de a mea cind trebuia si cind trebuia cu Popescu . Am crezut ca iti aperi prietenul , oricind si oricum ...... poate a trecut vremea si ai uitat . Eu m-am ocupat de Popescu si vezi bine ca nu mai scrie .
Uneori ne suparam aiurea , dar de data asta ai dat-o de gard grav vizavi de mine . Poate ai o pasiune sa ma vezi facut de cacat de unii si altii …. Dar asta ma doare si cred ca am sa trec greu peste chestia asta …

duios si educativ :lol: :lol: :lol:

chiar daca duci o munca sustinuta si consecventa pentru a-mi deteriora imaginea , nu cred ca ai sorti de izbanda , repet , lumea ma stie asa cum sunt si cine ma ataca clar cu intentie se asteapta sa-si ia prin gura pentru ca asa sunt eu , lipsit de caracter

vladene , nu am avut niciodata pretentia ca sunt vreun academic , dar asa cu dusmania mea pentru limba romana mi-am exprimat ideile clar si direct intotdeauna

hai ca am plecat , maine vin la mine niste priteni dragi din tara si ma duc sa ma aprovizionez

va las sa va aduceti elogii in continuare :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”