Moderator: gor965
Fac eforturi supaomenesti sa reusesc, aproape ca ma contorsionez...oricum va apreciez franchetea.E bine ca macar limba romana o stapiniti ...Va urez numai bine .
Hopa ..erai si tu printre aia 4 -5 la care sifona Cristi corepondentza ? Ca te bagam la grup imediat ... Ar fi deja un grup nobil ... Uite cum vin pasarile la cuib , dupa atitat si atita zbatare ....Vladut Mateianu scrie:Oare merita ca ptr un prost fomist sa ne certam intre noi ? Eu cred ca nu si ar trebui sa facem front comun sa scapam de cancerul de alba....
bai baiatule, o tii leandra...tu nu vezi ca nu te mai vrea nimeni, nici macar popescu... despre retragerea ta vorbeam ,frumuselule, pe care o astepta toata pescarimea de pe la noi...s-a saturat lumea de arogante si aranjamente facute dupa interese si afinitati, capisci ???andrei vladeanu scrie:a mea? a fost vreodata problema mea cand te retragi tu?
hai sa ne vedem fiecare de ale lui...
Munca de sisif, carati apa cu ciurul dl. Cornel...despre retragerea ta vorbeam ,frumuselule,
incercarea moarte n-are !bogdan5 scrie:Munca de sisif, carati apa cu ciurul dl. Cornel...despre retragerea ta vorbeam ,frumuselule,
Cred ca ma confunzi....Val scrie:Hopa ..erai si tu printre aia 4 -5 la care sifona Cristi corepondentza ? Ca te bagam la grup imediat ... Ar fi deja un grup nobil ... Uite cum vin pasarile la cuib , dupa atitat si atita zbatare ....Vladut Mateianu scrie:Oare merita ca ptr un prost fomist sa ne certam intre noi ? Eu cred ca nu si ar trebui sa facem front comun sa scapam de cancerul de alba....