ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
pentru acelasi motiv pentru care te face varza si te jigneste aproape toata suflarea pescarilor

pentru aroganta si "superioritatea" autoatribuita

pentru minciuna si fatarnicie

pentru oportunism

pentru atitudinea ostila fata de interesele pescarilor
am inteles.

sintagmele "lumea pescarilor" sau "suflarea pescarilor" observ ca-ti apartin tine si lui serbu cornel.

pana una alta, "suflarea pescarilor" care ma condamna public pentru lucrurile de mai sus e formata din voi trei (tu, serbu si bercea) plus cateva clone.

te informez ca mai exista o mare masa de pescari care gandesc un pic altfel vizavi de persoana mea. si care apreciaza si lucrurile bune pe care le-am facut sau le fac.

uite o mostra, si-mi cer scuze autorului mesajului caruia nu am sa-i dau numele.

Buna ziua,

Va scriu din postura de admirator al D-voastra, v-am urmarit emisiunile, atat pe F&H cat si pe PV-TV, va admir modul in care abordati pescuitul la crap, pentru nivelul la care incercati sa ridicati acest hobby dar poate si mai mult pentru calitatea de reporter. Cred ca oricine are si respecta acest hobby, pescuitul la crap, nu poate sa nu remarce nivelul la care vorbiti, respectiv dictionarul pe care il folositi. De ceva timp tot citesc pe acest forum dispute legate de CM. Ceea ce nu inteleg este de ce trebuie sa va coborati la nivelul unor persoane lipsite de bun simt si mai mult ca sigur "de importanta" care par ca nu au nimic altceva de facut, pentru a le da explicatii la un nivel la care ar putea si ei macar sa inteleaga ceva.

Va rog sa nu trageti concluzii gresite sau ca v-as da vreun sfat.

Toate cele bune. Cu respect,

este dreptul tau sa gandesti cele de mai sus despre mine.

ai avut insa destule ocazii in ultima vreme sa mi le spui in fata. nu ai facut-o...

eu consider lucrurile de mai sus defaimari in public...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: interesant moto-ul care i-l tarasti sub postarile tale : Gestul simplu al unui om curajos este de a nu fi partas la minciuna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pai minciunile lui popescu sunt mai mult decat dovedite si tu ai preferat sa-i fi partas :lol: :lol: :lol: :lol:
motto-ul PE care-l tarasc (ce-mi place cuvantul asta, mi se pare dulce precum coliva) consider ca ma reprezinta.

nu am fost partas la nicio minciuna a lui popescu...
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

uite o mostra, si-mi cer scuze autorului mesajului caruia nu am sa-i dau numele.

Buna ziua,

Va scriu din postura de admirator al D-voastra, v-am urmarit emisiunile, atat pe F&H cat si pe PV-TV, va admir modul in care abordati pescuitul la crap, pentru nivelul la care incercati sa ridicati acest hobby dar poate si mai mult pentru calitatea de reporter. Cred ca oricine are si respecta acest hobby, pescuitul la crap, nu poate sa nu remarce nivelul la care vorbiti, respectiv dictionarul pe care il folositi. De ceva timp tot citesc pe acest forum dispute legate de CM. Ceea ce nu inteleg este de ce trebuie sa va coborati la nivelul unor persoane lipsite de bun simt si mai mult ca sigur "de importanta" care par ca nu au nimic altceva de facut, pentru a le da explicatii la un nivel la care ar putea si ei macar sa inteleaga ceva.

Va rog sa nu trageti concluzii gresite sau ca v-as da vreun sfat.

Toate cele bune. Cu respect,
Pare un preambul la rubrica "Matrimoniale"... :wink:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: pentru atitudinea ostila fata de interesele pescarilor
despre "interesele pescarilor" o sa mai discutam si cu alte ocazii.
e un subiect foarte interesant...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:pana una alta, "suflarea pescarilor" care ma condamna public pentru lucrurile de mai sus e formata din voi trei (tu, serbu si bercea) plus cateva clone.

:lol: :lol: :lol: :lol: restul pescarilor si-au tatuat numele tau pe piept din respect :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu scrie:Buna ziua,

Va scriu din postura de admirator al D-voastra
..........

si Ceausescu avea lozinci scrise pe toate frontispiciile si " laudaci " care-l ovationau

tot nu m-ai lamurit cu coletele alea , am ceva sa-ti trimit si nu am facut-o ???? luni am transport spre tara , 4 tone marfa si 115 colete , au loc si ale tale
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:despre "interesele pescarilor" o sa mai discutam si cu alte ocazii.
e un subiect foarte interesant...
fi sigur ca o sa discutam dar nu despre interesele pescarilor , aici avem opinii diferite , tu ai interese strict mercantile eu doar pasiune , pasiune pentru care platesc deci am dreptul sa cer socoteala

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Stefan Popescu scrie:...fara arogante...ceva constructiv din partea dumneavoastra va rog....si la obiect

Maxx
Păi eu numai la obiect vorbesc. Impostorii vor fi scoși pe rând din pescuitul sportiv. De exemplu, Orhei are dosar penal nr. 2816/P/2014 pentru fals în declarații sub semnătură privată.
Lotul de crap (în frunte cu căpitanul) va avea dosar penal, CS Crap United va primi o citatie pentru dizolvare, etc.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Lotul de crap (în frunte cu căpitanul) va avea dosar penal, CS Crap United va primi o citatie pentru dizolvare, etc.
abia astept vagabond batran :D :D :D

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: CS Crap United va primi o citatie pentru dizolvare, etc.
dar ma-ta nu va primi nici o citatie pentru ca a fatat o eroare genetica ?

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Stefan Popescu,
Iar te visezi pe cai mari, ti-ai procurat vreun document medical care te exonereaza de eventualele raspunderi civile sau penale :roll: :wink:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”