am inteles.Cristi Y scrie:
pentru acelasi motiv pentru care te face varza si te jigneste aproape toata suflarea pescarilor
pentru aroganta si "superioritatea" autoatribuita
pentru minciuna si fatarnicie
pentru oportunism
pentru atitudinea ostila fata de interesele pescarilor
sintagmele "lumea pescarilor" sau "suflarea pescarilor" observ ca-ti apartin tine si lui serbu cornel.
pana una alta, "suflarea pescarilor" care ma condamna public pentru lucrurile de mai sus e formata din voi trei (tu, serbu si bercea) plus cateva clone.
te informez ca mai exista o mare masa de pescari care gandesc un pic altfel vizavi de persoana mea. si care apreciaza si lucrurile bune pe care le-am facut sau le fac.
uite o mostra, si-mi cer scuze autorului mesajului caruia nu am sa-i dau numele.
Buna ziua,
Va scriu din postura de admirator al D-voastra, v-am urmarit emisiunile, atat pe F&H cat si pe PV-TV, va admir modul in care abordati pescuitul la crap, pentru nivelul la care incercati sa ridicati acest hobby dar poate si mai mult pentru calitatea de reporter. Cred ca oricine are si respecta acest hobby, pescuitul la crap, nu poate sa nu remarce nivelul la care vorbiti, respectiv dictionarul pe care il folositi. De ceva timp tot citesc pe acest forum dispute legate de CM. Ceea ce nu inteleg este de ce trebuie sa va coborati la nivelul unor persoane lipsite de bun simt si mai mult ca sigur "de importanta" care par ca nu au nimic altceva de facut, pentru a le da explicatii la un nivel la care ar putea si ei macar sa inteleaga ceva.
Va rog sa nu trageti concluzii gresite sau ca v-as da vreun sfat.
Toate cele bune. Cu respect,
este dreptul tau sa gandesti cele de mai sus despre mine.
ai avut insa destule ocazii in ultima vreme sa mi le spui in fata. nu ai facut-o...
eu consider lucrurile de mai sus defaimari in public...