ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Stefan Popescu »

Nu o să ai mult de așteptat. O să ai ocazia să constați că ești (cum zicea clujeanul?) o p.lă cu urechi.
O să-ți iasă pescuitul sportiv pe nas!

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:despre "interesele pescarilor" o sa mai discutam si cu alte ocazii.
e un subiect foarte interesant...
fi sigur ca o sa discutam dar nu despre interesele pescarilor , aici avem opinii diferite , tu ai interese strict mercantile eu doar pasiune , pasiune pentru care platesc deci am dreptul sa cer socoteala
nu cred ca pasiunea pentru pescuit la crap se poate compara in cazul nostru.
sau pasiunea pentru pentru competitie in forma ei continuata.

eu nu stiu ce si unde platesti tu, dar subsemnatul a platit in competitia nationala pentru stabilirea lotului reprezentativ si este dispus s-o faca in continuare.

ca sa nu mai vorbesc de competitiile private pe care le sustin prin prezenta si plata.

daca actualele "interese pescaresti" sunt constituite din perpetuarea formei actuale de haos, refuzul de a se face ordine, dezbinarea (pt ca e mai usor de controlat situatia), da, ma declar impotriva acestor "interese"!
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Nu o să ai mult de așteptat. O să ai ocazia să constați că ești (cum zicea clujeanul?) o p.lă cu urechi.
O să-ți iasă pescuitul sportiv pe nas!
ramane de vazut cui si ce o sa-i iasa pe nas :wink:

pana una alta , pune mana si strange bani ca ai de platit cheltuieli de judecata si asta este doar inceputul

concursuri ceva esti in stare sa faci , ca de mancat kkt ne-ai convins
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:daca actualele "interese pescaresti" sunt constituite din perpetuarea formei actuale de haos, refuzul de a se face ordine, dezbinarea (pt ca e mai usor de controlat situatia), da, ma declar impotriva acestor "interese"!

lasa ca ai ales calea cea dreapta si legala :lol: :lol: :lol:

la nea fane-linge blide :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:daca actualele "interese pescaresti" sunt constituite din perpetuarea formei actuale de haos, refuzul de a se face ordine, dezbinarea (pt ca e mai usor de controlat situatia), da, ma declar impotriva acestor "interese"!

lasa ca ai ales calea cea dreapta si legala :lol: :lol: :lol:

la nea fane-linge blide :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
am incercat mai intai la liga de crap, la dobroiesti, da' nu era nimeni acasa... :(
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: am incercat mai intai la liga de crap, la dobroiesti, da' nu era nimeni acasa...
nu , nu , aia si G6 au fost primii care au incercat sa-ti infraneze magariile

cum ramane cu coletele , ai aruncat-o si o lasi in vant ??

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: nu , nu , aia si G6 au fost primii care au incercat sa-ti infraneze magariile
de unde stii, ti-a povestit bercea?
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie: ...perpetuarea formei actuale de haos...
Ce numesti tu "haos" Andrei? Cele 3 CN-uri 2012-2013-2014 le numesti "haos" ? Poate haos pentru tine, mie nu mi s-a parut a fi "haos". Cu exceptia 2012 organizarea a fost foarte buna. Dar sigur, de pe bara vezi altfel problema.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vali Vesa scrie:Ce numesti tu "haos" Andrei? Cele 3 CN-uri 2012-2013-2014 le numesti "haos" ? Poate haos pentru tine, mie nu mi s-a parut a fi "haos". Cu exceptia 2012 organizarea a fost foarte buna. Dar sigur, de pe bara vezi altfel problema.
pai domnul vladeanu a uitat in 2012 cand a incercat boicotarea CN - Corbu si la fel de orb este domnul vladeanu care nu vede ca in ultimii trei ani , de cand nu s-a mai implicat in campionatul national , aceasta competitie merge absolut perfect , fara discutii si incidente

in schimb , domnul vladeanu , este implicat intr=o structura condusa de un imbecil mincinos care a facut numai rau pescuitului si pescarilor si ABSOLUT NIMIC constructiv si care este singurul subiect de scandal si intriga in acest fenomen

oare domnul vladeanu nu observa ca acolo unjde este apar discutii , probleme , intrigi , ura , etc ??? eee , lumea rea !!!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie: am incercat mai intai la liga de crap, la dobroiesti, da' nu era nimeni acasa...
nu , nu , aia si G6 au fost primii care au incercat sa-ti infraneze magariile
trebuia sa incerci mai intai in bucuresti pe langa bucur -obor ,pe strada fainari ........poate gaseai niste bilanturi falsificate si niste bani neacoperiti de pe la nestle ..........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”