Moderator: gor965
nu cred ca pasiunea pentru pescuit la crap se poate compara in cazul nostru.Cristi Y scrie:fi sigur ca o sa discutam dar nu despre interesele pescarilor , aici avem opinii diferite , tu ai interese strict mercantile eu doar pasiune , pasiune pentru care platesc deci am dreptul sa cer socotealaandrei vladeanu scrie:despre "interesele pescarilor" o sa mai discutam si cu alte ocazii.
e un subiect foarte interesant...
ramane de vazut cui si ce o sa-i iasa pe nasStefan Popescu scrie:Nu o să ai mult de așteptat. O să ai ocazia să constați că ești (cum zicea clujeanul?) o p.lă cu urechi.
O să-ți iasă pescuitul sportiv pe nas!
andrei vladeanu scrie:daca actualele "interese pescaresti" sunt constituite din perpetuarea formei actuale de haos, refuzul de a se face ordine, dezbinarea (pt ca e mai usor de controlat situatia), da, ma declar impotriva acestor "interese"!
am incercat mai intai la liga de crap, la dobroiesti, da' nu era nimeni acasa...Cristi Y scrie:andrei vladeanu scrie:daca actualele "interese pescaresti" sunt constituite din perpetuarea formei actuale de haos, refuzul de a se face ordine, dezbinarea (pt ca e mai usor de controlat situatia), da, ma declar impotriva acestor "interese"!
lasa ca ai ales calea cea dreapta si legala![]()
![]()
![]()
la nea fane-linge blide![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu , nu , aia si G6 au fost primii care au incercat sa-ti infraneze magariileandrei vladeanu scrie: am incercat mai intai la liga de crap, la dobroiesti, da' nu era nimeni acasa...
de unde stii, ti-a povestit bercea?Cristi Y scrie: nu , nu , aia si G6 au fost primii care au incercat sa-ti infraneze magariile
Ce numesti tu "haos" Andrei? Cele 3 CN-uri 2012-2013-2014 le numesti "haos" ? Poate haos pentru tine, mie nu mi s-a parut a fi "haos". Cu exceptia 2012 organizarea a fost foarte buna. Dar sigur, de pe bara vezi altfel problema.andrei vladeanu scrie: ...perpetuarea formei actuale de haos...
pai domnul vladeanu a uitat in 2012 cand a incercat boicotarea CN - Corbu si la fel de orb este domnul vladeanu care nu vede ca in ultimii trei ani , de cand nu s-a mai implicat in campionatul national , aceasta competitie merge absolut perfect , fara discutii si incidenteVali Vesa scrie:Ce numesti tu "haos" Andrei? Cele 3 CN-uri 2012-2013-2014 le numesti "haos" ? Poate haos pentru tine, mie nu mi s-a parut a fi "haos". Cu exceptia 2012 organizarea a fost foarte buna. Dar sigur, de pe bara vezi altfel problema.
trebuia sa incerci mai intai in bucuresti pe langa bucur -obor ,pe strada fainari ........poate gaseai niste bilanturi falsificate si niste bani neacoperiti de pe la nestle ..........Cristi Y scrie:nu , nu , aia si G6 au fost primii care au incercat sa-ti infraneze magariileandrei vladeanu scrie: am incercat mai intai la liga de crap, la dobroiesti, da' nu era nimeni acasa...