Nu chiar de pe bara, sa nu uitam ca in 2013 am participat cu lotul de tineret Nexgen.Vali Vesa scrie:Ce numesti tu "haos" Andrei? Cele 3 CN-uri 2012-2013-2014 le numesti "haos" ? Poate haos pentru tine, mie nu mi s-a parut a fi "haos". Cu exceptia 2012 organizarea a fost foarte buna. Dar sigur, de pe bara vezi altfel problema.andrei vladeanu scrie: ...perpetuarea formei actuale de haos...
Eu nu discut competitia in sine, ci organizarea la nivelui ei superior.
Concret, anul trecut am platit 1100 euro pentru o mansa. Lotul national nu avea nimic asigurat.
Vreau sa platesc maximum 400 euro pt. 3 manse si sa fie bani pentru antrenament si deplasarea lotului.
Imi doresc o structura cu statut si act constitutiv in care sa fie prinse TOATE cluburile sportive participante la competitia nationala.
Structura care sa fie coordonata de persoane alese democratic, persoane eligibile si cu proiecte anuntate, urmarite si respectate.
Imi doresc ca strategia carp fishingului romanesc, la nivelul superior, sa fie facuta dupa criterii sportive si de performanta, iar cluburile incurajate sa creasca pescari.
Imi doresc ca deciziile sa se ia in consecinta cu cele de mai sus si nu dupa interesele vanzatorilor de boilies.
Cer prea mult?