ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

Vali Vesa scrie:
andrei vladeanu scrie: ...perpetuarea formei actuale de haos...
Ce numesti tu "haos" Andrei? Cele 3 CN-uri 2012-2013-2014 le numesti "haos" ? Poate haos pentru tine, mie nu mi s-a parut a fi "haos". Cu exceptia 2012 organizarea a fost foarte buna. Dar sigur, de pe bara vezi altfel problema.
Nu chiar de pe bara, sa nu uitam ca in 2013 am participat cu lotul de tineret Nexgen.

Eu nu discut competitia in sine, ci organizarea la nivelui ei superior.

Concret, anul trecut am platit 1100 euro pentru o mansa. Lotul national nu avea nimic asigurat.

Vreau sa platesc maximum 400 euro pt. 3 manse si sa fie bani pentru antrenament si deplasarea lotului.

Imi doresc o structura cu statut si act constitutiv in care sa fie prinse TOATE cluburile sportive participante la competitia nationala.

Structura care sa fie coordonata de persoane alese democratic, persoane eligibile si cu proiecte anuntate, urmarite si respectate.

Imi doresc ca strategia carp fishingului romanesc, la nivelul superior, sa fie facuta dupa criterii sportive si de performanta, iar cluburile incurajate sa creasca pescari.

Imi doresc ca deciziile sa se ia in consecinta cu cele de mai sus si nu dupa interesele vanzatorilor de boilies.

Cer prea mult?
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cristi Y scrie:
cum ramane cu coletele , ai aruncat-o si o lasi in vant ??
a aruncat-o la fel ca aia cu cecurile fara acoperire si biletele la ordin ......... :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:Vreau sa platesc maximum 400 euro pt. 3 manse si sa fie bani pentru antrenament si deplasarea lotului.

Imi doresc o structura cu statut si act constitutiv in care sa fie prinse TOATE cluburile sportive participante la competitia nationala.

Structura care sa fie coordonata de persoane alese democratic, persoane eligibile si cu proiecte anuntate, urmarite si respectate.

Imi doresc ca strategia carp fishingului romanesc, la nivelul superior, sa fie facuta dupa criterii sportive si de performanta, iar cluburile incurajate sa creasca pescari.

Imi doresc ca deciziile sa se ia in consecinta cu cele de mai sus si nu dupa interesele vanzatorilor de boilies.

Cer prea mult?

pai ti-ai gasit structura unde sa ai toate astea , la nea fane-balamuc :lol: :lol: :lol:

nu merge ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
Vali Vesa scrie: pai domnul vladeanu a uitat in 2012 cand a incercat boicotarea CN - Corbu si la fel de orb este domnul vladeanu care nu vede ca in ultimii trei ani , de cand nu s-a mai implicat in campionatul national , aceasta competitie merge absolut perfect , fara discutii si incidente
eu ti-am mai zis ca te-ai rupt de lumea asta si singurele informatii pe care le ai din ultimii 6 ani iti sunt furnizate de bercea...

a mers atat de perfect treaba incat in 2012 titlul national s-a dat la tribunal, iar loturile reprezentative nu mai au niciun ban.

tu ai avut buget asigurat la fiecare antrenament sau concurs al lotului national...
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

AV

Curios, asta imi doresc si eu. Dar te rog sa ma scuzi, in tine NU MAI CRED ! Si nici in proiectele tale.
Ultima oară modificat Vin Aug 01, 2014 11:45 de către Vali Vesa, modificat 1 dată în total.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: pai ti-ai gasit structura unde sa ai toate astea , la nea fane-balamuc :lol: :lol: :lol:

nu merge ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu. Am crezut ca o sa mearga, dar nu merge... :(
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vali Vesa scrie:AV

Curios, asta imi doresc si eu. Dar te rog sa ma scuzi, in tine NU MAI CRED !

hopa !!!! a mai aparut cineva langa mine , Cornel Serbu si Victor Oana ...deci 4 !!! creste grupul ! :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Curios, asta imi doresc si eu. Dar te rog sa ma scuzi, in tine NU MAI CRED ! Si nici in proiectele tale.
Te scuz si te inteleg, Vali.

Nici nu vreau sa fie proiectul meu, iti dau cuvantul de onoare. Vreau sa fiu si eu o mica parte (un club) din asa ceva. Atat.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:

Curios, asta imi doresc si eu. Dar te rog sa ma scuzi, in tine NU MAI CRED !

hopa !!!! a mai aparut cineva langa mine , Cornel Serbu si Victor Oana ...deci 4 !!! creste grupul ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu creste niciun grup. Vali isi spune parerile civilizat nu mitocaneste ca voi...
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie: Vreau sa fiu si eu o mica parte (un club) din asa ceva. Atat.
Pai ai ocazia - Uniunea cluburilor sportive de pescuit la crap.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”