ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:am incercat sa il fac pe Stefan Popescu sa negocieze ceva cu AGVPS si sa se combine pe acest CM din 2014.
sa negocieze ce ???
himere, tata, himere si doar himere pe care le vedeti numai "voi"...ai impresia ca daca federatia primea firman, negocia ceva cu cineva ?
vorba lui vladut, reveniti cu picioarele pe pamant, printre pescari si lasati-l pe zgubilitic sa-i faca singur numarul...poate se-mpiedica si cade !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:iar pangica daca stie ca nu se poate discuta cu popescu ,mai mult decat atat nu are incuviintarea lui popescu pentru a demera niste negocieri ,el fiind pe post de moderator ..........CUM DREAKU A INDRAZNIT SA-L CONTACTEZE PE BENTU ASEARA SI SA PROPUNA SA SE ASEZE LA MASA TRATATIVELOR EL FIIND MEDIATORUL SEF .........!!!!!!!!!!!1
CINEVA MINTE CU MULT APLOMB IAR IN SPATELE INTERVENTIILOR LUI VLADEANU SI PANGICA SE ASCUNDE CEVA FOARTE GRAV !!!!!!!!!!!!
Domnule Oana , cititi cu 3 pagini inainte pe acest Forum cind afirmam ca ar trebui negociata aceasta autorizare a MTS si utilizata ideea de organizare a AGVPS sub egida FRPS , astfel incat lucrurile s-ar fi rezolvat . Am stat 1 zi sa il conving pe dl. Popescu si nu reusisem inca ieri , ca pentru binele pescarilor si a CM sa poarte o discutie in acest sens cu AGVPS , sa gaseasca ei o cale de intelegere punctuala pe CM , samd .
L-a sunat dl. Bentu ? I-a propus ceva ? Nu stiu raspunsurile si nu ma intereseaza .
Cat priveste aprobarea , primul mesaj al d-lui Popescu astazi , ora 8.30 AM , a fost ...textual ... A raspuns dl. Bentu ?
I-am spus ca nu si pesemne nici nu va raspunde vreodata .

Macar atit putea face cineva ca sa salveze CM .
Nu s-a propus nimeni nimic , doar s-a incercat sa se salveze ceva din ceea ce s-a stricat urmare orgoliilor unora .
Si eu cred ca cineva maninca c..t cu lingura mare ... Mai cerceteaza ...
Ultima oară modificat Joi Apr 17, 2014 9:24 de către Val, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Nu este moral si etic sa postez aici o discutie lunga intre mine si el
moral si etic vis a vis de pozitia ta anerioara, era ca aceasta discutie sa nu existe :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Nu s-a propus nimeni nimic , doar s-a incercat sa se salveze ceva din ceea ce s-a stricat urmare orgoliilor unora .
poate ne explici si noua ce inseamna fraza asta, ca-mi vine sa dau un pumn in ecran cand vad asa tupeu !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:am incercat sa il fac pe Stefan Popescu sa negocieze ceva cu AGVPS si sa se combine pe acest CM din 2014.
sa negocieze ce ???
himere, tata, himere si doar himere pe care le vedeti numai "voi"...ai impresia ca daca federatia primea firman, negocia ceva cu cineva ?
vorba lui vladut, reveniti cu picioarele pe pamant, printre pescari si lasati-l pe zgubilitic sa-i faca singur numarul...poate se-mpiedica si cade !
Si daca eu iti arat documentul de aprobare de catre MTS a organizarii CM de crap in Romania in 2014 , eliberat de Carmen Tocala pe numele FRPS , cu nr 270 din data de 29.01.2014 .... iti ceri scuze ?
Sau altcineva isi cere scuze , ca in afara de acuzarea mea si a lui Andrei nu au facut NIMIC sa impace capra si varza si sa faca un compromis pentru organizarea CM-ului in Romania , in folosul comunitatii de pescari ? Dati din buze aici pe Forum si gasiti vorba lui Andrei , Acari Paun .
Ce vina avem noi ca MTS-ul da legi idioate si incurca situatiile de nu le dezleaga nici dracu ...?

Am documentul scanat , are 456 kb si nu il incarca site-ul . Daca imi spune cineva cum sa fac.. il postez aici .
Ultima oară modificat Joi Apr 17, 2014 9:37 de către Val, modificat 1 dată în total.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
Domnule Lucian Constantin,
Concret, cu ce il sprijin eu pe Popescu Stefan in amenintarile cu judecata de care pomeniti mai sus?

Mai bine teai gandi cat de mult ai sprijit persoana lui popescu prin faptul ca ai acceptat postul federal dandu-i gir cu numele tau ,la nenumaratele interviuri luate in cadrul emisiunilor de la pvtv cu foarte mingi mingii ridicate la fileu ,cu foarte multe pagini de revista unde la fel ai ridicat osanale cu adresa clara ..............cat si nenumaratele incercari de destabilizare a atmosferei din cadrul competitiilor organizate de agvps dar mai ales interventiile pe acest forum unde ai incercat absolut orice pentru a racola adepti !!!!!!!!!

Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac - de asemenea, concret - pentru a curma suferinta concurentilor. Pentru a le proteja sacrificiile, timpul, banii, famiile si sanatatea. Pentru a bara suturile in c0aie de la MTS.

raul a fost facut dandu-i apa la moara individului ,desii stiai ca sufera de megalomanie si tulburari de comportament ,l-ai acceptat pe motiv ca te plateste oferindu-ti si o functie barosana in sistem .

In cazul in care aceste intrebari vi se par prea grele, v-as invita sa va ganditi daca nu cumva persoana mea si a lui Val Pangica (cel putin pe acest forum) joaca rolul acarului Paun...

persoana ta si a lui pangica joaca rolul de sageata pe acest forum ........tu prin influenta pe care crezi ca o mai ai iar pangica prin comportamentul delirant dupa ''five o clock''
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Val scrie:
Am documentul scanat , are 456 kb si nu il incarca site-ul . Daca imi spune cineva cum sa fac.. il postez aici .
Daca ai cont pe Photobucket sau Imageshack, urci poza acolo si pui codul IMG aici...daca nu, pune-l pe mail la gor965@yahoo.com .
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
Si daca eu iti arat documentul de aprobare de catre MTS a organizarii CM de crap in Romania in 2014 , eliberat de Carmen Tocala pe numele FRPS , cu nr 270 din data de 29.01.2014 .... iti ceri scuze ?
Sau altcineva isi cere scuze , ca in afara de acuzarea mea si a lui Andrei nu au facut NIMIC sa impace capra si varza si sa faca un compromis pentru organizarea CM-ului in Romania , in folosul comunitatii de pescari ? Dati din buze aici pe Forum si gasiti vorba lui Andrei , Acari Paun .
Ce vina avem noi ca MTS-ul da legi idioate si incurca situatiile de nu le dezleaga nici dracu ...?

doamna tocala poate da oricate documente ........problema este ca cips nu are voie sa dea organizarea frps si nici nu doreste acest lucru ,vezi hotararea congresului din 5 aprilie ........organizarea unei competitii se da membrilor afiliati .......iar din cate stiu eu frps nu este afiliata la cips si nici mts -ul chiar daca datorita legilor din tara asta se pare ca are painea si cutitul dar nu stie sa le foloseasca !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: doamna tocala poate da oricate documente ........problema este ca cips nu are voie sa dea organizarea frps si nici nu doreste acest lucru ,vezi hotararea congresului din 5 aprilie ........organizarea unei competitii se da membrilor afiliati .......iar din cate stiu eu frps nu este afiliata la cips si nici mts -ul chiar daca datorita legilor din tara asta se pare ca are painea si cutitul dar nu stie sa le foloseasca !
in sfarsit, un lucru inteligent dupa o foarte lunga perioada de timp.

si unde sunt eu si pangica in filmul asta?!?!
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

E asa greu sa intelegi fraza - Organizator AGVPS sub egida FRPS ???? Cine ii lua AGVPS-ului ceva din organizare ? Cine i-a tinut sa nu tina cont deloc , dar deloc de problema legalitatii si s-au trezit in aprilie ca le trebuie o aprobare care exista din ianuarie ?
Poate intelege acum si Cornel cind vorbesc de aroganta cuiva .......
Cui ii cadeau tresele si galoanele , daca se dorea CM in Romania , sa faca un compromis mic , mai ales acum cind trecuse Congresul FIPS si existau argumente puternice ?
Pagini intregi de Forum pentru nimic ..... ambitii si orgolii .... lipsa de idei ... citeste prima pagina sa vezi rahat ...

L.E.
Edit->Gor965

Imagine
Ultima oară modificat Joi Apr 17, 2014 9:57 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”