oanavictor scrie:iar pangica daca stie ca nu se poate discuta cu popescu ,mai mult decat atat nu are incuviintarea lui popescu pentru a demera niste negocieri ,el fiind pe post de moderator ..........CUM DREAKU A INDRAZNIT SA-L CONTACTEZE PE BENTU ASEARA SI SA PROPUNA SA SE ASEZE LA MASA TRATATIVELOR EL FIIND MEDIATORUL SEF .........!!!!!!!!!!!1
CINEVA MINTE CU MULT APLOMB IAR IN SPATELE INTERVENTIILOR LUI VLADEANU SI PANGICA SE ASCUNDE CEVA FOARTE GRAV !!!!!!!!!!!!
Domnule Oana , cititi cu 3 pagini inainte pe acest Forum cind afirmam ca ar trebui negociata aceasta autorizare a MTS si utilizata
ideea de organizare a AGVPS sub egida FRPS , astfel incat lucrurile s-ar fi rezolvat . Am stat 1 zi sa il conving pe dl. Popescu si nu reusisem inca ieri , ca pentru binele pescarilor si a CM sa poarte o discutie in acest sens cu AGVPS , sa gaseasca ei o cale de intelegere punctuala pe CM , samd .
L-a sunat dl. Bentu ? I-a propus ceva ? Nu stiu raspunsurile si nu ma intereseaza .
Cat priveste aprobarea , primul mesaj al d-lui Popescu astazi , ora 8.30 AM , a fost ...textual ...
A raspuns dl. Bentu ?
I-am spus ca nu si pesemne nici nu va raspunde vreodata .
Macar atit putea face cineva ca sa salveze CM .
Nu s-a propus nimeni nimic , doar s-a incercat sa se salveze ceva din ceea ce s-a stricat urmare orgoliilor unora .
Si eu cred ca cineva maninca c..t cu lingura mare ... Mai cerceteaza ...