Ingrijorator este pentru mine faptul ca cei care-l sustin nu inteleg repecursiunile asupra noastra, a tuturor sportivilor, pe durata scurta si lunga. In relatia cu CIPS sau in relatia cu MTS!
Dar cel mai rau imi pare pentru cei ce sufera cel mai tare, concurentii. Acei care si-au sacrificat timpul, banii, familia si - poate - sanatate sa ajunga unde sunt astazi. Sa primesca un sut in c0a1e de la MTS, de la frps, de la toti cei care-l incurajeaza pe acest personaj distructiv al pescuitului sportiv.
Il inteleg pe el, cunoscandu-l de aproape, dar nu-i inteleg pe cei care-l sprijina. Poate se gandesc ca nu merg plutonul, ca trebuie sa aiba o gandire diferita, dar ii invit sa incerce sentimentele celor ce urmeaza sa participe la campionatele mondiale, amenintati cu judecata sau traind cu gandul ca au pierdut ocazia de a participa la CM dintr-o cauza abjecta, putin inteleasa din punct de vedere al constintei umane... PACAT
P.S N-am sa va spun ce-am discuta la MTS cu consilierii ministrului ptr ca nu are sens, dar va pot asigura ca nu este bine pentru federatia de carton, zilele ii sunt numarate. Pentru curiosi, cititi istoria federatiei de biliard

http://www.onlinesport.ro/alte-sporturi ... nid-55848/