ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie:.... Oare cine te-a făcut arbitru? Nu cumva federația asta care acum te deranjează?
Nu ma deranjaza federatia, ma deranjaza atitudinea dumitale ! Ti-am spus de 100 de ori ... mai taie nene din limbajul asta de dictator, ca nu merge la pescarii astia care tin fenomenul pe banii lor ... dar tu o stii pe a ta ... faci tu, dregi tu, toti sunt prosti si hoti, numai tu esti cel putin Alba ca Zapada. Iti lipsesc calitatile de lider, esti lipsit de diplomatie si nu gandesti logic ... uita-te numai ce kkt-uri de realizari ai de cand ai intrat in lumea asta ... nu intelegi ca ai nevoie de comunitatea asta ca sa ai o federatie in adevaratul sens al cuvantului ? Mai omule, nu tu esti Sistemul competitional in tara asta...EI (toti din comunitatea asta) SUNT SISTEMUL ... ei il fac, ei il duc in spinare, ei platesc, ei muncesc, ei isi iau meritele ... punct ! Poti sa ai toate hartiile din lume si toate legile de partea dumitale, fara ei, pescarii, tu si federatia ta sunteti ZERO ! Nu ma lua cu generatia noua si cluburile facute cu femeia de serviciu, ca la mine nu tine ! Aici nu suntem la fotbal sa ne scaldam in bani veniti din drepturi de televizare, sponsorizari si reclame ... asa ca repet, mai taie nene din amenintari si apuca-te de treaba la modul serios ... cauta-ti oameni, cauta-ti fonduri, fa-ti competitiile proprii (nationale, internationale) si arata ca esti in stare de altceva decat de scris plangeri penale si citatii ! M-as mira sa poti, ptr. ca uite, am un atestat de arbitru de 3 ani si n-a produs nici macar un covrig ... basca, ma mai cauta si fiscul ptr. perioada cand ma duceam la colinde si incasam nuci ... cine draq m-o fi turnat ?! :twisted:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

care în lipsă de argumente logice înjură...
La tine logica este disimulata in cunilingus la blana ginecologica.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:Lasă-i în mocirla lor.
amin !
bine ar fi sa ne lasati in mocirla noastra si sa va duceti unde a intarcat dreacu iapa, ca s-a saturat lumea de voi ca de mere acre !!!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Oameni buni , doar voi il faceti "cunoscut" pentru ca il bagati in seama ! E singura lui "realizare" !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

George Iorga,
Sunt perfect de acord cu ceea ce ai spus in ultima ta postare.

Mai omule, nu tu esti Sistemul competitional in tara asta...EI (toti din comunitatea asta) SUNT SISTEMUL ... ei il fac, ei il duc in spinare, ei platesc, ei muncesc, ei isi iau meritele ... punct ! Poti sa ai toate hartiile din lume si toate legile de partea dumitale, fara ei, pescarii, tu si federatia ta sunteti ZERO !

Te intreb insa ceva. Nu cumva acelasi lucru se poate spune si despre agvps?!?
Care se agata de acest SISTEM de care vorbesti exclusiv pentru relatia cu CIPS-ul?!?

Mai taie nene din amenintari si apuca-te de treaba la modul serios ... cauta-ti oameni, cauta-ti fonduri, fa-ti competitiile proprii (nationale, internationale) si arata ca esti in stare de altceva decat de scris plangeri penale si citatii

agevepeseul ce a aratat ca e in stare? are oameni? fonduri? competitii proprii?

Mai omule, nu tu esti Sistemul competitional in tara asta...

Dar cine e? Asta e intrebarea...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
gor965 scrie:Am pierdut nopti, am pierdut zile, am lipsit de acasa, am plecat de la munca, am invatat lucruri noi, am scris, am editat, am facut poze, fisiere, clasamente,
gunoaiele astea josnice trebuiesc ignorate total , faptul ca le acordam atentie le da o gura de aer si posibilitatea ( cred ei ) recastigului de imagine
Cea mai urata postare din viata ta ...Asa ceva nu credeam sa imi fie spus vreodata ..nici macar de un om de pe strada ...
Pacat ca mereu folosesti pluralul asta , care in spatele lui ascunde adevaratele tale ganduri si sentimente ...
Urat !

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Sistemul competitional se defineste ca fiind : totalitatea competitiilor programate si organizate intr-o ramura de sport, intr-un anumit interval de timp ( de regula un an ) si formele de organizare ale acestora pe baza reglementarilor adoptate.
In niciun caz nu are legatura cu haznaua de la Alba.Scuze, "fosa septica". :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

bogdan5 scrie:

Sistemul competitional se defineste ca fiind : totalitatea competitiilor programate si organizate intr-o ramura de sport, intr-un anumit interval de timp ( de regula un an ) si formele de organizare ale acestora pe baza reglementarilor adoptate.
In niciun caz nu are legatura cu haznaua de la Alba.Scuze, "fosa septica". :D

bai nene,
esti gabi1, bogdan5, acum si george9?!?

lasa-l pe george iorga sa raspunda, poate a inteles intrebarea...
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

:lol: :lol: :lol:
feciorul ăsta a definit exact federația. Dar, vezi cât este de fraier? Cred că încet, încet le va scădea elanul. Pescarii adevărați au înțeles unde le este locul. Rămâne să închidem capitolul AGVPSR și jegurile vor amuți.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:George Iorga,
Sunt perfect de acord cu ceea ce ai spus in ultima ta postare.

Mai omule, nu tu esti Sistemul competitional in tara asta...EI (toti din comunitatea asta) SUNT SISTEMUL ... ei il fac, ei il duc in spinare, ei platesc, ei muncesc, ei isi iau meritele ... punct ! Poti sa ai toate hartiile din lume si toate legile de partea dumitale, fara ei, pescarii, tu si federatia ta sunteti ZERO !

Te intreb insa ceva. Nu cumva acelasi lucru se poate spune si despre agvps?!?
Care se agata de acest SISTEM de care vorbesti exclusiv pentru relatia cu CIPS-ul?!?
E o casatorie din interes. Ca sa mergi la mondiale trebuie sa fii membru al asociatiei, federatiei, forului, care reprezinta Romania acolo. Discutia nu e insa legata de AGVPS ci legata de modul de abordare a acestei comunitati de catre Popescu. Nu poate duce nici un lot la CM, ptr. ca nu reprezinta Romania acolo, insa ameninta cu plangeri penale !
andrei vladeanu scrie: Mai taie nene din amenintari si apuca-te de treaba la modul serios ... cauta-ti oameni, cauta-ti fonduri, fa-ti competitiile proprii (nationale, internationale) si arata ca esti in stare de altceva decat de scris plangeri penale si citatii

agevepeseul ce a aratat ca e in stare? are oameni? fonduri? competitii proprii?
Are atuul reprezentarii la CIPS si isi permit sa "externalizeze" organizarea principalei competitii de nivel national.
andrei vladeanu scrie: Mai omule, nu tu esti Sistemul competitional in tara asta...

Cred ca am scris mai sus cine reprezinta sistemul de competitie...toti care si-au pierdut vremea pe balti, in concursuri, care au organizat sau au participat si care n-au de ce sa scrie plangeri penale !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”