ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie::lol: :lol: :lol:
feciorul ăsta a definit exact federația. Dar, vezi cât este de fraier? Cred că încet, încet le va scădea elanul. Pescarii adevărați au înțeles unde le este locul. Rămâne să închidem capitolul AGVPSR și jegurile vor amuți.
Mai bine te-ar fi banat la vremea cind trebuia . Eu cred ca din ce ai promis intr-un cerc restrins ca rezolvi , inclusiv cu ce ai fost indriduit de Biroul Federal , nu ai rezolvat nimic . Iar incepi sa scrii pe Forum in loc sa faci treaba . Din ce in ce mai putina credibilitate personala .... poate or vedea si cei din stafful federal , care pina la urma te-au pus acolo sa le reprezinti interesele ...cu fapte si rezultate ... nu prin numar de postari de Forum . Eu si Andrei avem timp , si nu ne reprezentam decit pe noi si convingerile noastre , in schimb tu esti presedinte de Federatie ... si la importanta pe care i-o acorzi institutiei si la modul cum o reprezinti , incepi sa iti bati joc si de aceasta forma de organizare sportiva ...
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 13:22 de către Val, modificat 1 dată în total.

bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de bogdan5 »

Stefan Popescu scrie::lol: :lol: :lol:
feciorul ăsta a definit exact federația. Dar, vezi cât este de fraier? Cred că încet, încet le va scădea elanul. Pescarii adevărați au înțeles unde le este locul. Rămâne să închidem capitolul AGVPSR și jegurile vor amuți.
Ai scapat de sub tutela blanitei ginecologice?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

gor965 scrie: (agvps) Are atuul reprezentarii la CIPS si isi permit sa "externalizeze" organizarea principalei competitii de nivel national.
de acord.

numai ca - din punctul meu de vedere - ar trebui sa "externalizeze" organizarea catre "sistem".
adica cluburilor de pescuit organizate sub o forma legala.

lucru care nu s-a intamplat in ultima vreme...

sa nu uitam ca agevepeseul nu s-a mai limitat la "externalizare", asa cum o facea odinioara, ci s-a implicat. a bagat oameni in loturile nationale si pe podiumuri, a luat decizii, etc
The One Team

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Sa-mi fie rusine de cum am pus mana pe Lates????
Mare jagardea esti,ma'..
Intereseaza-te de cum era si cum e acum Latesul,mincinosule ce esti.Sa-ti fie rusine tie,ca ai reusit sa anulezi un CM la Corbu unde sansele Romaniei de a castiga erau infinit mai mari.
Nu ai facut nimic din tot ce te-ai laudat,sarmane batran....
PS.Taica-miu e bine...

andrei vladeanu
Veteran

gor965 scrie: E o casatorie din interes. Ca sa mergi la mondiale trebuie sa fii membru al asociatiei, federatiei, forului, care reprezinta Romania acolo.
Casatorie din interes?
Pai atunci hai sa-ti vorbesc eu de un divort din dezinteres.

Probabil ca stii ca intrecerea de la Corbu nu se mai numeste Campionat National.

Dar ai idee ca in documentele oficiale ale agvps grupul de pescari care va merge in Italia nu se numeste echipa nationala ci lotul Carp United?

Sau ca ei nu merg la Campionatul Mondial ci la o intrecere internationala organizata de CIPS?

Aici nu se putea face o casatorie din interes cu federatia?

In concluzie eu asta vreau sa spun: Ca "sistemul" adica "pescarii", cei despre care vorbesti si care tin competitia pe banii si puterile lor, daca era bine organizat putea sa se impuna:

- Popescule, da-ne denumirile - CN, CM, lot national, etc

- Selarule, da-ne inscrierea.

Restul facem NOI.

Se pare ca nu se vrea treaba asta si se prefera dezorganizarea si haosul...
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

AV,
Cred că glumești cu târgul pe care îl propui. Cine să negocieze cu cine? Federația nu își permite să negocieze cu AGVPSR. A încercat odată cu CM de crap, dar AGVPSR nu s-a putut de dezbăra obiceiurile date de o imensă escrocherie pe care Șelaru &co au făcut-o. Singura soluție pentru rezolvarea problemei este dizolvarea acesteia pe cale judecătorească. Faptul că afilierea federației nu a fost posibilă la Congresul CIPS din aprilie 2014, s-a datorat printre altele și „contribuției” personale adusă de Oliviu Orhei, Sorin Buculei, Marius Neamț și Veronica Ispas care au depus niște Moțiuni prin care au mințit CIPS că AGVPSR este federație sportivă și că FRPS s-a constituit ilegal. Pentru aceste minciuni vor răspunde penal, dosarul fiind deja trimis de Parchet către poliție în vederea cercetării penale. Pentru acest lucru, pe cei menționați nu-i voi ierta. Să răspundă pentru faptele lor sau să dovedească (lucru foarte greu de făcut) că cele afirmate sunt reale.

PS Sper să pricepi odată că ce propui tu este imposibil în afara FRPS. Spre binele pescarilor sportivi și implicit a pescuitului sportiv. Încetează să mai crezi că se poate face ceva în afara acestui cadru. Uniunile alea închipuite ale cluburilor de crap sunt imposibil de realizat din punct de vedere legal și nu va face altceva decât să prelungească o agonie care este pe cale a se sfârși odată cu decesul AGVPSR. Federația nu va admite niciodată așa ceva.

PPS Carp United nu va reprezenta niciodată România la CM din Italia. M-am ocupat deja de asta.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Fibra optica functioneaza greu si nu convinge, acum ar fi buna statia de amplificare de la Darvari, in eter "performantele" sunt net superioare...
(A.Gide)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:AV,
Cred că glumești cu târgul pe care îl propui. Cine să negocieze cu cine? Federația nu își permite să negocieze cu AGVPSR. A încercat odată cu CM de crap, dar AGVPSR nu s-a putut de dezbăra obiceiurile date de o imensă escrocherie pe care Șelaru &co au făcut-o. Singura soluție pentru rezolvarea problemei este dizolvarea acesteia pe cale judecătorească. Faptul că afilierea federației nu a fost posibilă la Congresul CIPS din aprilie 2014, s-a datorat printre altele și „contribuției” personale adusă de Oliviu Orhei, Sorin Buculei, Marius Neamț și Veronica Ispas care au depus niște Moțiuni prin care au mințit CIPS că AGVPSR este federație sportivă și că FRPS s-a constituit ilegal. Pentru aceste minciuni vor răspunde penal, dosarul fiind deja trimis de Parchet către poliție în vederea cercetării penale. Pentru acest lucru, pe cei menționați nu-i voi ierta. Să răspundă pentru faptele lor sau să dovedească (lucru foarte greu de făcut) că cele afirmate sunt reale.

PS Sper să pricepi odată că ce propui tu este imposibil în afara FRPS. Spre binele pescarilor sportivi și implicit a pescuitului sportiv. Încetează să mai crezi că se poate face ceva în afara acestui cadru. Uniunile alea închipuite ale cluburilor de crap sunt imposibil de realizat din punct de vedere legal și nu va face altceva decât să prelungească o agonie care este pe cale a se sfârși odată cu decesul AGVPSR. Federația nu va admite niciodată așa ceva.

PPS Carp United nu va reprezenta niciodată România la CM din Italia. M-am ocupat deja de asta.
Iar blufezi ... Daca cei 4 au declarat falsuri ...tu cu ce p..a te-ai pregatit , ca am spus-o si public la emisiunea lui AV , in echipa cu Piticu ? Ca sa treci de CIPS nu merge cu 2 hartii traduse aproximativ ..si 1 rugaciune plus o promisiune ca aia macar te vor baga in seama .
Ma trimite-ai pe mine la San Marino sa ma fac de cacat :evil: si nu ai priceput nici o iota din ceea ce iti ziceam ...
Ca nu vreau sa ma fac de c..acat ...rezultatul fiind clar si anticipabil .
In mod cert ...era o cale de rezolvare ... tu aveai aprobarea MTS , AGVPS avea FIPS-ul , Corbu organiza evenimentul ... Ar trebui sa se intrebe lumea ..unde a crapat scenariul asta construit cu multi nervi si umilinta ??? Stiai ca nu iei CIPS-ul ... dar nu ai vrut nici un compromis si nu te-ai gandit ca pina sa ajungi la miere ...mai faceai foamea 2-3 ani ...dar faceai un bine si pescarilor si mai castigai din imagine , plus ca mai era ceva ... dar e prea destepata pentru tine .... intrai in carti si te baga lumea in seama .. erai pe bannere , dadeai si tu 1 -2 medalii , faceai parte dintr-un prezidiu ceva ... ma rog nuantze fine ..dar extrem de importante !
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 14:05 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Fane,
ca sa incep cu sfarsitul, din punctul meu de vedere Carp United TREBUIE sa reprezinte Romania in Italia la CM. Sub titulatura de LOT NATIONAL, pentru ca merita.

Insa eu ziceam altceva. Eu pomeneam de o solutie pragmatica, clara, a momentului.
Cat timp CIPS-ul este la agvps, titulaturile oficiale la tine, iar competitia adevarata o fac pescarii.

Este o realitate pe care o traim.

Eu nu discut alte scenarii viitoare, desi sunt convins ca daca ai reusi sa bagi federatia la CIPS in locul agvps multi ti-ar ciuguli din palma...
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

andrei vladeanu scrie:Fane,

Eu nu discut alte scenarii viitoare, desi sunt convins ca daca ai reusi sa bagi federatia la CIPS in locul agvps multi ti-ar ciuguli din palma...
La ce carte de vizita detine...nici post-mortem nu se rezolva.
(A.Gide)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”