Bine.andrei vladeanu scrie:eu vorbesc "de jure"...

Moderator: gor965
Bine.andrei vladeanu scrie:eu vorbesc "de jure"...
asta-i deja narcisism, sa mor eu!andrei vladeanu scrie:... sau pe gatCristi Y scrie:![]()
![]()
![]()
restul pescarilor si-au tatuat numele tau pe piept din respect
![]()
![]()
![]()
![]()
in inimile tuturor pescarilor minus 2 si-un tampit, sunt campioni nationali si reprezinta romania la campionatul mondial...restul, sunt hartii cu care te poti sterge la c u r... madaliile raman, daca da Dumnezeu sa le iaandrei vladeanu scrie:Se poate sa fie cum zici, George.gor965 scrie:Conform statutului CIPS, la competitiile sale poate participa orice membru al entitatii care reprezinta o natiune ! Cu alte cuvinte, lotul United nu are nevoie de CIS ci mai degraba de carnet de membru al AGVPS !Stefan Popescu scrie: PS Lotul Carp United are niște bube pe care le ține ascunse. Cum ar fi de exemplu faptul că MTS nu i-a acordat CIS-ul și implicit Autorizația de funcționare. Săptămâna viitoare voi formula o cerere de dizolvare împotriva lor.
Dar, inca o data iti explic, ca se duc acolo in calitatea de "lot Carp United" si la "o competitie CIPS"
In documentele agvps ei nu sunt echipa nationala si nu merg la Campionatul Mondial.
Stefan Popescu scrie:AV,
PPS Carp United nu va reprezenta niciodată România la CM din Italia. M-am ocupat deja de asta.
l-am mai vazut pe unu' intr-o reclama la TV ca in inima lui e ziua lui cicicean...cornelserbu scrie: in inimile tuturor pescarilor sunt campioni nationali si reprezinta romania la campionatul mondial...
iarta.l e doar buhai..........de baltaandrei vladeanu scrie:bogdan5 scrie:Sistemul competitional se defineste ca fiind : totalitatea competitiilor programate si organizate intr-o ramura de sport, intr-un anumit interval de timp ( de regula un an ) si formele de organizare ale acestora pe baza reglementarilor adoptate.Mai omule, nu tu esti Sistemul competitional in tara asta...
Dar cine e? Asta e intrebarea...
In niciun caz nu are legatura cu haznaua de la Alba.Scuze, "fosa septica".
bai nene,
esti gabi1, bogdan5, acum si george9?!?
lasa-l pe george iorga sa raspunda, poate a inteles intrebarea...
Ce conteaza ce scrie pe hartiile de la AGVPS (aia sufla si-n iaurt, ca s-or fi saturat de citatii si plangeri) ? Treaba e ca baietii se duc tot acolo unde ati fost si voi si altii ... la CM, sa reprezinte Romania, ptr. ca in calificari au fost cei mai buni !...mai ales ca lotul "national" al Romaniei inca e in cantonament de ani buni ... Federatia cu toate hartiile, sportivii si titulaturile de CN rezervate, da de lucru doar la avocati !!!andrei vladeanu scrie:
Se poate sa fie cum zici, George.
Dar, inca o data iti explic, ca se duc acolo in calitatea de "lot Carp United" si la "o competitie CIPS"
In documentele agvps ei nu sunt echipa nationala si nu merg la Campionatul Mondial.
si ala-i tot om si poate in suflet e patriot, dar tu se pare ca esti "arian" pur si cult, iar cei ca ala, trebuiesc exterminati, sau macar luati in bascalie...cam urit !andrei vladeanu scrie:l-am mai vazut pe unu' intr-o reclama la TV ca in inima lui e ziua lui cicicean...cornelserbu scrie: in inimile tuturor pescarilor sunt campioni nationali si reprezinta romania la campionatul mondial...
culmea, PATRIOT![]()
![]()
rautate vezi tu...si eu vad o rautate cu care tot incerci sa ne bagi pe gat solutia deja gasita de tine...andrei vladeanu scrie:George,
am inteles punctul tau de vedere, esti adeptul campionilor nationali din strafundul inimilor (tip Chicicean) si nu al tentativei de a baga lucrurile in legalitate.
Cornel Serbu,
rautatea cu care vrei sa distragi atentia si sa-mi denaturezi ideile este evidenta.
lotul Carp United este lotul nostru national anul acesta si-i doresc din inima sa faca treaba la CM, asa cum mi-am dorit si-n concursul de calificare. am mai spus-o si o repet.
ce legatura are asta cu faptul ca am afirmat ca trebuie gasite solutii pentru ca acest Campionat National sa se numeasca ca atare, lotul national sa fie lot national, iar mondialul mondial?!?
in inimi, cuget, simtiri si documente oficiale...