ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de bogdan5 »

andrei vladeanu scrie:eu vorbesc "de jure"...
Bine.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie: :lol: :lol: :lol: :lol: restul pescarilor si-au tatuat numele tau pe piept din respect :lol: :lol: :lol: :lol:
... sau pe gat :wink:
asta-i deja narcisism, sa mor eu!
ce tare e vladeanu, fratilor, cel mai iubit dintre pamanteni, pacat ca dor el e pamantenii... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
gor965 scrie:
Stefan Popescu scrie: PS Lotul Carp United are niște bube pe care le ține ascunse. Cum ar fi de exemplu faptul că MTS nu i-a acordat CIS-ul și implicit Autorizația de funcționare. Săptămâna viitoare voi formula o cerere de dizolvare împotriva lor.
Conform statutului CIPS, la competitiile sale poate participa orice membru al entitatii care reprezinta o natiune ! Cu alte cuvinte, lotul United nu are nevoie de CIS ci mai degraba de carnet de membru al AGVPS !
Se poate sa fie cum zici, George.

Dar, inca o data iti explic, ca se duc acolo in calitatea de "lot Carp United" si la "o competitie CIPS"

In documentele agvps ei nu sunt echipa nationala si nu merg la Campionatul Mondial.
in inimile tuturor pescarilor minus 2 si-un tampit, sunt campioni nationali si reprezinta romania la campionatul mondial...restul, sunt hartii cu care te poti sterge la c u r... madaliile raman, daca da Dumnezeu sa le ia :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:AV,

PPS Carp United nu va reprezenta niciodată România la CM din Italia. M-am ocupat deja de asta.

de trei ani repeti amenintarea asta cu stereotipia specifica schizoferenicului paranoic de cate ori un lot se pregateste sa plece la modiale

de fiecare data loturile AU PLECAT si tu ti-ai umplut gura de carne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

asa ca : https://www.youtube.com/watch?v=tPTZ7d9PsCI

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: in inimile tuturor pescarilor sunt campioni nationali si reprezinta romania la campionatul mondial...
l-am mai vazut pe unu' intr-o reclama la TV ca in inima lui e ziua lui cicicean... :)

culmea, PATRIOT :D :D :D
The One Team

sniper

Mesaj de sniper »

andrei vladeanu scrie:
bogdan5 scrie:
Mai omule, nu tu esti Sistemul competitional in tara asta...

Dar cine e? Asta e intrebarea...
Sistemul competitional se defineste ca fiind : totalitatea competitiilor programate si organizate intr-o ramura de sport, intr-un anumit interval de timp ( de regula un an ) si formele de organizare ale acestora pe baza reglementarilor adoptate.
In niciun caz nu are legatura cu haznaua de la Alba.Scuze, "fosa septica". :D

bai nene,
esti gabi1, bogdan5, acum si george9?!?

lasa-l pe george iorga sa raspunda, poate a inteles intrebarea...
iarta.l e doar buhai..........de balta :lol: :lol: :lol:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
Se poate sa fie cum zici, George.

Dar, inca o data iti explic, ca se duc acolo in calitatea de "lot Carp United" si la "o competitie CIPS"

In documentele agvps ei nu sunt echipa nationala si nu merg la Campionatul Mondial.
Ce conteaza ce scrie pe hartiile de la AGVPS (aia sufla si-n iaurt, ca s-or fi saturat de citatii si plangeri) ? Treaba e ca baietii se duc tot acolo unde ati fost si voi si altii ... la CM, sa reprezinte Romania, ptr. ca in calificari au fost cei mai buni !...mai ales ca lotul "national" al Romaniei inca e in cantonament de ani buni ... Federatia cu toate hartiile, sportivii si titulaturile de CN rezervate, da de lucru doar la avocati !!!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: in inimile tuturor pescarilor sunt campioni nationali si reprezinta romania la campionatul mondial...
l-am mai vazut pe unu' intr-o reclama la TV ca in inima lui e ziua lui cicicean... :)

culmea, PATRIOT :D :D :D
si ala-i tot om si poate in suflet e patriot, dar tu se pare ca esti "arian" pur si cult, iar cei ca ala, trebuiesc exterminati, sau macar luati in bascalie...cam urit !
asta nu schimba cu nimic lucrurile, pentru pescari, maimutoiu' si gasca lui, sunt campioni nationali !
si daca vrei tu, e si ziua lui cichicean, dar ei tot campioni nationali raman si nu-mi ramane decat sa le urez sa se intoarca campioni mondiali ca sa faca cichicean catei pe suflet, iar noi "gloata" cum iti place sa crezi, sa ne bucuram si sa le multumim :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

George,
am inteles punctul tau de vedere, esti adeptul campionilor nationali din strafundul inimilor (tip Chicicean) si nu al tentativei de a baga lucrurile in legalitate.

Cornel Serbu,
rautatea cu care vrei sa distragi atentia si sa-mi denaturezi ideile este evidenta.

lotul Carp United este lotul nostru national anul acesta si-i doresc din inima sa faca treaba la CM, asa cum mi-am dorit si-n concursul de calificare. am mai spus-o si o repet.

ce legatura are asta cu faptul ca am afirmat ca trebuie gasite solutii pentru ca acest Campionat National sa se numeasca ca atare, lotul national sa fie lot national, iar mondialul mondial?!?
in inimi, cuget, simtiri si documente oficiale...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:George,
am inteles punctul tau de vedere, esti adeptul campionilor nationali din strafundul inimilor (tip Chicicean) si nu al tentativei de a baga lucrurile in legalitate.

Cornel Serbu,
rautatea cu care vrei sa distragi atentia si sa-mi denaturezi ideile este evidenta.

lotul Carp United este lotul nostru national anul acesta si-i doresc din inima sa faca treaba la CM, asa cum mi-am dorit si-n concursul de calificare. am mai spus-o si o repet.

ce legatura are asta cu faptul ca am afirmat ca trebuie gasite solutii pentru ca acest Campionat National sa se numeasca ca atare, lotul national sa fie lot national, iar mondialul mondial?!?
in inimi, cuget, simtiri si documente oficiale...
rautate vezi tu...si eu vad o rautate cu care tot incerci sa ne bagi pe gat solutia deja gasita de tine...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”