ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

domnule Oana,
te rog sa ma primesti si pe mine inapoi in lumea pescarilor adevarati.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

andrei vladeanu scrie:domnule Oana,
te rog sa ma primesti si pe mine inapoi in lumea pescarilor adevarati.
Pai ceri ceva , cuiva care nu e in stare ... Sau stai sa vezi ce conditii are ?

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

il intrebi pe Cezar ? Cat am dormit , cat am fost beat ....pe scurt cum m-am fofilat si de data aia ...
Nu sunt atat de indiscret pe cat par, te cred pe cuvant. :wink:
Cert este ca de luni am sa schimb diploma din peretele biroului meu si o trec la altele ..prin garaj ......numele de Cornel Serbu imi strica ziua ...
Asta treaca- mearga...cu cele de la CM sa nu faci vreo prostie. :(
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Mai Cornele tu stai linistit de prea multa vreme ...Nu stiu de ce te-ai bagat aici ..era vorba pesemne ca pe tine nu te putem lua la f..t ..., dar vad ca tu o faci . Dragul meu prieten , coleg , fost pescar , actual ce vrei tu ... nu te mai baga in ceva ce niciodata nu ai facut si niciodata nu ai facut decit sa aplauzi pe Oana si pe altii la el . Cind aveai si lot era OK , aveai o parere pesemne legata de colegii de pescuit ...dar repet in viata mea nu am auzit ca distinsul Cornel Serbu sa face CEVA organizatoric !!! Sa nu maninc c.cat am o diploma si o cupa de la un concurs de-al tau de pe Tincabesti ... scuze ! Pesemne ca ai incercat si gata ... in partida cu Oracolul din Darvari )))))))))))
...in schimb ai contestat orice pe lumea asta ...
Si vrei nu vrei cred ca ai fost singura echipa eliminata la un turneu de CN pentru ceva , pentu ce ...intreaba la Domnesti 2 ...in spatele cimintirului e groapa lui LV .. macar pune si tu o floare .... Asta spune multe !
Mai subtire ... pentru ca , chiar si in comparatie cu mine nu ai cine stie ce medalii ..... cu altii nu te mai compar .... ca nu e cazul .. se supara lumea ..
De unde tupeul asta ? NU acesta este Cornel Serbu pe care l-am reinitilnit in iarna ! Si ne-a bucurat reciproc reintilnirea ...si m-ai pupat de m-ai albit ...zici ca iti vedeai tineretea !
bai, dar tu chiar esti culmea nesimtirii, sa mor eu !
mai du-te ba si vezi-ti de trascau, lasa dreacu' pescuitu' pentru aia de se pricep la el...
pentru mintea ta bolnava, pescuitul inseamna doar niste concursuri amarate si daca nu ma-nsel, nici pe acolo n-ai prea reusit...greu cand incepi tarziu !
imi faci palmaresul, cu ce drept, bai, neica nimeni ?
zici ca te-am pupat de te-am albit...du-te, bai cacaciosule la umbra ca n-am stiut ca-l pup pe iuda.
gata, uita-ma...lasa-ma-n durerea mea si nu te mai baga in seama ca prostu !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:
il intrebi pe Cezar ? Cat am dormit , cat am fost beat ....pe scurt cum m-am fofilat si de data aia ...
Nu sunt atat de indiscret pe cat par, te cred pe cuvant. :wink:
Cert este ca de luni am sa schimb diploma din peretele biroului meu si o trec la altele ..prin garaj ......numele de Cornel Serbu imi strica ziua ...
Asta treaca- mearga...cu cele de la CM sa nu faci vreo prostie. :(
De la CM ....sunt egal cu Oana ....nimic .... noi locul 6 , el pe ultimul 5 din 5 .... Dar , daca tot nu exista document ... sa zica el ceva .. hhh..mai stiu ceva ... a astigat un sector la un WC prun tragere la sorti ...deh ...Baia Grivitza i-a purtat noroc .. :lol: :lol: :lol: :lol: Ma lashi ... ))ca ma rup de ras .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Domnule Oana,
Va rog sa faceti d-voastra dovada unui caracter ales, sa ma iertati si primiti inapoi. Promit sa ma schimb si sa lucrez necontenit la slefuirea caracterului...
Puteti face asta?
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:Mai Cornele tu stai linistit de prea multa vreme ...Nu stiu de ce te-ai bagat aici ..era vorba pesemne ca pe tine nu te putem lua la f..t ..., dar vad ca tu o faci . Dragul meu prieten , coleg , fost pescar , actual ce vrei tu ... nu te mai baga in ceva ce niciodata nu ai facut si niciodata nu ai facut decit sa aplauzi pe Oana si pe altii la el . Cind aveai si lot era OK , aveai o parere pesemne legata de colegii de pescuit ...dar repet in viata mea nu am auzit ca distinsul Cornel Serbu sa face CEVA organizatoric !!! Sa nu maninc c.cat am o diploma si o cupa de la un concurs de-al tau de pe Tincabesti ... scuze ! Pesemne ca ai incercat si gata ... in partida cu Oracolul din Darvari )))))))))))
...in schimb ai contestat orice pe lumea asta ...
Si vrei nu vrei cred ca ai fost singura echipa eliminata la un turneu de CN pentru ceva , pentu ce ...intreaba la Domnesti 2 ...in spatele cimintirului e groapa lui LV .. macar pune si tu o floare .... Asta spune multe !
Mai subtire ... pentru ca , chiar si in comparatie cu mine nu ai cine stie ce medalii ..... cu altii nu te mai compar .... ca nu e cazul .. se supara lumea ..
De unde tupeul asta ? NU acesta este Cornel Serbu pe care l-am reinitilnit in iarna ! Si ne-a bucurat reciproc reintilnirea ...si m-ai pupat de m-ai albit ...zici ca iti vedeai tineretea !
bai, dar tu chiar esti culmea nesimtirii, sa mor eu !
mai du-te ba si vezi-ti de trascau, lasa dreacu' pescuitu' pentru aia de se pricep la el...
pentru mintea ta bolnava, pescuitul inseamna doar niste concursuri amarate si daca nu ma-nsel, nici pe acolo n-ai prea reusit...greu cand incepi tarziu !
imi faci palmaresul, cu ce drept, bai, neica nimeni ?
zici ca te-am pupat de te-am albit...du-te, bai cacaciosule la umbra ca n-am stiut ca-l pup pe iuda.
gata, uita-ma...lasa-ma-n durerea mea si nu te mai baga in seama ca prostu !
Ai cam cedat dragule ...pacat de pupici aia ...
Nesimtit , cacacios , prost samd ... este adevarat , te reprezinta ..
Un marunt chibitz ...cu ceva diplome ..traiasca colegul ... ca asa ai ramas in istorie . Nea Tica ...parca ! Pescar ! Tu ...... cu banul .
Cind a fost cascaval ai putut , de vreo 5 ani ...traiesti din imaginatie ... si din veninul lui Oana ... Scoala de darvari ..
Te-ai bucurat cind ne-am vazut in iarna la PV TV ...doamne ce baiat pareai ..
Nu te pune aiurea ... ca palmaresul tau nu e departe de al meu ...si daca eu sunt de cacat ....pesemne ca si tu esti pe aproape ...
Rascolim istoria ... degeaba ...
Nu ai dreptul sa judeci pe nimeni ...ca nu ai FACUT NIMIC ...organizatoric .

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Val scrie: De la CM ....sunt egal cu Oana ....nimic ....
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!" :lol: :lol: :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:
Val scrie: De la CM ....sunt egal cu Oana ....nimic ....
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!" :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai sti care e ideea ...eu am . Dar cat de prost sa fii sa te asociezi SUB ORICE FORMA cu Oana si Serbu ....si sa ai si pretentia de a castiga ceva vreodata ..... macar un concurs pe balta Herastrau ..Spuneau unii microbisti ca pe astia doi ii cheama capat de linie ...ca la tramvai ...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Ai cam cedat dragule ...pacat de pupici aia ...
Nesimtit , cacacios , prost samd ... este adevarat , te reprezinta ..
Un marunt chibitz ...cu ceva diplome ..traiasca colegul ... ca asa ai ramas in istorie . Nea Tica ...parca ! Pescar ! Tu ...... cu banul .
Cind a fost cascaval ai putut , de vreo 5 ani ...traiesti din imaginatie ... si din veninul lui Oana ... Scoala de darvari ..
Te-ai bucurat cind ne-am vazut in iarna la PV TV ...doamne ce baiat pareai ..
Nu te pune aiurea ... ca palmaresul tau nu e departe de al meu ...si daca eu sunt de cacat ....pesemne ca si tu esti pe aproape ...
Rascolim istoria ... degeaba ...
Nu ai dreptul sa judeci pe nimeni ...ca nu ai FACUT NIMIC ...organizatoric .
:lol: :lol: :lol: :lol:
ai mintea scurta, valerica si esti pe dinafara in privinta mea...vorbesti din auzite...pana si aia cu tica e tare :lol: :lol: :lol: daca vrei iti dau nr. lui de tel. sa-l intrebi cine era cu bibilica si cine era cu carca in echipa, dar s-ar putea sa-ti dea cu tifla, ca tare ii erai "drag" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
si ca sa-ti inchid gura, afla ca mai merg la concursuri, iar de pescuit ma ocup frenetic...chiar, ii spuneai lui victor ce mare pescar ai fost tu :lol: :lol: :lol: uite, acum la varsta mea te provoc la un concurs pe ce balta vrei tu, pe ce loc vrei tu, iar greutatea pestilor prinsi de tine se va dubla...am sa-ti dau cu balta-n cap, poate te potolesti si-ti vezi de ale tale...alea unde zici ca te pricepi !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”