Scoate sud-africanele personalizate din garaj.

Moderator: gor965
E duse ))))))))))))))))))))))) le-au luat corifeii si au castigat concursuri cu ele ... nu dau nume ca stric piata de boilies ...care ne guverneaza viata ..mai am ceva de vreme rea ...dar le pastrez pentru Serbu )))))))))))) ca s-a ridicat Voda ...Atitudini de Tepzes ...dar putirintza ca Dan Voda ..care a stat la turci ( adica la Oana ) toata viatza !bogdan5 scrie:pangica,
Sa moara TambaVal scrie:E duse ))))))))))))))))))))))) le-au luat corifeii si au castigat concursuri cu ele ... nu dau nume ca stric piata de boilies ...care ne guverneaza viata ..bogdan5 scrie:pangica,
Dau bule nevasta lu' gabi1, sa ma crezi...Val scrie: Erai mai bun ca gabi 1 !
daaa, daaa...cismigiu, cismigiu, numai ca le-am mai facut catorva felul in modul asta si la fel se miorlaiau inainte...Val scrie:Astept provocarea .....vi cu Sefu ? Ne mai dezmortim un pic...![]()
![]()
Si inlocuieste elefantul cu mamutul ....ca asa zice istoria ...Dar nu pe Darvari ca nu imi place sa fiu masochist )))
Si aia cu scosul pe urechi..las-o ca e de la table din Cismigiu ..
Ce mishto sa traiesti din amintiri la batrinetze .....vorba poetului ...cind nimic nu a mai ramas ....cornelserbu scrie:daaa, daaa...cismigiu, cismigiu, numai ca le-am mai facut catorva felul in modul asta si la fel se miorlaiau inainte...Val scrie:Astept provocarea .....vi cu Sefu ? Ne mai dezmortim un pic...![]()
![]()
Si inlocuieste elefantul cu mamutul ....ca asa zice istoria ...Dar nu pe Darvari ca nu imi place sa fiu masochist )))
nu stiu cine-i sefu, eu vin singur si daca cumva te intereseaza perioada 13-17 august pe tancabesti, eu sunt acolo !
apropo...daca vrei dam o fuga sa vezi vreo 25-30 de trofee...unul mai mare ca altul si din cauza asta, greu de transportat, doar cu roaba cum facea cineva drag tie![]()
dar de unde sa stii tu astea, valerica, tu te-ai ocupat de organizare...vai de capul meu de asa organizare...ai inceput-o atunci cand eu am terminat-o, adica, tarziu, tarziu de tot.
vrajeala ieftina, valerica...nu-i de mineVal scrie:Ce mishto sa traiesti din amintiri la batrinetze .....vorba poetului ...cind nimic nu a mai ramas ....cornelserbu scrie:daaa, daaa...cismigiu, cismigiu, numai ca le-am mai facut catorva felul in modul asta si la fel se miorlaiau inainte...Val scrie:Astept provocarea .....vi cu Sefu ? Ne mai dezmortim un pic...![]()
![]()
nu stiu cine-i sefu, eu vin singur si daca cumva te intereseaza perioada 13-17 august pe tancabesti, eu sunt acolo !
apropo...daca vrei dam o fuga sa vezi vreo 25-30 de trofee...unul mai mare ca altul si din cauza asta, greu de transportat, doar cu roaba cum facea cineva drag tie![]()
dar de unde sa stii tu astea, valerica, tu te-ai ocupat de organizare...vai de capul meu de asa organizare...ai inceput-o atunci cand eu am terminat-o, adica, tarziu, tarziu de tot.
Mi-au dat lacrimile ....
Uite cu atitea pe cap ...si cu organizarea iti dau si eu peste cap roaba ta ... ca e cam acolo ...
Ma scuz ca atunci cind ai mers unde organizam eu si ai incarcat roaba...nu am putut sa particip ...ca asa era normal ...nu cum au facut altii .
Hai te astept ...dar eu inca cred ca Cismigiul si chibitz e numele tau ..
Fara gluma ...numarul de injuraturi primite inseamna ca esti viu ... si ca ai ceva de spus ... de aia ne injura lumea si pe mine si pe Andrei .... Pe mine ma bucura , pentru ca inseamna ca fie sunt viu si am idei , fie sunt un real pericol pentru prietenii tai .... si e la fel de bine ...
NUmai prostii cred ca daca sunt laudati exista ... Critica si injuratura publica e semn de drum bun ..Deranjezi pe cineva interesat ... si slaca Domnului ca aici e inters ca lumea ...pe bani frumosi ...la care eu am un singur pacat ...nu am pus botul !
Tu nu mai esti nicaieri .... din respect iti raspund , dar acum ma opresc tot din respect .
????????????????????????bogdan5 scrie:pangica,
Nu uita palaria aia a ta de Cowboy, sa nu faci cumva (Doamne fereste) "menangita".