ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de bogdan5 »

pangica,
Scoate sud-africanele personalizate din garaj. :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:pangica,
E duse ))))))))))))))))))))))) le-au luat corifeii si au castigat concursuri cu ele ... nu dau nume ca stric piata de boilies ...care ne guverneaza viata ..mai am ceva de vreme rea ...dar le pastrez pentru Serbu )))))))))))) ca s-a ridicat Voda ...Atitudini de Tepzes ...dar putirintza ca Dan Voda ..care a stat la turci ( adica la Oana ) toata viatza !
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 20:44 de către Val, modificat 1 dată în total.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Val scrie:
E duse ))))))))))))))))))))))) le-au luat corifeii si au castigat concursuri cu ele ... nu dau nume ca stric piata de boilies ...care ne guverneaza viata ..
Sa moara Tamba :( ...Merav anda tu! :D :lol: :lol:
(A.Gide)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Hai gata ca ai dat-o pe limba unui coleg de-al tau .... nu inteleg si nici nu imi pari simpatic . Erai mai bun ca gabi 1 !

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Val scrie: Erai mai bun ca gabi 1 !
Dau bule nevasta lu' gabi1, sa ma crezi... :D
(A.Gide)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Astept provocarea .....vi cu Sefu ? Ne mai dezmortim un pic... :lol: :lol: :lol: Si inlocuieste elefantul cu mamutul ....ca asa zice istoria ...Dar nu pe Darvari ca nu imi place sa fiu masochist )))
Si aia cu scosul pe urechi..las-o ca e de la table din Cismigiu ..
daaa, daaa...cismigiu, cismigiu, numai ca le-am mai facut catorva felul in modul asta si la fel se miorlaiau inainte...
nu stiu cine-i sefu, eu vin singur si daca cumva te intereseaza perioada 13-17 august pe tancabesti, eu sunt acolo !
apropo...daca vrei dam o fuga sa vezi vreo 25-30 de trofee...unul mai mare ca altul si din cauza asta, greu de transportat, doar cu roaba cum facea cineva drag tie :D
dar de unde sa stii tu astea, valerica, tu te-ai ocupat de organizare...vai de capul meu de asa organizare...ai inceput-o atunci cand eu am terminat-o, adica, tarziu, tarziu de tot.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:Astept provocarea .....vi cu Sefu ? Ne mai dezmortim un pic... :lol: :lol: :lol: Si inlocuieste elefantul cu mamutul ....ca asa zice istoria ...Dar nu pe Darvari ca nu imi place sa fiu masochist )))
daaa, daaa...cismigiu, cismigiu, numai ca le-am mai facut catorva felul in modul asta si la fel se miorlaiau inainte...
nu stiu cine-i sefu, eu vin singur si daca cumva te intereseaza perioada 13-17 august pe tancabesti, eu sunt acolo !
apropo...daca vrei dam o fuga sa vezi vreo 25-30 de trofee...unul mai mare ca altul si din cauza asta, greu de transportat, doar cu roaba cum facea cineva drag tie :D
dar de unde sa stii tu astea, valerica, tu te-ai ocupat de organizare...vai de capul meu de asa organizare...ai inceput-o atunci cand eu am terminat-o, adica, tarziu, tarziu de tot.
Ce mishto sa traiesti din amintiri la batrinetze .....vorba poetului ...cind nimic nu a mai ramas ....
Mi-au dat lacrimile ....
Uite cu atitea pe cap ...si cu organizarea iti dau si eu peste cap roaba ta ... ca e cam acolo ...
Ma scuz ca atunci cind ai mers unde organizam eu si ai incarcat roaba...nu am putut sa particip ...ca asa era normal ...nu cum au facut altii .
Hai te astept ...dar eu inca cred ca Cismigiul si chibitz e numele tau ..
Fara gluma ...numarul de injuraturi primite inseamna ca esti viu ... si ca ai ceva de spus ... de aia ne injura lumea si pe mine si pe Andrei .... Pe mine ma bucura , pentru ca inseamna ca fie sunt viu si am idei , fie sunt un real pericol pentru prietenii tai .... si e la fel de bine ...
NUmai prostii cred ca daca sunt laudati exista ... Critica si injuratura publica e semn de drum bun ..Deranjezi pe cineva interesat ... si slaca Domnului ca aici e inters ca lumea ...pe bani frumosi ...la care eu am un singur pacat ...nu am pus botul !
Tu nu mai esti nicaieri .... din respect iti raspund , dar acum ma opresc tot din respect .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:
cornelserbu scrie:
Ce mishto sa traiesti din amintiri la batrinetze .....vorba poetului ...cind nimic nu a mai ramas ....
Mi-au dat lacrimile ....
Uite cu atitea pe cap ...si cu organizarea iti dau si eu peste cap roaba ta ... ca e cam acolo ...
Ma scuz ca atunci cind ai mers unde organizam eu si ai incarcat roaba...nu am putut sa particip ...ca asa era normal ...nu cum au facut altii .
Hai te astept ...dar eu inca cred ca Cismigiul si chibitz e numele tau ..
Fara gluma ...numarul de injuraturi primite inseamna ca esti viu ... si ca ai ceva de spus ... de aia ne injura lumea si pe mine si pe Andrei .... Pe mine ma bucura , pentru ca inseamna ca fie sunt viu si am idei , fie sunt un real pericol pentru prietenii tai .... si e la fel de bine ...
NUmai prostii cred ca daca sunt laudati exista ... Critica si injuratura publica e semn de drum bun ..Deranjezi pe cineva interesat ... si slaca Domnului ca aici e inters ca lumea ...pe bani frumosi ...la care eu am un singur pacat ...nu am pus botul !
Tu nu mai esti nicaieri .... din respect iti raspund , dar acum ma opresc tot din respect .
vrajeala ieftina, valerica...nu-i de mine
nu din respect te opresti, ci din teama...daca mai ai putin sange in instalatie, onoreaza provocarea si pe urma poti sa te dai mare unde vrea muschii tai...
inca mai astept data si locul ca sa-ti arat unde sunt...dealtfel, vezi unde sunt de cate ori te uiti pe crapmania la sfarsitul oricarui topic, dar, ce stii tu, mai prietene, tu in afara de popescu se pare ca nu mai stii nimic...lasa, hai pe balta sa-ti vad lanseta, ca de arogante din astea sunt satul de la prietenul celalalt care in caz de vitejie a ta, sigur iti va face strategia...deci, baga credit in telefon ! :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

pangica,
Nu uita palaria aia a ta de Cowboy, sa nu faci cumva (Doamne fereste) "menangita".
(A.Gide)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu uita palaria aia a ta de Cowboy, sa nu faci cumva (Doamne fereste) "menangita".
????????????????????????

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”