ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie: Sunt o scursoare umană, de care pescuitul sportiv nu are nevoie.
Cea mai corecta postare a ta !!!!!! Bine macar ca recunosti.... :wink:

PS Esti papagalul forumului, sa nu uiti asta niciodata ! Asa ca taci si suge-o in continuare... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:O să mă ocup personal de el.
dupa ce termini de " ocupat " de mine sa nu scuipi ... ca sa ramai cu sentimentul ca m-ai dovedit cat mai mult timp :lol: :lol:

si ca procedeul sa fie cu spor , ia-o si pe madam popescu , ca sa respecti suflul federatiei de a lucra in duet :wink:

Stefan Popescu scrie: care va fi extirpat. .
ca sa exprimi corect intentia ce mi-o aloci , foloseste termenul " suctionat " :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Sunt o scursoare umană, de care pescuitul sportiv nu are nevoie

DA DA DA !!!!!!!!!!!! ce tare-i asta !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

a inceput orangutanul batran sa-si faca autocritica !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ai vazut ganganie mirositoare ca se poate ???? a fost greu ??? hai ca ai devenit simpatic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tare termenul " scursoare " !!!!!! :lol: :lol: :lol: e federal ??
Ultima oară modificat Lun Aug 04, 2014 9:15 de către Cristi Y, modificat 1 dată în total.
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Domnule Presedinte,
pana in momentul de fata , in afara faptului ca, cu ajutorul acolitilor, ati realizat anularea unui campionat mondial ce urma sa se desfasoare in Romania, ati reusit sa semanati dusmanie intre oameni care candva au fost parteneri de pescuit, nu ati realizat nimic, poate doar infiintarea unei federatii , federatie care ar fi putut fi infiintata si de altcineva.
Ca ati facut-o dvs., asta poate fi o realizare.
Scopul infiintarii ei de catre dvs. nu a dus la nimic constructiv.
Curand , asa cum preconizez, in proportie destul de mare, aceasta va fi desfiintata pentru ca nu poate fi reprezentativa pentru aceasta comunitate.
Federatia actuala nu ne reprezinta, incercati intinerirea celor care practica aceasta pasiune, fara ajutorul nostru, al celor pe care acum ne blamati nu se va putea face.
Am convingerea ca daca la carma acesteia ar fi altcineva, altcineva care sa nu poarte numele de Popescu Stefan, soarta acesteia ar fi alta.
Inca nu stiu daca ar fi realizat multe, oricum mult mai multe decat a realizat federatia pana la ora aceasta.
Realizari care ar fi putut fi pozitive, nu distructive ca cele enumerate mai sus.
Anii trec si nimic din ceea ce am fi asteptat de la o federatie nu s-a intamplat, promisiunile neonorate, amenintarile la adresa noastra vor duce cu siguranta la desfiintarea acesteia din mai multe motive:
- scopul pentru care a fost infiinata nu s-a realizat
- balanta care inclina spre partea datoriilor si a sumelor pe care trebuie sa le plateasca aceasta se inclina tot mai mult.
Fata de cele enumerate, consider ca ar fi bine sa ne lasati in ,,mocirla " in care ne zbatem acum.
Daca nu vom putea noi, vor fi altii care ne vor salva , altii care nu au interese meschine, altii care sa vrea sa ne conduca fara a se gandi inainte la interese materiale si la avea vise de dictator.
Sunt si voi ramane adeptul unei organizari sub egida unei federatii, dar a uneia care sa reprezinte fenomenul.
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

revin cu rugamintea sa nu incercati sa ma jigniti sau sa ma amenintati, ma voi vedea obligat sa ma alatur cu trupul si pixul langa ceilalti

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Domnule Ps,
Cum poate fi motivat si de ce s-ar afilia un club la federatia pe care o conduceti?

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

gabrielcalin scrie:Domnule Ps,
Cum poate fi motivat si de ce s-ar afilia un club la federatia pe care o conduceti?
O sa-ti scrie jumatate din legea 69 ... sa te saturi ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Termenul corect este santajat, aici gasesti nenumarate exemple fara sa mai apelezi la amabilitatea leprosului.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie:Ciuchi,
Asta dorește să facă federația. O altă generație, cu altă mentalitate, de sportivi adevărați. ........
Concret, ce v-a lipsit ca sa realizati treaba asta pana acum ?
Parerea mea e ca v-au lipsit banii, oamenii si vocatia de presedinte de federatie !
N-o sa formati o alta generatie de sportivi cat timp dvs. produceti (ptr. ei si in numele lor) doar procese penale !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

În primul rând trebuie înțeles ce este un club sportiv, pentru că actualele sunt niște glume triste. Un club serios trebuie să fie capabil să își genereze sursele de venituri în așa fel încât să poată să susțină performanța sportivă.
Motivația să intre în federație? este foarte simplă. Este singura care poate organiza competițiile oficiale ale României și care poate da reprezentarea legală a României la competițiile internaționale.
gor965 scrie:
Stefan Popescu scrie:Ciuchi,
Asta dorește să facă federația. O altă generație, cu altă mentalitate, de sportivi adevărați. ........
Concret, ce v-a lipsit ca sa realizati treaba asta pana acum ?
Parerea mea e ca v-au lipsit banii, oamenii si vocatia de presedinte de federatie !
N-o sa formati o alta generatie de sportivi cat timp dvs. produceti (ptr. ei si in numele lor) doar procese penale !
gorr,
ce nu înțelegi tu este că o nouă generație nu se poate crea cu actualele relicve gen Serbu, Mitrea și alții ca ei. Ce am făcut pentru asta? E simplu. Am creat prima serie de cadre tehnice care să se ocupe de formarea și pregătirea lor și sunt în finalizare cu proiectul unde se va face prima școală de pescuit sportiv din România. De aici trebuie plecat și primul pas l-am făcut. O să urmeze și alții.

PS Finala CN de staționar 2014 se va face pe pista federației de la Orăștie. Poți să vi să faci poze sau să arbitrezi. Eu te plătesc pe stat de plată și îți plătesc obligațiile către stat. Mulțumit?

PPS Se pare că sunt singurul care se poate lăuda că a făcut așa ceva. Apropo de chestia cu ce am făcut pentru pescuitul sportiv. Pescuitul sportiv nu se reduce doar la a da cu bățul în baltă. În spatele rezultatelor stau foarte multe lucruri care până acum au fost ignorate. Dovada? Numărul „uriaș” de pescari de competiție și mai ales „înghesuiala” copiilor către acest minunat sport.
Ultima oară modificat Lun Aug 04, 2014 11:26 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”