Cea mai corecta postare a ta !!!!!! Bine macar ca recunosti....Stefan Popescu scrie: Sunt o scursoare umană, de care pescuitul sportiv nu are nevoie.

PS Esti papagalul forumului, sa nu uiti asta niciodata ! Asa ca taci si suge-o in continuare...

Moderator: gor965
Cea mai corecta postare a ta !!!!!! Bine macar ca recunosti....Stefan Popescu scrie: Sunt o scursoare umană, de care pescuitul sportiv nu are nevoie.
dupa ce termini de " ocupat " de mine sa nu scuipi ... ca sa ramai cu sentimentul ca m-ai dovedit cat mai mult timpStefan Popescu scrie:O să mă ocup personal de el.
ca sa exprimi corect intentia ce mi-o aloci , foloseste termenul " suctionat "Stefan Popescu scrie: care va fi extirpat. .
Stefan Popescu scrie:Sunt o scursoare umană, de care pescuitul sportiv nu are nevoie
O sa-ti scrie jumatate din legea 69 ... sa te saturi !gabrielcalin scrie:Domnule Ps,
Cum poate fi motivat si de ce s-ar afilia un club la federatia pe care o conduceti?
Termenul corect este santajat, aici gasesti nenumarate exemple fara sa mai apelezi la amabilitatea leprosului.gabrielcalin scrie:Domnule Ps,
Cum poate fi motivat si de ce s-ar afilia un club la federatia pe care o conduceti?
Concret, ce v-a lipsit ca sa realizati treaba asta pana acum ?Stefan Popescu scrie:Ciuchi,
Asta dorește să facă federația. O altă generație, cu altă mentalitate, de sportivi adevărați. ........
În primul rând trebuie înțeles ce este un club sportiv, pentru că actualele sunt niște glume triste. Un club serios trebuie să fie capabil să își genereze sursele de venituri în așa fel încât să poată să susțină performanța sportivă.gabrielcalin scrie:Domnule Ps,
gorr,gor965 scrie:Concret, ce v-a lipsit ca sa realizati treaba asta pana acum ?Stefan Popescu scrie:Ciuchi,
Asta dorește să facă federația. O altă generație, cu altă mentalitate, de sportivi adevărați. ........
Parerea mea e ca v-au lipsit banii, oamenii si vocatia de presedinte de federatie !
N-o sa formati o alta generatie de sportivi cat timp dvs. produceti (ptr. ei si in numele lor) doar procese penale !