ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Anti FRPS

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Anti FRPS »

gabrielcalin scrie:Domnule Ps,
Cum poate fi motivat si de ce s-ar afilia un club la federatia pe care o conduceti?

Articolul 7 – Cotizaţii, contribuţii, taxe

1 Fiecare membru afiliat la FRPS plăteşte o cotizaţie anuală fixă, care trebuie achitată integral până la data de 1 februarie a fiecărui an.

2 Cuantumul cotizaţiei anuale este stabilit de Adunarea Generală a FRPS, după caz.

3 Un Club afiliat care nu şi-a achitat cotizaţia până la data 1 februarie, începând cu data de 1 martie a fiecărui an, este automat suspendat, ceea ce conduce, implicit, la ridicarea dreptului de participare în orice competiţii organizate de FRPS (echipele Clubului nu mai sunt programate la competiţiile oficiale), precum şi a dreptului de reprezentare în organele FRPS. După plata cotizaţiei, membrul afiliat în cauză îşi reintră de îndată în drepturile sale. Dacă suspendarea a determinat excluderea din competiţie a echipelor Clubului afiliat, se vor aplica dispozițiile regulamentare în materie.

4 FRPS sunt îndreptățite să perceapă taxe, contribuţii şi penalităţi sportive specifice activităţii de Pescuit Sportiv, pentru membrii afiliaţi, potrivit statutului şi regulamentelor în vigoare.

5 Cluburile care nu plătesc contribuţiile băneşti şi alte taxe regulamentare, nu vor fi programate în competiţiile oficiale organizate de FRPS, echipele lor fiind considerate ca neprezentate la competiţiile respective.

6 Contribuţiile băneşti sau taxele pentru participare în competiţii, legitimare, transfer, contestaţie, apel, recurs, vize şi altele asemenea, se plătesc la FRPS.

7 Plata se poate face în numerar, prin mandat poştal, dispoziție/ordin de plată sau cec, conform hotărârilor anuale ale Comitetului Executiv al FRPS.

Aveti mai sus toate motivele sa va "afiliati" la adunatura de la Alba :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie: În primul rând trebuie înțeles ce este un club sportiv, pentru că actualele sunt niște glume triste. Un club serios trebuie să fie capabil să își genereze sursele de venituri în așa fel încât să poată să susțină performanța sportivă.
Motivația să intre în federație? este foarte simplă. Este singura care poate organiza competițiile oficiale ale României și care poate da reprezentarea legală a României la competițiile internaționale.
Gluma trista esti tu saracie ! :twisted: Ai un tupeu in tine specific tiganilor, cum poti sa mai fi tare in gura cand esti deja in genunchi si cu .... infipta in gat ? :twisted: Mascariciule, rolul tau este DOAR sa avem NOI pe cine batjocori, nu intelegi sau esti masochist ? :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

taxe, contribuţii şi penalităţi ...
Zici ca esti domnitor fanariot saracule!!!
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie: În primul rând trebuie înțeles ce este un club sportiv, pentru că actualele sunt niște glume triste. Un club serios trebuie să fie capabil să își genereze sursele de venituri în așa fel încât să poată să susțină performanța sportivă.
Motivația să intre în federație? este foarte simplă. Este singura care poate organiza competițiile oficiale ale României și care poate da reprezentarea legală a României la competițiile internaționale.
Gluma trista esti tu saracie ! :twisted: Ai un tupeu in tine specific tiganilor, cum poti sa mai fi tare in gura cand esti deja in genunchi si cu p..a infipta in gat ? :twisted: Mascariciule, rolul tau este DOAR sa avem NOI pe cine batjocori, nu intelegi sau esti masochist ? :twisted:
Fraiere,
Nu-ți face griji că îți vine și ție rândul. Despre tine părerea mea este formată. Ești un pupincurist notoriu. O să-ți iasă ție organele alea pe urechi. Să bagi bine la cap ce ți-am scris aici!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Dupa ce il sugi pe Tatae, sper sa-mi vina si mie randul...dar mai sunt multi inainte, am de stat la coada se pare..... :lol:

Mai bine lasa amenintarile si da-ti demisia, macar vei ramane in istorie ca intemeietorul federatiei, nu ca groparul ei... :wink:
CS SENZOR

Stefan Popescu
pescar de competitie

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
N-ai tu norocul ăsta. Eu o să rămân oricum în istoria pescuitului sportiv. Tu o să fi uitat de toți. Ești un gunoi uman.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Vladut Mateianu scrie:Dupa ce il sugi pe Tatae, sper sa-mi vina si mie randul...dar mai sunt multi inainte, am de stat la coada se pare..... :lol:
cati i-au dat pe beregata... i-au facut pielea curata. :lol: :lol: :lol: :lol:
(A.Gide)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Lasă că-mi vine și mie rândul!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Stefan Popescu scrie:Lasă că-mi vine și mie rândul!

:lol: :lol: :lol: Pai asta vorbeam si noi mai sus.... :D Dar asteapta sa vina Tatae din ANglia, nu mori ptr cateva zile fara belita in gat ..... :lol:
CS SENZOR

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Stefan Popescu scrie:Lasă că-mi vine și mie rândul!
Faci pe niznaiul felationistule sau nu te-ai saturat si bati seaua... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(A.Gide)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”