Moderator: gor965
gor965 scrie:Fii atent ...ca sa faca Federatia i-au trebuit 10 cluburi de-astea ... doar ca unul s-a "impiedicat" de curand ! Asa arata primul din lista membrilor fondatori ai federatiei ... Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia ... fara proprietati, fara bunuri, fara conturi ...zero barat ! N-au executorii de unde sa recupereze 1500 ron ! ... asa se face performanta !
Bla-bla-bla.Val scrie:In mod absolut cert o Federatie care isi propune ca ...
Alooo...tu citesti inainte sa scrii ? Ca nu pricep ....Vad ca din 10 rinduri de mesaj te-ai raportat la primele 5-6 cuvinte ..... hai sa fim seriosi ... te rog ! Injura si gata , dar daca nu citesti .... de ce vrei dialog ?Albert scrie:Bla-bla-bla.Val scrie:In mod absolut cert o Federatie care isi propune ca ...
Si eu imi propun sa castig la loto. Sunt minunat pentru asta.
Dar asta nu inseamna ca ma apuc sa injur bancherii cum o sa-i rup eu cu banii mei...si cand nu castig luni...ani la rand sa dau in judecata loteria pentru ca eu imi propun sa castig si nu-mi ieseSi ca sa vada ca-s serios fac niste suete de Bingo sa vaza ce os de castigator am in mine.
Cam asa si cu cosmelia aia de la Alba care v-a luat mintile. Ce dreq mai e de vorbit? Ala s-a scremut, a tunat,v-a adunat, v-a imprastiat, ne-a injurat si...atat.
N-a facut in atatia ani absolut nimic. Da' nimic, zero, gaura in macaroane.NI-MIC!
Despre ce tot vorbiti aici? Dati branci cacatului, igienizati si faceti treaba. Nu sunteti in stare? Nu-i problema. Lasati cacatul sa puta in continuare si vedeti-va de-ale voastre.
Inca o data va intreb: despre ce vorbiti aici? Ce vreti? Scurt, concis si logic daca se poate.
Albert scrie:Bla-bla-bla.Val scrie:In mod absolut cert o Federatie care isi propune ca ...
Dar asta nu inseamna ca ma apuc sa injur bancherii cum o sa-i rup eu cu banii mei...si cand nu castig luni...ani la rand sa dau in judecata loteria pentru ca eu imi propun sa castig si nu-mi ieseSi ca sa vada ca-s serios fac niste suete de Bingo sa vaza ce os de castigator am in mine.
Cam asa si cu cosmelia aia de la Alba care v-a luat mintile. Ce dreq mai e de vorbit? Ala s-a scremut, a tunat,v-a adunat, v-a imprastiat, ne-a injurat si...atat.
N-a facut in atatia ani absolut nimic. Da' nimic, zero, gaura in macaroane.NI-MIC!
Despre ce tot vorbiti aici? Dati branci cacatului, igienizati si faceti treaba. Nu sunteti in stare? Nu-i problema. Lasati cacatul sa puta in continuare si vedeti-va de-ale voastre.
Inca o data va intreb: despre ce vorbiti aici? Ce vreti? Scurt, concis si logic daca se poate.
Asa ceva nu va putea exista in Romania pe termen mediu si scurt. Hai sa nu ne imbatam cu apa rece! Pescuitul este un "sport" fara vizibilitate in randul spectatorilor/telespectatorilor. Exceptandu-i pe cei din domeniu (producatorii de nada, magazinele de profil etc) nici o firma nu are interesul sa investeasca in pescuit, deoarece miscarea ar fi irationala economic. Contraproductiva.In mod absolut cert o Federatie care isi propune ca pescarii sportivi sa nu plateasca nimic la concursuri si sa fie inscrisi de clubul din care fac parte ..(apropo ..salut primul club profesionist aparut ) .... are nevoie de fonduri . Fonduri pentru balta , arbitri , logistica , samd ... pentru salarii samd .
Pai tu nu ai dat un cent ..la nimeni ...Vali nu avea nevoie , zic eu ..scuze Vali ... , la Ovidius am dat 30 % din ce i-am dat nexgen ...fara sa ii vad la fatza ...e bine ? Si nu m-a obligat nimeni ...doar am simtit ca e nedrept fata de baietii aia sa suporte reguli pe care le-ai sustinut ...oanavictor scrie:Albert scrie:Bla-bla-bla.Val scrie:In mod absolut cert o Federatie care isi propune ca ...
bate campii doar ca sa mai dea niste limbi lui vladeanu, vezi doamne ce capabil a fost si este ,dar nu prea povesteste nimic despre 2012 si 2013 energy cu vali martoiu si nici despre ovidius cu vali vesa ,doua cluburi puternice cu doi manageri foarte capabili ......mult peste personajul ce incearca limbistul sa-l ridice in slavi de cate ori are ocazia .