ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de bogdan5 »

Val scrie: Alooo...tu citesti inainte sa scrii ? Ca nu pricep ....Vad ca din 10 rinduri de mesaj te-ai raportat la primele 5-6 cuvinte ..... hai sa fim seriosi ... te rog !
Pangica, nu recunosti nimic...au aparut "agenturili streine", ptiu, necuratu cocoana !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

ionut72 scrie:
In mod absolut cert o Federatie care isi propune ca pescarii sportivi sa nu plateasca nimic la concursuri si sa fie inscrisi de clubul din care fac parte ..(apropo ..salut primul club profesionist aparut ) .... are nevoie de fonduri . Fonduri pentru balta , arbitri , logistica , samd ... pentru salarii samd .
Asa ceva nu va putea exista in Romania pe termen mediu si scurt. Hai sa nu ne imbatam cu apa rece! Pescuitul este un "sport" fara vizibilitate in randul spectatorilor/telespectatorilor. Exceptandu-i pe cei din domeniu (producatorii de nada, magazinele de profil etc) nici o firma nu are interesul sa investeasca in pescuit, deoarece miscarea ar fi irationala economic. Contraproductiva.

Altfel, exista federatii cu state vechi si cu rezultate extraordinare in plan competitional care abia isi taraie zilele. Nu-mi ajung degetele sa dau exemple.Wishful thinking-ul si realitatea din teren, in acest caz, se bat cap in cap.

Apoi, am mai spus-o, e de meditat asupra diferentei intre o Federatie (in sensul de asociatie, comuniune etc) de pescuit sportiv (unica viabila) si o Federatie sportiva de pescuit (o chestie absolut anacronica si impracticabila).
Dragul meu te contrazic ... sunt bani in pescuitul crapului ....cat nu sunt in handbal de exemplu ...
Uita-te cat costa kg de boilies in Romania si compara cu UK ..suntem acolo ... la fel lansetele si orice mosmoanda de pescuit ...daca aia pot sa isi coaguleze producatorii si sa faca milioane de GBP .... noi ce drac avem ... ????????
Stam la mina unuia si altuia ... fiecare echipa are 2-3 sponsori ..samd ... De ce ? De ce nu se baga macar 10 % din ce se castiga in fenomen ..ca sponsorizare ...
De ce sistemul nu se sustine singur ...... pentru ca repet bani exista ! Poate prea multi !
De ce nu dau firmele de nada si de echipamente macar aia 3 la mie ( sau 20 % din impozitul de profit ) sponsorizare la echipa nationala ? Care o fi aia si cu ce bile o pescui ea ?
Repet ....sunt BANI ! dar nimeni nu stie sa ii ceara sau sa ii ia ...
Toti isi rad in barba ....ce smecheri sunt ... si mai ciugulesc ceva ... nimeni nu baga bani adevarati ...Salut inca o data aparitia acelui club profesionist ..Claudiu a inteles ca din ce faci treaba , mai intorci si din bani ...ca sa iti promovezi afacerea ! Bravo Chelule !

Federatie sportiva de pescuit - cu asta sunt de acord ca este anacronica !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

ionut72 scrie: Apoi, am mai spus-o, e de meditat asupra diferentei intre o Federatie (in sensul de asociatie, comuniune etc) de pescuit sportiv (unica viabila) si o Federatie sportiva de pescuit (o chestie absolut anacronica si impracticabila).
Eu cred ca trebuie sa practicam pescuitul in mod sportiv si durabil si nu sa ne transformam in atleti ! Pentru ca de aici apar dopajul , TAS , etc .... Hai sa respectam natura si baboii aia de ii luam din apa si dupa aia sa ne masuram circumferintza bicepsului ....si timpii la 100 metri plat ... Macar sa stie toti pescarii cum se denumesc pestii de ii scot din apa ...

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Val scrie:Injura si gata , dar daca nu citesti .... de ce vrei dialog ?
Cine injura? Si ce dialog vrei cand nu raspunzi la intrebare:
despre ce vorbiti aici? Ce vreti? Scurt, concis si logic daca se poate.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Val, eu n-am spus ca n-ar fi bani in domeniul carpfishingului, ci ca o Federatie care sa atraga atatia bani incat sa poata sustine in totalitate cheltuielile pentru echipele nationale de-a lungul unui sezon competitional e o imposibilitate pe termen mediu si scurt in Romania.

Apoi, Korda sau Nash, sau oricare alta firma de notorietate, are cifra de afaceri de, probabil, zece ori cat toate firmele de profil de la noi! Despre ce vorbim, cand noi nu suntem in stare sa organizam un targ de pescuit mai de Doamne-ajuta?

Si apoi, nu exista dupa stiinta mea, in lume o situatie atat de jenanta ca prezenta popesciana in fenomenul carpfishing-ului romanesc. Asa ceva nu exista: ca un individ care se doreste liderul unei comunitati sa nu poata comunica cu membrii acelei comunitati decat la (sub)nivelul la care o face potaia popesciana, care nu stie decat injuraturi si amenintari cu puscaria si tribunalul. Pana cand personajul nu dispare definitiv si irevocabil din peisaj nu se poate concatena o discutie. Pentru ca e neprincipiala si, ca atare, n-are nici un rost.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@albert

Ehe ...grea tema pentru un topic

1. Vreau regula si lipsa de compromis in pescuitul crapului ...ca pe vremea mea de pescar ..cei mai buni prieteni in pescuit ii am din anul de gratie 2004 ... si am ramas un cerc din ce in ce mai mic ... unii au mai plecat si pe D-zeu ... RIP
2. Vreau implicare activa a tuturor si numai barfa de Forum ...cineva sa le bata cu pumnul in masa si lui Selaru si lui Popescu ...sa ii trezeasca .... ca mai exista si practicanti nu numai sefi
3. Vreau mai multa transparenta si financiar implicare a celor care activeaza in domeniul asta care tinde sa aiba cifra de afaceri ca vinzarea de aur ...
4. Vreau sa nu mai aud de staboruri si ilegalitate .... gen LRC
5. Vreau asociatii sau cluburi care sa aiba siguranta financiara ..si sa poata face treaba si sa fie lasate sa isi faca treaba
6. Vreau transparentza vizavi de multe intimplate de cind litoralul a devenit pista oficiala de concurs ...
7. Vreau ca discutiile sa nu se termine inevitabil in sarut si pu..iii in gura
8. Vreau ca cineva sa stie sa si citeasca si nu numai sa injure ...
9 . Vreau ca cei care isi fac de lucru pe aici sa vina si cu idei nu numai cu critici
10. Vreau ca ura sa nu ne orbeasca si sa folosim atit cat putem orice isntitutie ( FRPS . APCR , etc ) sa ne fie NOUA BINE !
....

Cite mi-as dori ...nici nu gandesti !
Ultima oară modificat Lun Aug 04, 2014 20:02 de către Val, modificat de 5 ori în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

ionut72 scrie:Val, eu n-am spus ca n-ar fi bani in domeniul carpfishingului, ci ca o Federatie care sa atraga atatia bani incat sa poata sustine in totalitate cheltuielile pentru echipele nationale de-a lungul unui sezon competitional e o imposibilitate pe termen mediu si scurt in Romania.

Apoi, Korda sau Nash, sau oricare alta firma de notorietate, are cifra de afaceri de, probabil, zece ori cat toate firmele de profil de la noi! Despre ce vorbim, cand noi nu suntem in stare sa organizam un targ de pescuit mai de Doamne-ajuta?

Si apoi, nu exista dupa stiinta mea, in lume o situatie atat de jenanta ca prezenta popesciana in fenomenul carpfishing-ului romanesc. Asa ceva nu exista: ca un individ care se doreste liderul unei comunitati sa nu poata comunica cu membrii acelei comunitati decat la (sub)nivelul la care o face potaia popesciana, care nu stie decat injuraturi si amenintari cu puscaria si tribunalul. Pana cand personajul nu dispare definitiv si irevocabil din peisaj nu se poate concatena o discutie. Pentru ca e neprincipiala si, ca atare, n-are nici un rost.
Mai Ionutz ...eu nu vorbesc de Popescu aici ... el habar nu are de astea ..eu vorbesc de oricine isi propune sa bata cu pumnul in masa si sa zica ...GATA STOP ! Facem ca noi .... E discreta sugestia ....dar asta e adevarul ....

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:@albert

1. Vreau regula si lipsa de compromis in pescuitul crapului ...ca pe vremea mea de pescar ..cei mai buni prieteni in pescuit ii am din anul de gratie 2004 ... si am ramas un cerc din ce in ce mai mic ... unii au mai plecat si pe D-zeu ... RIP
2. Vreau implicare activa a tuturor si numai barfa de Forum ...cineva sa le bata cu pumnul in masa si lui Selaru si lui Popescu ...sa ii trezeasca .... ca mai exista si practicanti nu numai sefi
3. Vreau mai multa transparenta si financiar implicare a celor care activeaza in domeniul asta care tinde sa aiba cifra de afaceri ca vinzarea de aur ...
5. Vreau asociatii sau cluburi care sa aiba siguranta financiara ..si sa poata face treaba si sa fie lasate sa isi faca treaba
6. Vreau transparentza vizavi de multe intimplate de cind litoralul a devenit pista oficiala de concurs ...
9 . Vreau ca cei care isi fac de lucru pe aici sa vina si cu idei nu numai cu critici
10. Vreau ca ura sa nu ne orbeasca si sa folosim atit cat putem orice isntitutie ( FRPS . APCR , etc ) sa ne fie NOUA BINE !
....

vrei pe dreacu...esti de un subiectivism iesit din comun...iti expui vrerile lovind in "dusmani" si venerandu-i pe "prieteni"
ti-a plecat luciditatea cu sorcova, valerica si ce-i mai rau e ca tu nu-ti dai seama...zau, mai ai putin si-l ajungi pe popescu din urma cu fanteziile :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:@albert

....

vrei pe dreacu...esti de un subiectivism iesit din comun...iti expui vrerile lovind in "dusmani" si venerandu-i pe "prieteni"
ti-a plecat luciditatea cu sorcova, valerica si ce-i mai rau e ca tu nu-ti dai seama...zau, mai ai putin si-l ajungi pe popescu din urma cu fanteziile :wink:
Eu cred ca tu porti ochelari de Darvari ... zau asa ..

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Eu cred ca tu porti ochelari de Darvari ... zau asa ..
mentin ce am afirmat mai sus si nu cred ca sunt singurul care gandeste asa...
din pacate, se pare ca boala, dupa ce a devenit contagioasa, a-nceput sa se acutizeze !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”