ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Cornele ...tie ti-o zic ...nu mai beau vodca de cel putin 3 ani ... Si nici un alt fel de tarie ...
dar pentru esentza acestui Forum ... imi poti oferi o bere ..
cu cea mai mare placere...te-am pupat si te astept !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

devenim prea prieteni si nu esti pregatit ... raminam la un pahar de apa plata ..dar sa fie rece ...mersi !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:devenim prea prieteni si nu esti pregatit ... raminam la un pahar de apa plata ..dar sa fie rece ...mersi !
ok.. . p-ala bea-l tu, ca eu ruginesc si nici nu tin neaparat sa mor sanatos !
e bine totusi ca mi-ai adus aminte unde mi-e locul..din nou peste tine :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:devenim prea prieteni si nu esti pregatit ... raminam la un pahar de apa plata ..dar sa fie rece ...mersi !
ok.. . p-ala bea-l tu, ca eu ruginesc si nici nu tin neaparat sa mor sanatos !
e bine totusi ca mi-ai adus aminte unde mi-e locul..din nou peste tine :D :D :D
Nu te bucura ca poti sa stai si peste ...mie imi place ))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dar cred ca deja e prea multa sexualitate intre niste cetateni trecuti de 45 ani ..asta ca sa iti fac un compliment )))) Noah ..

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

Abia acum incepe sa devina frumos,cand oamenii incearca sa lase ranchiuna deoparte si sa reinvie prieteniile.

Iara daca sunt bani in fenomen,adunati-va toti la o pensiune in creierii muntilor,la racoare si la o masa inbelsugata sunt convins ca puteti schimba ceva in situatia data.

Dumnezeu sa va dea mintea de pe urma!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Val scrie:@albert

Ehe ...grea tema pentru un topic

1. Vreau .....
Aha. Deci vorbesti despre ce vrei tu. Tema topicului e alta.
Chiar iti vizitasem blogul. De ce nu-l resuscitezi?
Aici nu prea te mai spala nimeni si nimic dupa cat l-ai sustinut p-ala care vrea luna de pe cer si nu e in stare sa faca niciun amarat de concurs la pluta.In ani de zile. ANI.
Il comparati cu AGVPS-ul. Aia, cum necum au trimis loturi la mondiale. AN de AN. Cand va aparea o alternativa mai discutam.
Pana atunci...avem CM in Italia. Fire zbuciumate si medalie de aur le doresc celor care s-au zbatut ca echipa nationala sa ajunga acolo. Si au reusit, indiferent cate spume a facut mizerabilul de la Alba. Si ei si cei de la celelalte discipline. Cu ajutorul AGVPS-ului. :) Asta-i realitatea. Asta-i ce conteaza.
Cam despre asta e vorba. Restul e gargara inutila. Acelasi bullshit an de an. De obicei iarna.
Ce v-a apucat acum in plina vara cu aberatiile hibernale sa mor daca inteleg.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Ce v-a apucat acum in plina vara cu aberatiile hibernale sa mor daca inteleg.
Datorii vechi, socoteli noi...d'astea... :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Sfat pentru cei vizati de plangerea popesciana: angajati-va avocati si cereti unde se poate cheltuieli de judecata.
Cand totalul cheltuielilor de judecata pe care le datoreaza FRPS diverselor persoane atinge valoarea prag de 40.000 lei, se poate cere deschiderea procedurii insolventei impotriva FRPS, pe Legea nr.85/2014.
Este cea mai sigura cale de asanare a peisajului competitional de aceasta structura parazitara.

- art.268 Cod penal:

Sesizarea penală, făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

popescu este in cunostinta de faptul ca reclamatiile facute sunt nereale , este suficient de evidentiat urmatoarele hotarari judecatoresti :

- sentinta Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti, prin care a fost respinsa cererea FRPS de a se interzice AGVPSR si LRS organizarea de competitii privind selectarea loturilor nationale, respectiv de a trimite loturile nationale astfel selectate la competitiile oficiale ale FIPS/CIPS. Aceasta hotarare are autoritate de lucru judecat provizorie si este executorie;

- hotararile judecatoresti prin care a fost respinsa actiunea Clubului Cetate Alba privind dizolvarea LRS pe motiv ca ar organiza ilicit competitii sportive, intr-un proces in care a fost si FRPS parte (ca intervenienta). In motivare se explica negru pe alb de ce LRS are dreptul de a organiza in continuare competitii sportive, chiar si dupa aparitia FRPS. Solutia este valabila si pentru AGVPSR si pentru orice alta entitate care organizeaza competitii de pescuit. Respectivele hotarari sunt definitive si au autoritate de lucru judecat pe chestiunile de drept solutionate.

HAI BALAMUC !!!! JOACA PANA LA CAPAT !! :wink: :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

cornelserbu scrie:mai sunt 7 pagini si facem suta...chiar nu mai da valerica nimic din casa ? :D
Nenea Cornel....e gata suta :wink: :lol: :lol: fire intinse
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: bate campii doar ca sa mai dea niste limbi lui vladeanu, vezi doamne ce capabil a fost si este ,dar nu prea povesteste nimic despre 2012 si 2013 energy cu vali martoiu si nici despre ovidius cu vali vesa ,doua cluburi puternice cu doi manageri foarte capabili ......mult peste personajul ce incearca limbistul sa-l ridice in slavi de cate ori are ocazia .
vali martoiu s-a mai "scos" cu cei 50.000 euro primiti la Mamaia.
dar oricum i-a fost f greu dpdv financiar, vezi rezultatele Energy in 2013 si 2014.

lui vali vesa ii apartine afirmatia: "daca mai aveam 5000 de euro ieseam pe podium la mondiale"

nu vreau sa spun ca cei doi manageri nu sunt "foarte capabili".

insa nu cred ca astfel de comparatii de persoane isi au rostul.

haideti sa incercam sa incrucisam ideile, fara atacuri la persoane.

eu am inteles foarte clar de la victor oana (a spus-o si intr-o emisiune de-a mea) ca este adeptul retetei actuale: se platesc calificarile, iar lotul castigator se descurca la mondiale. este parerea lui.

totodata, parerea mea difera. cred ca aceste calificari ar trebui sa coste cluburile cat mai putin (sau deloc), iar lotul national sa aiba bugetul asigurat.

se pot discuta avantajele si dezavantajele celor doua opinii.

PS sa lasam si agvps-ul si federatia. nu fac altceva decat sa dea hartiile la cips si la judecatorie.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”