cu cea mai mare placere...te-am pupat si te astept !Val scrie:Cornele ...tie ti-o zic ...nu mai beau vodca de cel putin 3 ani ... Si nici un alt fel de tarie ...
dar pentru esentza acestui Forum ... imi poti oferi o bere ..

Moderator: gor965
cu cea mai mare placere...te-am pupat si te astept !Val scrie:Cornele ...tie ti-o zic ...nu mai beau vodca de cel putin 3 ani ... Si nici un alt fel de tarie ...
dar pentru esentza acestui Forum ... imi poti oferi o bere ..
ok.. . p-ala bea-l tu, ca eu ruginesc si nici nu tin neaparat sa mor sanatos !Val scrie:devenim prea prieteni si nu esti pregatit ... raminam la un pahar de apa plata ..dar sa fie rece ...mersi !
Nu te bucura ca poti sa stai si peste ...mie imi place )))cornelserbu scrie:ok.. . p-ala bea-l tu, ca eu ruginesc si nici nu tin neaparat sa mor sanatos !Val scrie:devenim prea prieteni si nu esti pregatit ... raminam la un pahar de apa plata ..dar sa fie rece ...mersi !
e bine totusi ca mi-ai adus aminte unde mi-e locul..din nou peste tine![]()
![]()
Aha. Deci vorbesti despre ce vrei tu. Tema topicului e alta.Val scrie:@albert
Ehe ...grea tema pentru un topic
1. Vreau .....
Datorii vechi, socoteli noi...d'astea...Ce v-a apucat acum in plina vara cu aberatiile hibernale sa mor daca inteleg.
Nenea Cornel....e gata sutacornelserbu scrie:mai sunt 7 pagini si facem suta...chiar nu mai da valerica nimic din casa ?
vali martoiu s-a mai "scos" cu cei 50.000 euro primiti la Mamaia.oanavictor scrie: bate campii doar ca sa mai dea niste limbi lui vladeanu, vezi doamne ce capabil a fost si este ,dar nu prea povesteste nimic despre 2012 si 2013 energy cu vali martoiu si nici despre ovidius cu vali vesa ,doua cluburi puternice cu doi manageri foarte capabili ......mult peste personajul ce incearca limbistul sa-l ridice in slavi de cate ori are ocazia .