ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Genes Florin »

dar hai mai baieti sa ajutam cumva lotul de anul asta.
nu intru in polemici, astia au si problema ca nu prea sunt "SOCIABIL" de pescari.
HAI ROMANIA!
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

SA VA pup LABARILORRRRRRRRRRRRRRRRRRR,ASTEPT BAN.........

MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Balta Puiesti

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

[quote="Genes Florin"]SA VA pup LABARILORRRRRRRRRRRRRRRRRRR,ASTEPT BAN.........

/quote]
Incearca cu Cornel Serbu, sufera de priapism, sa-i promiti insa ca nu-i apare vreun herpes.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

bogdan5 scrie:
Genes Florin scrie:SA VA pup LABARILORRRRRRRRRRRRRRRRRRR,ASTEPT BAN.........

/quote]
Incearca cu Cornel Serbu, sufera de priapism, sa-i promiti insa ca nu-i apare vreun herpes.
ESTI PREA FERICIT, SA TE BULEASCA DRCI SI PE TINE........
:))))))))))))))))))))
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

LA SERBU O SA MERG LA INMORMANTARE CU CARNATI DE PLESCOI, SA FIE TARANA USOARA.
IL IAU SI PE BADARCEA CU PREOTUL...:)
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Albert scrie:
Val scrie:@albert

Ehe ...grea tema pentru un topic

1. Vreau .....
Aha. Deci vorbesti despre ce vrei tu. Tema topicului e alta.
Chiar iti vizitasem blogul. De ce nu-l resuscitezi?
Aici nu prea te mai spala nimeni si nimic dupa cat l-ai sustinut p-ala care vrea luna de pe cer si nu e in stare sa faca niciun amarat de concurs la pluta.In ani de zile. ANI.
Il comparati cu AGVPS-ul. Aia, cum necum au trimis loturi la mondiale. AN de AN. Cand va aparea o alternativa mai discutam.
Pana atunci...avem CM in Italia. Fire zbuciumate si medalie de aur le doresc celor care s-au zbatut ca echipa nationala sa ajunga acolo. Si au reusit, indiferent cate spume a facut mizerabilul de la Alba. Si ei si cei de la celelalte discipline. Cu ajutorul AGVPS-ului. :) Asta-i realitatea. Asta-i ce conteaza.
Cam despre asta e vorba. Restul e gargara inutila. Acelasi bullshit an de an. De obicei iarna.
Ce v-a apucat acum in plina vara cu aberatiile hibernale sa mor daca inteleg.
NU e normal sa spun ce vreau eu ? Sa spun ce vrei tu ? Spune tu ce vrei sa vedem cum vezi joaca ...
Ca , ma repet de mi s-a uscat gura ....sigur am gasit imediat pe cineva sa o umecteze ... :twisted: :twisted: :twisted: , criticam pina se usuca orice sub soare ....Vreo solutie da cineva ?
Ca faptele sunt clare ...si sunt supra expuse aici .
Solutii ..propuneri , ceva ....sa trecem hopul .. ??????????

Nu va intzepeniti in chestia ca din doua rele o aleg pe aia mai putin rea ... Exista fortza si finantze in aceasta lume sa iasa dracului odata , sub orice conducere si sub orice managament ... de sub talpa care ii apasa gatul de ani de zile ...fie el AGVPS fie de relativa noutate Fedaratie .... daca nu suntet in stare ...trebuie sa invatati sa coabitati cu necazul ...si sa faceti compromisuri ...asa ne invata viata reala ..si asa e realitatea ..Ce nu te omoara ..te intareste !
Ultima oară modificat Mar Aug 05, 2014 17:58 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Val scrie:
Albert scrie:
Val scrie:@albert

Ehe ...grea tema pentru un topic

1. Vreau .....
Aha. Deci vorbesti despre ce vrei tu. Tema topicului e alta.
Chiar iti vizitasem blogul. De ce nu-l resuscitezi?
Aici nu prea te mai spala nimeni si nimic dupa cat l-ai sustinut p-ala care vrea luna de pe cer si nu e in stare sa faca niciun amarat de concurs la pluta.In ani de zile. ANI.
Il comparati cu AGVPS-ul. Aia, cum necum au trimis loturi la mondiale. AN de AN. Cand va aparea o alternativa mai discutam.
Pana atunci...avem CM in Italia. Fire zbuciumate si medalie de aur le doresc celor care s-au zbatut ca echipa nationala sa ajunga acolo. Si au reusit, indiferent cate spume a facut mizerabilul de la Alba. Si ei si cei de la celelalte discipline. Cu ajutorul AGVPS-ului. :) Asta-i realitatea. Asta-i ce conteaza.
Cam despre asta e vorba. Restul e gargara inutila. Acelasi bullshit an de an. De obicei iarna.
Ce v-a apucat acum in plina vara cu aberatiile hibernale sa mor daca inteleg.
NU e normal sa spun ce vreau eu ? Sa spun ce vrei tu ? Spune tu ce vrei sa vedem cum vezi joaca ...
Ca , ma repet de mi s-a uscat gura ....sigur am gasit imediat pe cineva sa o umecteze ... :twisted: :twisted: :twisted: , criticam pina se usuca orice sub soare ....Vreo solutie da cineva ?
Ca faptele sunt clare ...si sunt supra expuse aici .
Solutii ..propuneri , ceva ....sa trecem hopul .. ??????????
NU EXISTA SOLUTII, DOAR MUIEE LA APCR.
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Florine .... nici asta nu ajuta ... Pina acum nu i-a batut nimeni cu pumnul in masa lui Selaru ! Cu cerere clara in 3-4 puncte ...rezolva domnule treaba asta ....si lasa-ne sa facem competitie !!!! Daca nu esti in stare macar sa stim ... si sa ne vedem de treaba noastra ... Dar lumea e slaba ... ne bucuram ca niste catzelusi ca ne-a inscris an de an Selaru ...si avem numai cacat de inghitit ... bani nu mai sunt la lot , balta lui in fiecare an , samd ... Lasati-l dracu pe Popescu .... uitati-va la ce rahat mincati an de an ... repetat si de o proasta factura ..

Daca nu a-si crede altceva ...Popescu trebuia inventat de Selaru ... ca sa mute atacurile de la el la altul .... Ca nu e injurat ala care isi bate joc , e injurat ala inventat ..

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
eu am inteles foarte clar de la victor oana (a spus-o si intr-o emisiune de-a mea) ca este adeptul retetei actuale: se platesc calificarile, iar lotul castigator se descurca la mondiale. este parerea lui.
totodata, parerea mea difera. cred ca aceste calificari ar trebui sa coste cluburile cat mai putin (sau deloc), iar lotul national sa aiba bugetul asigurat.
se pot discuta avantajele si dezavantajele celor doua opinii.

ce frumos le intorci si le scoti din context doar cum iti convine tie .
nu cred ca exista vreun club care sa dea cu piciorul la niste bani adevarati si reali dar ........viata mia aratat ca nu intotdeauna socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa
aici asi dori sa aduc aminte promisiunea avp si a celor de la f&h in 2009 ca vor veni cu o mare suma de bani iar in final ....muzicuta ,vorba lui nea nitu .
deasemenea nu voi fi de acord nici cu spalatoria de bani de la raposatul apcr cat si modelul brevetat tot de apcr ca cel care aduce o sponsorizare sa obtina nu stiu cat la suta din ea pe brandul stanila
deasemenea e foarte greu sa accepti cai verzi pe pereti de la actuala federatie atata timp cat sti ca nu are dupa ce bea apa
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: nu cred ca exista vreun club care sa dea cu piciorul la niste bani adevarati si reali dar .......
sau sa nu se bucure de o ploaie cu carnati...

nu domnule, nu arunca nimeni in cluburi cu bani adevarati si reali. ele trebuie sa se gospodareasca, sa-si faca un sistem bun, sa-si aleaga lideri eligibili care sa creeze conditii.
nu de refuzat e vorba. ci de facut.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”