Moderator: gor965
ESTI PREA FERICIT, SA TE BULEASCA DRCI SI PE TINE........bogdan5 scrie:Genes Florin scrie:SA VA pup LABARILORRRRRRRRRRRRRRRRRRR,ASTEPT BAN.........
/quote]
Incearca cu Cornel Serbu, sufera de priapism, sa-i promiti insa ca nu-i apare vreun herpes.
NU e normal sa spun ce vreau eu ? Sa spun ce vrei tu ? Spune tu ce vrei sa vedem cum vezi joaca ...Albert scrie:Aha. Deci vorbesti despre ce vrei tu. Tema topicului e alta.Val scrie:@albert
Ehe ...grea tema pentru un topic
1. Vreau .....
Chiar iti vizitasem blogul. De ce nu-l resuscitezi?
Aici nu prea te mai spala nimeni si nimic dupa cat l-ai sustinut p-ala care vrea luna de pe cer si nu e in stare sa faca niciun amarat de concurs la pluta.In ani de zile. ANI.
Il comparati cu AGVPS-ul. Aia, cum necum au trimis loturi la mondiale. AN de AN. Cand va aparea o alternativa mai discutam.
Pana atunci...avem CM in Italia. Fire zbuciumate si medalie de aur le doresc celor care s-au zbatut ca echipa nationala sa ajunga acolo. Si au reusit, indiferent cate spume a facut mizerabilul de la Alba. Si ei si cei de la celelalte discipline. Cu ajutorul AGVPS-ului.Asta-i realitatea. Asta-i ce conteaza.
Cam despre asta e vorba. Restul e gargara inutila. Acelasi bullshit an de an. De obicei iarna.
Ce v-a apucat acum in plina vara cu aberatiile hibernale sa mor daca inteleg.
NU EXISTA SOLUTII, DOAR MUIEE LA APCR.Val scrie:NU e normal sa spun ce vreau eu ? Sa spun ce vrei tu ? Spune tu ce vrei sa vedem cum vezi joaca ...Albert scrie:Aha. Deci vorbesti despre ce vrei tu. Tema topicului e alta.Val scrie:@albert
Ehe ...grea tema pentru un topic
1. Vreau .....
Chiar iti vizitasem blogul. De ce nu-l resuscitezi?
Aici nu prea te mai spala nimeni si nimic dupa cat l-ai sustinut p-ala care vrea luna de pe cer si nu e in stare sa faca niciun amarat de concurs la pluta.In ani de zile. ANI.
Il comparati cu AGVPS-ul. Aia, cum necum au trimis loturi la mondiale. AN de AN. Cand va aparea o alternativa mai discutam.
Pana atunci...avem CM in Italia. Fire zbuciumate si medalie de aur le doresc celor care s-au zbatut ca echipa nationala sa ajunga acolo. Si au reusit, indiferent cate spume a facut mizerabilul de la Alba. Si ei si cei de la celelalte discipline. Cu ajutorul AGVPS-ului.Asta-i realitatea. Asta-i ce conteaza.
Cam despre asta e vorba. Restul e gargara inutila. Acelasi bullshit an de an. De obicei iarna.
Ce v-a apucat acum in plina vara cu aberatiile hibernale sa mor daca inteleg.
Ca , ma repet de mi s-a uscat gura ....sigur am gasit imediat pe cineva sa o umecteze ...![]()
![]()
, criticam pina se usuca orice sub soare ....Vreo solutie da cineva ?
Ca faptele sunt clare ...si sunt supra expuse aici .
Solutii ..propuneri , ceva ....sa trecem hopul .. ??????????
andrei vladeanu scrie:
eu am inteles foarte clar de la victor oana (a spus-o si intr-o emisiune de-a mea) ca este adeptul retetei actuale: se platesc calificarile, iar lotul castigator se descurca la mondiale. este parerea lui.
totodata, parerea mea difera. cred ca aceste calificari ar trebui sa coste cluburile cat mai putin (sau deloc), iar lotul national sa aiba bugetul asigurat.
se pot discuta avantajele si dezavantajele celor doua opinii.
sau sa nu se bucure de o ploaie cu carnati...oanavictor scrie: nu cred ca exista vreun club care sa dea cu piciorul la niste bani adevarati si reali dar .......