Moderator: gor965
Cu picioarele inainte si obiceiul dinapoi...Stefan Popescu scrie: Pe mine nu mă bag în oală, pentru că eu (vă place sau nu) am intrat deja în acestă istorie.
ai intrat martalogea , este avedarat , dar ai intrat cu gura-n p..a tuturor celor care practica pescuitul de competitieStefan Popescu scrie:Pe mine nu mă bag în oală, pentru că eu (vă place sau nu) am intrat deja în acestă istorie.
bogdan5 scrie:Cu picioarele inainte si obiceiul dinapoi...Stefan Popescu scrie: Pe mine nu mă bag în oală, pentru că eu (vă place sau nu) am intrat deja în acestă istorie.![]()
fa-l public comunist imputit si mincinos , minti fara oprire vagabond batran , ai mai facut publica si proforma catre doripesco sarlatan ordinar !!!Stefan Popescu scrie:Ce ziceți? Să-l fac public?
Nu intereseaza orientarile tale sexuale cand esti dezinhibat.SICTIR.Stefan Popescu scrie:Asta o credeți voi, lătrăii de pe forum. În curând o să postez un document semnat de Matteoli că să vedeți și voi cine este de fapt cel care a mințit pescarii sportivi din România și din cauza cui nu s-a mai ținut acest CM în România. Ce ziceți? Să-l fac public?
![]()
![]()